Transfer sonrası ıkınma .endişeliyim 😥

Ne olacak hepimizin kafası allak bullak zaten 😂😂😂😂 önceden dün ne yediğimi hatırlamıyorum derdim şu an bir dakika önce yediğim yemeği hatırlamıyorum 😂
Sen hamilesin cnm normal. Bizde mi öyle olacağız acaba 😜😂 inşallah bizde hamiş olalımda napalım katlanırım nelere nelere katlandık

Tabiki bisey olmamıştır, oyle kolay düşecek bisey degil embriyo, sadece tüm aksilikleri ortadan kaldırmak icin onu yapma bunu yapma diyorlar bize. O yüzden kafanıza takmayın lütfen. Bol su, arada karniniza hafif masaj, bi de ben kaymak yemeye çalışıyorum sabahları, hiç kabizligim olmadı o yuzden

Sen de hamilesin canım öyle düşün öyle olsun. Bebişin içinde 🤩🤩🤩🤩
Aynencnm bilimsel olarak hamileyim evet tutmayanlar bile kimyasal gebelik yaşıyor diyebiliriz. Sonuçta döllenen embriyo koydular cnm. Evet ben de anneyim çok şükür inşallah sıkı sıkı tutunsun tek embriyom zaten. Annesine can olsun. Bende tekim bitanenin bitanesi olsun 🥰🥰❤️

Tabiki bisey olmamıştır, oyle kolay düşecek bisey degil embriyo, sadece tüm aksilikleri ortadan kaldırmak icin onu yapma bunu yapma diyorlar bize. O yüzden kafanıza takmayın lütfen. Bol su, arada karniniza hafif masaj, bi de ben kaymak yemeye çalışıyorum sabahları, hiç kabizligim olmadı o yuzden
Herkes korkuttu ilk başta aman kabız olma aman şunu yapma iyice tesirginnoduk cnm. Çok zor yollardan süreçten geçiyoruz bütün kaderdaşlarımla en ufak aksilikler tahammülümüz kalmadı o yüzden tedirgin oluyoruz cnö. İyi düşünelim iyi olsun. Bende şuan 4 günlük anneyim Bi bakmışım 14-24-44-104.... derken Bi bakmışım kucağımda. İnşallah

Ay inşallah.. bunlar yasamayanin anlayacağı şeyler değil, o yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Aman hapşırma aman eğilme aman uzanma.. paranoyak olmuştum ben de. Bu 4.transferim. test günümü bekliyorum ben de bakalım. Insallah emeklerimiz karşılığını bulur💜

Ay inşallah.. bunlar yasamayanin anlayacağı şeyler değil, o yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Aman hapşırma aman eğilme aman uzanma.. paranoyak olmuştum ben de. Bu 4.transferim. test günümü bekliyorum ben de bakalım. Insallah emeklerimiz karşılığını bulur💜
Hayırlsıı olsun cnm benim rabbim yüzümüze gülsün inşallah emeklerimizin karşılığını versin. Hakettik artık rabbim gönlümüze göre versin. Nr zaman test günü cnö. Kaçıncı gün embriyosuydu. Bence pozitif sin cnm

Yok yok endişelenme bebek sıkı sıkı tutunmuştur sana öyle düşün 🌸
Sağol cnm benim inşallah
Rabbim ol derse ne imkansız arasında olduruyor yiyecek ekmeği varsa gelecek annesine. Ben Bi taneyim oda benim Bi tanem olacak kıymetli olacak çok. Rabbim herkesi güldürsün bu yolda 🥰🥰🥹

Sağol cnm benim inşallah
Rabbim ol derse ne imkansız arasında olduruyor yiyecek ekmeği varsa gelecek annesine. Ben Bi taneyim oda benim Bi tanem olacak kıymetli olacak çok. Rabbim herkesi güldürsün bu yolda 🥰🥰🥹
Amin amin inşaAllah canım 🌸tabikide öyle nasibi varsa zaten her türlü olur sen sadece stres sıkıntı yapma oluşuna bırak olacağı varsa oluyor zaten 🥹

Ne olacak hepimizin kafası allak bullak zaten 😂😂😂😂 önceden dün ne yediğimi hatırlamıyorum derdim şu an bir dakika önce yediğim yemeği hatırlamıyorum 😂
Valla bende hatırlamıyorum bugün evde ekmek olmadığını elime söylememişim sabah ayrı akşam ayrı ekmek almaya gitti. B12yi bebek yiyor galiba 🤭

Back