• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Ben cikolata aldim etiket alip kendim hazirlayacagim ismin belli olmasini bejliyorum. Kap susu de hazir sadece isim yapistirilacak.30 kolonya 30 mum seklinde set yaptim 10 adet falan magnet magneti sadece gercekten saklayacagini dusundugum kisiler icin yoksa ben de acikcasi atiyorum cok yakin degilse :)
Fotoğrafları varmı fikir olsa bana da 🩷

Heves ediyor onlarda heralde bu sefer doğurduğumu kimseye haber vermemeye çalışacğım inşallah ilkin de ilk gün ev misafir doldu daha hastaneden dönmeden ve dışardan yemek söylemek zorunda kaldık birsürü masrafa girdik yemek yetiştiremedik nefret ediyorum hepsinden 😆
Hastanede görüp çıksınlar hemen ya eve istemicem misafir 🤣

Ismi oylesine deneme amacli yapmistim :) ben cogu seyi dolaptan aldim bu ara kypon falan veriyorlar baya uyguna geldi

Eklentiler

• Screenshot_20250312_122116_Gallery.webp
    Screenshot_20250312_122116_Gallery.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 61
Fotoğrafları varmı fikir olsa bana da 🩷
Dolaptan aldim hepsini mesela mumlar birinin sozunden artmis cok uyguna verdi ben susleme ekledim sadece, kolonyalari da isim ve suslemesiz aldim belli olmadigi icin kupon falan derken baya uyguna hallettim ben seviyorum boyle susleme falan ugrasmayi yani suan isimler etiketler eksik ama su sekil bi masa yapmayi dusunuyorum nasipse hastanede

Eklentiler

• IMG-20250224-WA0004.webp
    IMG-20250224-WA0004.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
sabaha kadar elli defa uyanıyoruz ya neyim olduğunu da çözemiyorum ama rahat değilim yani bir sıkıntı var çözemiyorum bazen kalçam felan ağrıyor bazen bir ağrı yok gibi ama yine uyuyamıyorum .benim burnum çok tıkanıyor aslında ya sizde de yaşayan var mı kızlar ? Rahat nefes alamıyor gibiyim sabaha karşı özellikle burnum tıkanıyor
Burun tıkanıklığı bu haftalarda normalmiş canım . Ben 2 gün önce duş aldım ve saçımı tam kurutmadan nemli uyumuşum. Mahvoldum.
Burnum alıyor tıkanıyor bogazım çok acıyor ve sürekli hapşırıyorum.
Doğal ne içebilirim nasıl iyileşecegım bilmiyorum. Bugün 3. Gün ve daha kötü uyandım. Hangi tarafa yatsam o tarafta burnum tıkanıyor. Bırden açılınca da yanıyor nefes alamıyorum . Ağızdan alıp verip verince de boğazım kupkuru uyanıyorum of of

Kızlar hediyelik yaptırdınız mı? Ben diyorum ki çikolata kapı süsü ve kolonya yaptırayım çok da abartmak istemiyorum eşime kalsa magnet falan diyor da çöpe atıyorlar o yüzden istemedim. Siz ne hazırlık yaptınız
Valla ben gelenlere kahve yanina cikolata yapcm vercem😂 tabak fln da hazirlayamam bu sefer cay bile yapmicam 😂

Kizlar benim dogum 5 i 6 si olarak gorunuyor. Ikinci bebegim bu sezaryen olacak. Ama ben bayramda sancilanmaktan korkuyorum doktorum burda olmayacak bayramda ve devlete gitmek zoruda kalacagim oyle birsey olursa. Ayin 28 inde 37+4 olacagim olcumlerde genelde 1 hafta onde cikiyor. Yani ben 28 inde alalim desem doktora erken mi bi suredir bun dusunuyorum. Ilk bebegim 39+0 da olmustu

sabaha kadar elli defa uyanıyoruz ya neyim olduğunu da çözemiyorum ama rahat değilim yani bir sıkıntı var çözemiyorum bazen kalçam felan ağrıyor bazen bir ağrı yok gibi ama yine uyuyamıyorum .benim burnum çok tıkanıyor aslında ya sizde de yaşayan var mı kızlar ? Rahat nefes alamıyor gibiyim sabaha karşı özellikle burnum tıkanıyor
Burun tıkanıklığı bende de aylardır var, nefes almakta gece gündüz hep zorlanıyorum 😞
Arkadaşlar günaydın. Hepinizin mesajlarını okudum ancak cevap veremedim kusıra bakmayın. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ 36+6'da sabah 5'te suyum gelmeye başladı. Doğum çantası bile tam hazır değildi ama alelacele bi şekilde toparladık. Hastaneye gidince ilk iş açıklık kontrolü yaptılar. 2 cm açıklık vardı, suyum hala geliyordu. Suyu iyice boşalttıla. Ultrason muayenesinden sonra ameliyathaneye geçtik hemen. Spinal anestezi yapıldı. İğne hiç acıtmıyor ama sezaryen sırasında mide bulantısı, baş ağrısı, göğüs ağrısı yaşadım. Birkaç ilaç yaptılar geçti hepsi. 5-6 saat uyuşukluk geçmiyor. Bu arada birkaç kez kanama kontrolü yapıldı, kum torbası konuldu. Herhangi bir acı hissetmedim. İlk kalkış anında çok ağrım oldu ama baş dönmesi olmadı. Gazı akşam saatlerinde çıkardım ama şuan bile midem taş gibi. O yüzden hala yürümekte, oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. Doktor gelince lavman yapılmasını isticem bakalım.

