Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    108
Merhaba, ben mcd bag çantalarından alacağım. Biraz pahalı ama kalitesi, görünüşü, ve işlevselliği benim hoşuma gitti. Bir bakın derim

Bu arada sepet beşik için uyku setine ihtiyacım var. Alan veya önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bu gece rüyamda doğuma gidiyordum doktoruma ama benim daha hastane çantam bile hazır değil diyorum rüyamda..

Bir an önce bebişimi kucağıma alacağım ana sağlıkla ışınlanmak istiyorum

Bebeği döndürmek için dışarıdan müdahale haricinde annelere de egzersizler veriyorlar diye biliyorum, yoga hareketleri gibi downward facing dog gibi.. inşallah sizi çok uğraştırmadan döner bebişiniz
Bir avazda kavuşursunuz
İyi olduğunuza sevindim

Ağrı eşiğim nispeten yüksektir, sancılardan dolayı çok sıkıntı yaşamam diye ümit ediyorum.

Doktorum vajinal doğum yapabileceğimi çok minyon biri olmadığımı, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.
Ama komplikasyon kısmı çok da az değil, endişelerimi paylaşınca bilgi verdi.

Vajinal doğumlar %2-3ünde makat yaralanması oluyor; 50 kadının biri. Semptomların şiddeti kadından kadına da farklılık gösterebiliyor.

İdrar kaçırma, gaita kaçırma veya o bölgenin temiz kalmaması; muhtemelen duyduğumuzdan daha sık.
Bunlar toplumsal tabular çünkü.

Tam da modeller arasında çaresizlik içinde kalmışken mesajınızı gördüm

Bende daha karar vermedim bebek çantasına . Ama sırt çantası şeklinde olanlar hoşuma gitmiyor. Bu sekıl bısey almak istiyorum çok fazla seyahat etmiyoruz bı yere giderken de araba kullanıyorum hep zaten o yüzden kocaman bısey almak istemiyorum. Bu tarz çanta tavsiyeniz varsa alırım

Eklentiler

• IMG_7549.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?

Eklentiler

• IMG_1067.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 26
Benim çantam bu tarz makinaya atılıyor paraşüt kumaş alttakinin siyah rengi fermuarı açınca herşeyi görebiliyorsunuz genelde bebek çantalarında bu sıkıntı oluyor alt kısma bez koyuyorum bolca 10-15 alıyor oğlum çok kakalı bir bebe içide gayet geniş oyuncakta koyuyorum

Eklentiler

• IMG_3925.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?
Doktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor genelde

Doktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor genelde
Yok kötü bir şey söylemedi ama iyi bir şey de söylemedi. Yorumsuz kalınca ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…