Bunu hiç bilmiyorum ama ben de merak ediyorum. Kimi sağmak sütü arttırıyor alın diyor kimi gerek yok. Bende işe başlayınca alacağım için ilk başta alayım en azından bebek emdikten sonra kalan sütü sağıp saklarım birde süt arttırmaya yardımcı olur diye düşünüyorum ama marka konusunda ufacık fikrim yokSelamlarHastane listelerinde süt pompası da var. Almam sizce acil mi? Bir de önereceğiniz ürünler var mı? Philipsin tekli süt pompası var mesela fiyat olarak da uygun. Yeterli gelir mi sizce? Çalıştığım için iznim bitince zaten almak zorundayım işe yarar bir şey olsun istiyorum.
Hastane çantası için göğüs pompası istiyorsanız acil değil çünkü ben 8 sene önce devlet hastanesinde doğum yaptığımda orada bile hastane tipi göğüs pompası vardı benim bir anda sütüm indi göğüslerim çok sertleşti bebek ememedi ve hastane tipi göğüs pompasıyla tüm sütü boşalttık bebek 1 biberon mama yedi diğer öğünde ancak emebildi kargo hızlı gelen bir bölgedeyseniz lohusa iken de ertesi gün teslimat olan sitelerden göğüs pompası sipariş edebilirsiniz ben hastane tipi göğüs pompası da kiraladım gerçekten kuvvetli çeken göğüs pompaları süt kanallarını açıyor ama göğüsleriniz hassassa yarada yaparSelamlarHastane listelerinde süt pompası da var. Almam sizce acil mi? Bir de önereceğiniz ürünler var mı? Philipsin tekli süt pompası var mesela fiyat olarak da uygun. Yeterli gelir mi sizce? Çalıştığım için iznim bitince zaten almak zorundayım işe yarar bir şey olsun istiyorum.
Hastanenize göğüs pompası olup olmadığını sorabilirsiniz emin olmak içinSelamlarHastane listelerinde süt pompası da var. Almam sizce acil mi? Bir de önereceğiniz ürünler var mı? Philipsin tekli süt pompası var mesela fiyat olarak da uygun. Yeterli gelir mi sizce? Çalıştığım için iznim bitince zaten almak zorundayım işe yarar bir şey olsun istiyorum.
Evet sütü artırır diyorlar. Bebek ememediği durumda da süt sağılıp bebeğe öyle veriliyormuş. Bebiş aç kalır diye endişeleniyorum her şey olsun istiyorum.Bunu hiç bilmiyorum ama ben de merak ediyorum. Kimi sağmak sütü arttırıyor alın diyor kimi gerek yok. Bende işe başlayınca alacağım için ilk başta alayım en azından bebek emdikten sonra kalan sütü sağıp saklarım birde süt arttırmaya yardımcı olur diye düşünüyorum ama marka konusunda ufacık fikrim yok
Böyle bir imkan olduğunu bilmiyordum. O halde hastane için şu an endişelenmeme gerek yok. Teşekkür ederim.Hastane çantası için göğüs pompası istiyorsanız acil değil çünkü ben 8 sene önce devlet hastanesinde doğum yaptığımda orada bile hastane tipi göğüs pompası vardı benim bir anda sütüm indi göğüslerim çok sertleşti bebek ememedi ve hastane tipi göğüs pompasıyla tüm sütü boşalttık bebek 1 biberon mama yedi diğer öğünde ancak emebildi kargo hızlı gelen bir bölgedeyseniz lohusa iken de ertesi gün teslimat olan sitelerden göğüs pompası sipariş edebilirsiniz ben hastane tipi göğüs pompası da kiraladım gerçekten kuvvetli çeken göğüs pompaları süt kanallarını açıyor ama göğüsleriniz hassassa yarada yapar
Evet, haftalık kontrol yapalım bakalım duruma dedi. Kan akışı için haftalık istedi aslında, kilo alımı 2 haftada belli olur dedi ama ona da bakar gidince heralde. İnşallah yarın güzel çıkar ölçümler arayı kapatmış olur beybinizyarın gideceğim bajkalım ne diyecek, sizi her hafta mı kontrol edecekmiş peki?
Söyle aslında sezeryan falan olursa sütün inmesine yardımcı oluyorSelamlarHastane listelerinde süt pompası da var. Almam sizce acil mi? Bir de önereceğiniz ürünler var mı? Philipsin tekli süt pompası var mesela fiyat olarak da uygun. Yeterli gelir mi sizce? Çalıştığım için iznim bitince zaten almak zorundayım işe yarar bir şey olsun istiyorum.
