Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Amin inşallah kan testi yapıyorlar canım ordan anlıyorlar 1 hafta sonra çıkmıştı sonuçları
Kuzenın için de üzüldüm gerçekten zor

Amin inşallah canım. Ever ultrasonda görülüyor tabiki. Doktora hep hatırlat istersen hep bakmıyorlar çünkü. Zaten bebeğim gelişimi vs direk geri kalıyo öyle bir durumda.
Doktor istediği zaman bakabilir kalp atışı gibi onun da akışına bakıyolar belli oluyor ekranda a

Aynen ne güzel özetledin. Benim pıhtılaşmam yok ama doktorum bana başından beridir kullandırıyor 4000lik hala da kullanıyorum.
Bebeğe kan akışını kolaylaştırıyor sen kullan tüm gebelerime ilk 6 ay veriyorum demişti.
Gittiğim perinatolog da bana aynı şeyi söylemişti :) söylemiştim kullandığım ilaçları bunu ne diye kullanıyorsun bunun bir faydası yok ki demişti

Amin inşallah bende hep sola yatıyorum böbrek büyümem olduğu için , doktorum sola yat hep dedi.

Ben ilk oğlumda skiphopun sırt çantasını aldım. Çok memnun kaldım. Öyle sağlam çıktı ki hala yeni alınmış gibi. Şimdiki bebeğimde de kullanacağım inşallah.

Daha önce hiç düşük yaşamamış, pıhtılaşma problemi olmayan gebelere de mi 6 ay kan sulandırıcı veriyorlarmış??

Ben ilk oğlumda skiphopun sırt çantasını aldım. Çok memnun kaldım. Öyle sağlam çıktı ki hala yeni alınmış gibi. Şimdiki bebeğimde de kullanacağım inşallah.
Skip hop kaliteli ve sağlam gerçekten hastane çantası olarak onu ayarladım ama bana küçük geliyor bez sığdırma konusu olduğu için sıpamıyorum normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…