- 22 Eylül 2014
- 740
- 993
- 303
Bu dusunce bende de var kv gelecek ama ariza cikaricak bi tip degil dusuncesiz bisey yaparsa da uyarabilirim ama bebegi operse vs. ve tepki verirsem diye korkuyorum zaten tepkisel biriyimHerkes kv konusunda derdini yazmış benim aslında o konuda bir derdim yok ama ben kendimden korkuyorum. Bizim ailelerimiz farklı şehirde yaşıyor bebek doğunca anneler ziyarete gelecek kv çok uzun kalamayacak yani aslında yeterli bir süre kalıyor 2 hafta kalır. Kendimden korkma sebebim de bebeğe elletmezsem diye şimdiden stres oldumkendimi az çok biliyorum küçükken evcil hayvanım olunca bile büyüyene kadar kimse sevmesin isterdim, kıskanırdım sanki başkasını sahibi sanacak diye düşünürdüm. Şimdi bebek doğmadan başkasına vermek istemiyorum yani geçici bir süreç olacak biliyorum ama sürekli gelme imkanları da yok o yüzden şimdiden kendime bebek senin bebeğin sevdiler diye kimseyi annesi sanmayacak demeye başladım
kendi anneme karşı da öyle olurum ama annem daha uzun kalacağı için bebekle zaman geçirebilir diye düşünüyorum. Neyse umarım bebeği kıskanmam
![]()