Birlikte olduğu için ilki genel anestezi ikincisi uyanıkken oldu o duruma göre değişiyor sanırım ama krem çok önemli yapılmaması için derinin terramicin sanırım ismi böyle yazılmıyor ama biz onu kullandık emla falan da varmış sanırım doktor söyler çıkarkenBazı doktorlar kağıt bardağa gerek duymuyormuş belki de aya göre gerek olmuyordur bilmiyorum doktora karar verirsem bende 15 gün sonraya gün veriyorlarmış çok sıra yokmuş bizim şehirde
Çok geçmiş olsun genel anesteziyle mi oldu ilgilenecek çok şey olunca gözden kaçmıştır sünnetten sonra masaj yapılması ve krem sürülmesi gerektiğini dememişlerdi bana teşekkürler
Önerebileceğiniz bir marka var mı peki?Söyle aslında sezeryan falan olursa sütün inmesine yardımcı oluyor
Erken doğum küvöz vs halinde de sağmak gerekiyor.
Tek taraflı uzun sürüyor iki taraflı olunca aynı anda kullanılıyor vakit kazanıyorsun.
Ben çift taraflı ve elektrikli olması taraftarıyım benim için çok öncelikli. Oğlumda ağzı küçüktü ve dil bağı daha doğrusu damak sorunu olunca ilk bir ay sadece sağarak verdim sonra emmeye başladı
Bence de kesinlikle süt arttırıyor. Emse de uzun aralıklarda sağım yapılabilir. Hastane tipi evet vsr ama sterilizasyon için güvenilir mi bilmiyorum mutlaka sterilize ediliyordur ama her yer hastalık ben hastaneye de kendimin kini göndereceğim ama ev için de bunlardan kiralanabiliyor ama maliyeti fazla oluyor.Evet sütü artırır diyorlar. Bebek ememediği durumda da süt sağılıp bebeğe öyle veriliyormuş. Bebiş aç kalır diye endişeleniyorum her şey olsun istiyorum.
Böyle bir imkan olduğunu bilmiyordum. O halde hastane için şu an endişelenmeme gerek yok. Teşekkür ederim.
Ben medela kullandım çok memnundum bir daha doğurmam diye birilerine verdim şimdi Philips geldi arkadaşımdan çok memnundu o da. Ama sorun yaşarsam hemen medelayı alırım diye düşünüyorum o bir tık daha pahalı çiftlisi ama ikinci el alıp dezenfekte falan da edebilirimÖnerebileceğiniz bir marka var mı peki?
Ben iki haftalıkken yaptırdım sünnetçiyi eve çağırdılar tavsiye etmiyorum tabiki bu iyi bir yöntem değil beni dinlemediler ben hastanede temiz olsun kayıtlara geçsin istedim ne olur ne olmaz ama eşim tarafı nın gelenekleri böyleymiş sünnet çok önemli vs neyse pipisi kapalı gibiydi acil yaptırmamız gerekiyordu çiş damla damla geliyordu lokal anestezi ile oldu kesim lazerle yapıldı bebeğim hiç ağlamadı nerdeyse babası elini tuttu yanındaydı on dk oldu bitti verdiler bana emzirdim çok kolay oldu sanki iğne yapıp verdiler uyuşuk olduğu için ilk çişide acıtmadı ben çok kızdım yapmayın evde diye ama gerçekten böyle rahat olduğunu bilmiyordum galiba yine ben bu yöntemle yapacağım hastaneye götürmeyeceğim birkaç kişiden gördüm hastanede ağlama vs çok oluyorMevlüt değil de sünneti bende yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum nasipse Eskişehir deyim çocuk cerrahi ve ürologu bilen var mı yada yenidoğan sünnetini deneyimleyen varsa beklemeli miyiz yenidoğan da mı yaptırmalıyız yazarsanız sevinirim
benim de 32 haftalık ve 1920 gram olmuş kilosu ama karın çevresi geriden geldiği için 2 hafta sonra tekrar çağırdı. sadece protein ve sebzeyle beslenip öğünlerden sonra sol tarafına yat vs dedi. sizin de iyi haberlerinizi bekliyorumEvet, haftalık kontrol yapalım bakalım duruma dedi. Kan akışı için haftalık istedi aslında, kilo alımı 2 haftada belli olur dedi ama ona da bakar gidince heralde. İnşallah yarın güzel çıkar ölçümler arayı kapatmış olur beybinizBana da haber verin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?