Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bakKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
tek seferde de gelebiliyo parca parçada olabiliyo herhalde burda okuduğum kadarıyla.Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
ay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmenCabim az önce bende seni düşündüm yazcaktim burdan bazen bianda gelebiliyormus bazen yavaş yavaş iç çamaşırını değiştir ayakta ileri geri yürü gelmeye devam ediyomu bı bak
Bazen tuvaletimiz.olmadigini düşünüyoruz ama kacirrabiliyoruz canım gülerken falan ben hiç farketmiyorum genelde kaçırıyorumama sen takip et gene ayakta yürü dediğin gibi bugün baktım bende youtubeden bir ebe böyle demistiay 3 kere değiştirdim wc mde yoktu ama gülerken aktı resmen
Sağlıkla gelsin hepsiii çok heyecanlı senin gelişmeleride çok merak ediyorummmValla bende öyle hissediyorum
inşallah altıma kaçırmışımdır ya hiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insantek seferde de gelebiliyo parca parçada olabiliyo herhalde burda okuduğum kadarıyla.
Canım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyorKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
Bacağından aşağı indimi genelde benim kacirdigimda iç camasirim ıslanır meselainşallah altıma kaçırmışımdır ya hiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insan
gülerken oksururken olabilir:)inşallah altıma kaçırmışımdır ya hiç hazır değilim acilede gidesim yok sancımda yok ama altıma yapsam 3 kerede kaçırır mı insan
iki sandalye ıslattım kız hala gülesim geliyor halime iyi ki misafirliğe gitmemişim su feğilse rezillikBacağından aşağı indimi genelde benim kacirdigimda iç camasirim ıslanır mesela
Şu ise riske atmayın, en azından doktorunuza haber verim.iki sandalye ıslattım kız hala gülesim geliyor halime iyi ki misafirliğe gitmemişim su feğilse rezillik
Benimde bi anda geldi işin garibi o kadar sandalye ıslancak kadar geldiğinide hissetmedim ayağa kalkınca farkettim altımı değiştşrdim bi daha oldu napsam bekliyim bakalım biraz kasılmam falanda yok hiçCanım anlarsın mutlaka. Ben gece 4 gibi wc gitmiştim çıktım. Odaya geçince su geldi idrar gibi değil baya musluktan akarcasına geliypr bir anda gelip durmuyor parça parça sürekli geliyor
Bi anda bardaktan boşalır gibi olması gerekiyor diye biliyorumKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyor Bnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı