• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ya biraz önce gene geldi o sabah gelen şeyden. Ve küçük bir kısmında çok minik pembelik vardı 🤦🏼‍♀️ bizimki gelmeye mi çalışıyor ne yapıyor
Bence nişan olmalı. Hemen gelmez de suyunu takip et. Varsa kasılmaların düzenli aralıkta mı takip et. Sağlıkla gelsin bebişimiz 🤲 bakalım 2025’in ilk bebişini kim doğuracak?

Ayy sesli güldüm küçük danaya 🤣 maşallah diyelim 🧿
Yaw ben oğlumun oyuncaklarını emekleyerek topluyorum hiç öyle yapmayım bari sezaryen olacak durduk yerde kanala girmesin aboo 🙃

Ay bu arada azıcık yorulsam ya da ayakta dursam regl sancısı giriyor aşırı sinir bozucu eski ağrılı sancılı günlerim geliyor aklıma hamilelikte de kurtulamadık bu sancıdan yaa
😂😂
Yapma canım çok işe yarıyor dedi doktor😁 tabi yapabilene asla yapamadım🤭

Ben de yürüdüm bugün yoruldum şuanda belimde aynı sancı var

Kızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız
Canım aynısı yeğenimede söylenmişti takipli kaldı zamanla düzeldi doğuma kadar. Doktorun en iyisini bilir ama endişe etme.
Kızlar doktora resimde attım telefonla da konuştuk resmi görünce bana belli etmemeye çalıştı ama sesinde bi şaşkınlık vardı galiba nişan geldi. Doktor, panik olacak bir şey yok hamilelikte olabilir artık son haftalara geldin kanaman olursa hemen haber ver bana dedi sadece 😅
Kuzuum pembelikte var demişsin noldu naptın

Hayır hiç sancı hissetmiyorum. Sancıyı hissetmeme gibi bi ihtimalim varmıdır sizce ?
ben ikinci dogumda sancim varmis ama belimde az bi agri hissediyodum. tavana vuruyomus degerler doktorlar sezeryan yerlerinde sıkıntı olur diye acil doğuma aldilar . ama illaki kasılma falan olursa anlarsınız. yani anlasilmayacak bisey degil diyor normal doğum yapanlar . sizin haftanız da bebisiniz de iyiydi dogum süreci basladiysa bile sağlıkla alırsınız insALLAH kucağınıza.

ben ikinci dogumda sancim varmis ama belimde az bi agri hissediyodum. tavana vuruyomus degerler doktorlar sezeryan yerlerinde sıkıntı olur diye acil doğuma aldilar . ama illaki kasılma falan olursa anlarsınız. yani anlasilmayacak bisey degil diyor normal doğum yapanlar . sizin haftanız da bebisiniz de iyiydi dogum süreci basladiysa bile sağlıkla alırsınız insALLAH kucağınıza.
Amin inşallah 🙏🏻 valla belimde falanda hiç ağrı yok. Bakalım nasıl olacak. Chatgpt ye sordum şimdi oda mukus tıkacı bu dedi. Ama doğum hemen olmuyormuş o yüzden rahatladım. En azından yarını görelim tam yılbaşı günü hastanede kimseyi de bulamayız 😂

Kızlar tansiyonum normalde 9/6 çıkar hep bugün cok basim ağrıyor ve ayaklarım şiş bastıkca acıyor 14/8 çıktı tansiyonum doktorum limonlu su ic yarım saat sonra tekrar ölc beni ara dedi yaşayan var mı yüksek tansiyon
yuksek tansiyon 10. haftadan beri var bende. kan sulandırıci başlamıştık . tansiyona cok dikkat ediyor doktorlar mutlaka takibi yapip görüşün doktorunuzla.

Amin inşallah 🙏🏻 valla belimde falanda hiç ağrı yok. Bakalım nasıl olacak. Chatgpt ye sordum şimdi oda mukus tıkacı bu dedi. Ama doğum hemen olmuyormuş o yüzden rahatladım. En azından yarını görelim tam yılbaşı günü hastanede kimseyi de bulamayız 😂
😂😂Ayyy güldürdün benii canım bugün hiç uygun zaman değil 😂

merhaba çentikten dolayi tek arterle mi besleniyor dendi. benim detaylı ultrasonda bebek tek arterli denildi ama centik falan söylenmedi. sadece tek arterden dolayi ilerde gelisim geriliği olursa erken doğum olur dediler. arter durumundan olusabilecek anomaliler icin detaylı inceleme yaptı ayrıntılı ultrason doktoru. cok sukur olumsuz bjsey
söylemedi. suan 31+2deyiz gelişimi iyi diyolar. beslenmeye dikkat edin. yemeklerden sonra sola dönüp yatmaya çalışın. kendinizi cok yormamaya çalışın. insALLAH sizin de sorunsuz ilerler.bir de bana burda birisi kirmizi pancar yeyin demisti bebege kan akisina iyi geliyomus. her salataya eklemeye calisiyorum belki siz de kullanırsınız.
Merhaba . Yok benim 2 arter var , 1 i normsl. 1 inde yavaşlama var. Bu şekilde dendi. Amin inşwllah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X