Bebeğim 3430 gram, 50 cm doğdu, gelişimi önden gidiyordu zaten 🧿 ilk saatler uyandırmakta zorlandık o yüzden şekeri düştü. Hem emiyor hem de mama takviyesi yapıyoruz. Açıkçası çok ağrım olduğu için emzirme meselesine çok yoğunlaşamıyorum. Sıcak bi duş alsam daha iyi olacak gibi. İlk muayenede kalbinde üfürüm var ama çoğu yenidoğanda oluyor çok önemli değil dedi çocuk kardiyoloji doktoru. Onun dışında iyiyiz Allah'a şükür.
Sağlıklı sıhhatli mutluluk dolu uzun omru olsun, bin masallah sana da bebise de 🧿🧿 herseyin iyi olmasına çok sevindim 🥹
Kızlar hediyelik yaptırdınız mı? Ben diyorum ki çikolata kapı süsü ve kolonya yaptırayım çok da abartmak istemiyorum eşime kalsa magnet falan diyor da çöpe atıyorlar o yüzden istemedim. Siz ne hazırlık yaptınız
Ben henüz ne yaptıracağıma net karar vermedim. Bir keseye lavanta kurusu -dolap içi kullanılacak şekilde- kolonya koyalim bir de çikolata tutalim diye düşünüyorum. Bugün akşam biraz bakınacağım ben de. Bir arkadaşım küçük havlu koymustu o da kullanışlı oluyor o hediyeyi Mutfakta kullanıyorum ben.
Hastanede görüp çıksınlar hemen ya eve istemicem misafir 🤣
Ben de benzer düşüncedeyim. Eşimin teyzeler kuzenler, benim teyzeler halalar kuzenler , arkadaşlarımız herkes hastanede 5 er dk görür, sonrasında yazın bir de dua okuturuz orda bir araya geliriz, çocuk da palazlanmış olur. Diğer türlü parca parça evden ağırlamak vs çok daha zahmetli geliyor.
Kapi susumuzu ve astigi da kendim yaptim
Hepsine bayildim😍😍 cok güzel olmuslar, güle güle güzel sağlıklı doğumlarda kullan insallah 🙏
Kızlar dün çatı muayenesi oldum benim gibi korkan veya çekinen varsa acısız ağrısız geçti zaten birkaç saniye sürüyor anlatıldığı gibi değil ya da kişiden kişiye değişiyor sadece kendinizi kasmayın
Bu sakinlestirici bilgi için çok teşekkür ederim 🙏

Kizlar benim dogum 5 i 6 si olarak gorunuyor. Ikinci bebegim bu sezaryen olacak. Ama ben bayramda sancilanmaktan korkuyorum doktorum burda olmayacak bayramda ve devlete gitmek zoruda kalacagim oyle birsey olursa. Ayin 28 inde 37+4 olacagim olcumlerde genelde 1 hafta onde cikiyor. Yani ben 28 inde alalim desem doktora erken mi bi suredir bun dusunuyorum. Ilk bebegim 39+0 da olmustu
Benimki de 12si gibi gözüküyor ikinci sezaryen doğumum olacak. Benim korkum da sezaryen gününden önce doğum başlarsa ya diye. Çünkü bizim vajinal doğum yapmamız riskli bir durum sonuçta. Eski dikişlerimiz var. Ama erken alınırsa da sütümün gelmemesinden de korkuyorum. Bence bekleyin ama sancı vs başlarsa da direkt vakit kaybetmeden sezaryene girilmesi gerekiyor. O zaman da kendi doktorumuz yoksa başka Dr yapacak mecbur.

Benimki de 12si gibi gözüküyor ikinci sezaryen doğumum olacak. Benim korkum da sezaryen gününden önce doğum başlarsa ya diye. Çünkü bizim vajinal doğum yapmamız riskli bir durum sonuçta. Eski dikişlerimiz var. Ama erken alınırsa da sütümün gelmemesinden de korkuyorum. Bence bekleyin ama sancı vs başlarsa da direkt vakit kaybetmeden sezaryene girilmesi gerekiyor. O zaman da kendi doktorumuz yoksa başka Dr yapacak mecbur.
Ondan ben de korkuyorum bi de benim henuz cok gecmedi 2 yil tam dolmus oluyo dogum zamani. Kucuk bir yerde yasiyorum oyle cok secenekte yok yani kendi doktorum olmazsa devlete gitmem gerekicek onu da istemiyorum insallah oyle bisey olmaz bayrami geciririz

Ondan ben de korkuyorum bi de benim henuz cok gecmedi 2 yil tam dolmus oluyo dogum zamani. Kucuk bir yerde yasiyorum oyle cok secenekte yok yani kendi doktorum olmazsa devlete gitmem gerekicek onu da istemiyorum insallah oyle bisey olmaz bayrami geciririz
Bence özel hastane daha sıkıntılı böylesi bir durumda.Ben Ankara gibi bir büyükşehirde medicalparka suyumun gelmesi suphesiyle gece gittiğimde kimin hastası olduğumu sordular yani koca hastanede aktif bir Dr yoktu. Doğum da değildi bir tek muayene olacaktım ama mecbur vakit kaybetmeden devlete gittik bir sıkıntı yoktu o zaman ama gerçekten suyum gelmiş olsaydı ne yapacaktım hiç bilmiyorum.

Oksapar kullananlar kaçıncı haftada bırakacak benim doktorum bana oksapar yazdı 36 haftadayım ama internette doğumdan önce bırakılıyor yazıyor

Back
X