• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor😳 Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı 😰

Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor😳 Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı 😰
Cabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bak

ay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmen😰
Bazen tuvaletimiz.olmadigini düşünüyoruz ama kacirrabiliyoruz canım gülerken falan ben hiç farketmiyorum genelde kaçırıyorum😅ama sen takip et gene ayakta yürü dediğin gibi bugün baktım bende youtubeden bir ebe böyle demisti

Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr 😂 bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor

Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr 😂 bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor
Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiç 🤨

Back
X