Arkadaşlar günaydın. Hepinizin mesajlarını okudum ancak cevap veremedim kusıra bakmayın. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

36+6'da sabah 5'te suyum gelmeye başladı. Doğum çantası bile tam hazır değildi ama alelacele bi şekilde toparladık. Hastaneye gidince ilk iş açıklık kontrolü yaptılar. 2 cm açıklık vardı, suyum hala geliyordu. Suyu iyice boşalttıla. Ultrason muayenesinden sonra ameliyathaneye geçtik hemen. Spinal anestezi yapıldı. İğne hiç acıtmıyor ama sezaryen sırasında mide bulantısı, baş ağrısı, göğüs ağrısı yaşadım. Birkaç ilaç yaptılar geçti hepsi. 5-6 saat uyuşukluk geçmiyor. Bu arada birkaç kez kanama kontrolü yapıldı, kum torbası konuldu. Herhangi bir acı hissetmedim. İlk kalkış anında çok ağrım oldu ama baş dönmesi olmadı. Gazı akşam saatlerinde çıkardım ama şuan bile midem taş gibi. O yüzden hala yürümekte, oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. Doktor gelince lavman yapılmasını isticem bakalım.
Bebeğim 3430 gram, 50 cm doğdu, gelişimi önden gidiyordu zaten

ilk saatler uyandırmakta zorlandık o yüzden şekeri düştü. Hem emiyor hem de mama takviyesi yapıyoruz. Açıkçası çok ağrım olduğu için emzirme meselesine çok yoğunlaşamıyorum. Sıcak bi duş alsam daha iyi olacak gibi. İlk muayenede kalbinde üfürüm var ama çoğu yenidoğanda oluyor çok önemli değil dedi çocuk kardiyoloji doktoru. Onun dışında iyiyiz Allah'a şükür.