- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
Ayy inşallah canım. Çok fazla düşüğüm olunca korkuyorum. Sevinemiyorum bileGünden güne değişir hatta gün içinde birden de değişir sorun değil iyi bişi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canım. Çok fazla düşüğüm olunca korkuyorum. Sevinemiyorum bileGünden güne değişir hatta gün içinde birden de değişir sorun değil iyi bişi bu
r biri farklı öyle düşünme gönlünü ferah tut bak bize o kadar değer düşük kese başka yerde gayet umutla bekliyorumAyy inşallah canım. Çok fazla düşüğüm olunca korkuyorum. Sevinemiyorum bile
Bir ay sonra 10-11 haftalik mi oluyordu sizinki? Dikkat edin evet sonraki aylarda daha cok kilo almaya musait olurmus vucut bu 3 ayi sorunsuz atlatalim kilosuz hahahahGünaydın kızlarrr,
aşırı uykum oluyor benimde akşam 10 dedin mi uyuyakalıyorum. sonrasını hiç hatırlamıyorum bile. yeme içmede sıkıntı yok bende iştahım çok açık. midem bulanmadığı için dünyaları yiyesim geliyor. 500 kilo olurum diye korkuyorum artık bu aralar biraz dikkat edicem yeşilliğe, sebzeye yöneleceğim. onun dışında ilerliyor bakalım 1 ay sonra kontrol var nasıl geçecek bilmiyorum çok uzak geliyor o tarih :)
Hiç bilmediğim için korktum vitamin gibiyse sorun olmayacaktır. Dahiliye kontrolüne gittim ultrason istedi. Radyolog Tiroid bezi parankimi hafif hererojen ekodadır. Birkaç milimetrik kist izlendi. Birkaç tane patolojik boyuta ulaşmayan lenf nodu mevcut yazmış. Sonucu öğleden sonra gösterecağim. İnternete yazınca hashimato yazıyordu.Ben hashimato tiroiti hastasıyım. 6 senedir tiroit ilacı kullanıyorum. Önceki gebeliğimde de aralıksız şekilde kullandım. Doktorlar zaten bu ilaçlara, ilaç bile sayılmaz diyorlar. Vücudun yeterince üretemediği hormanları dışarıdan almış oluyorsunuz.
Benim kanama kesildi doktoruma bugün bahsettim 5+6 gündeyiz yerleşme kanaması zamanına uygun dedi düşük ihtimali için duphaston kullanıyorum zaten önceden düşüğüm vardıBenim de oldu hatta acile gittim kadındoğuma ben hala çok korkuyorum ama doktorlar kahverengi lekeyi çok ciddiye almıyorlar yine olursa ne yapayım dedim gelmene gerek yok demişti.
Aman alınsa da verilir dicem de öncelik sağlık bebiş ve senin için sağlıklı şeyler ye kilo da olursa olurGünaydın kızlarrr,
aşırı uykum oluyor benimde akşam 10 dedin mi uyuyakalıyorum. sonrasını hiç hatırlamıyorum bile. yeme içmede sıkıntı yok bende iştahım çok açık. midem bulanmadığı için dünyaları yiyesim geliyor. 500 kilo olurum diye korkuyorum artık bu aralar biraz dikkat edicem yeşilliğe, sebzeye yöneleceğim. onun dışında ilerliyor bakalım 1 ay sonra kontrol var nasıl geçecek bilmiyorum çok uzak geliyor o tarih :)
Duphastonu günde kaç kez alıyorsunuz ben de içiyorum 3 kezHiç bilmediğim için korktum vitamin gibiyse sorun olmayacaktır. Dahiliye kontrolüne gittim ultrason istedi. Radyolog Tiroid bezi parankimi hafif hererojen ekodadır. Birkaç milimetrik kist izlendi. Birkaç tane patolojik boyuta ulaşmayan lenf nodu mevcut yazmış. Sonucu öğleden sonra gösterecağim. İnternete yazınca hashimato yazıyordu.
Benim kanama kesildi doktoruma bugün bahsettim 5+6 gündeyiz yerleşme kanaması zamanına uygun dedi düşük ihtimali için duphaston kullanıyorum zaten önceden düşüğüm vardı
Sende bu haftalarda mısın progestan gibi önlem amaçlı bir şey kullanıyor musun hoş bu ilacı çok kanama olunca veriyorlar yada düşük geçmişi
Ay maşallah ya çok şükür inşallah bizim de kese görünür de kese takibinden devam ederiz sağlıkla ilerler inşallahDış gebelik türleri varmış canım Korneal ve diğerini unuttum. Biri tamamen dışarıda oluşuyor diğeri de rahim civarında ama farklı yerde oluşuyor kesenin yerine bakıyorlar o durumda da. Ama çok çok düşük bir ihtimal %1-2 diye düşün onu unut o yüzden. Benim artık betaya bakmayacak mesela kalp atışından yapıcaz artık takibi dedi. Beta düzensiz olmasına rağmen kalp atışına kadar geldik. Bu arada ben 8 inde gittiğimde kese mi değil mi anlamadılar 10 da kese bu olmalı diye daha emin oldular 12 sinde bebek ve yolk sacı var dediler 14 de kalp atışı var dediler çok hızlı ilerliyor
Geçen gebeliğimde bende progestan kullandım kızımı sağlıkla kucağıma aldım 7 yaşında şimdi bana da bu sefer duphaston verdi benzer ilaçlarKahverengi lekelenme bende de oldu bi kaç gün sonra geçti doktora gittim normal dedi progestan verdi onu kullanmaya başlamadan bitti bile
Bende bugün dahiliye kontolüne gittim ultrason istedi sotun olmayan küçük nodüller var gibi anladım öğleden sonra dr görecekBana da düşmeye başlamış ama ilaca devam dedi.3 4 haftada bir kan testi verecegim
Evet benimde günde 3 kezDuphastonu günde kaç kez alıyorsunuz ben de içiyorum 3 kez
İlk lekelenmem olduğunda 5+3 tüm Progestan kullanıyorum sonra 3 gün sonra tekrar kahverengi leke oldu doktorum gelmene gerek yok dedi . Şimdi pazartesiyi bekliyorumHiç bilmediğim için korktum vitamin gibiyse sorun olmayacaktır. Dahiliye kontrolüne gittim ultrason istedi. Radyolog Tiroid bezi parankimi hafif hererojen ekodadır. Birkaç milimetrik kist izlendi. Birkaç tane patolojik boyuta ulaşmayan lenf nodu mevcut yazmış. Sonucu öğleden sonra gösterecağim. İnternete yazınca hashimato yazıyordu.
Benim kanama kesildi doktoruma bugün bahsettim 5+6 gündeyiz yerleşme kanaması zamanına uygun dedi düşük ihtimali için duphaston kullanıyorum zaten önceden düşüğüm vardı
Sende bu haftalarda mısın progestan gibi önlem amaçlı bir şey kullanıyor musun hoş bu ilacı çok kanama olunca veriyorlar yada düşük geçmişi
Lorelailai G Gulbahcesii96 yaaa kızlar ben neden sizin gibi değilim. Sabah 7 de eşim giderken kalkıyorum midem kazınıyor oluyor o sırada tabi. Muz yiyip yatıyorum sonra saat 10 a kadar zor yatıyorum çünkü midem yine kazınıyor. Sabahları açlık hissim çok fazla benim de gün içinde o kadar olmuyor da.Gunaydin kizlarr Yine midem tika basa uyandim, sanki agzimda burnumda bi tat koku var. O beni yicegim seylerden alikoyuyor gibi hissediyorum. Ofiste biseyler yiyip kendimi zorlicam ama evde icimden su bile icmek gelmedi, folik asidi bile yanima aldim ofiste icerim diye oyle soyliyim
Kasiklarda da agrim yok gibi, arada bi gelip sonra gidiyor ama cok nadir yani gunde 2-3 kez cok cok azdir. Onun disinda goguslerimin yanlari ucu cok aciyor ve yine uykusuz bir gune uyandim gibi yorgunum
Siz nasilsiniz buguun?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim çok azz kaldııı Eylül eÇalışan hanımlar ne işle meşgulsünüz var mı aramızda meslektaş olanlar? Ben Türkçe öğretmeniyim eylülü düşünüyorum kara karasizler napıyorsunuz
Ben özel bir şirkette pazarlama direktörüyüm; valla biraz ortalık karışacak benim taraftaÇalışan hanımlar ne işle meşgulsünüz var mı aramızda meslektaş olanlar? Ben Türkçe öğretmeniyim eylülü düşünüyorum kara karasizler napıyorsunuz
Ben elenatal 2 kullanıyorum; içinde herşey var :)Hangi vitaminleri aliyorsunuuz? Ben sadece folik asit aliyorum simdiliik
Ay ayniii. Cevizi ben de zorla yiyorum agzimda buyuyor sanki
Duphastonu günde kaç kez alıyorsunuz ben de içiyorum 3 kez
Kızlar ben de progestan kullanıyorum ama bir tane gece yatarken. Normalde fitil olarak vermişti doktorum ama idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için ağızdan alıyorum 9 gündür. Siz ağızdan mı kullanıyorsunuz?Evet benimde günde 3 kez
Ben sigortacıyım kendi işim hem masa başı hem evden çalışma imkanım varÇalışan hanımlar ne işle meşgulsünüz var mı aramızda meslektaş olanlar? Ben Türkçe öğretmeniyim eylülü düşünüyorum kara karasizler napıyorsunuz
Evet ağızdan günde üç kez tok karna alıyorum benKızlar ben de progestan kullanıyorum ama bir tane gece yatarken. Normalde fitil olarak vermişti doktorum ama idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için ağızdan alıyorum 9 gündür. Siz ağızdan mı kullanıyorsunuz?