Öyle yapacağım cnm teşekkür ederimRica ederim canım. İleri ki zamanlar da kabızlık olabiliyor şurubu al dursun evde gece gündüz bi şiddetlenecek gibi olursa içersiniz hemen etki ediyor zaten elinizin altında dursuninşallah minnoşun seninledir
![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım cnm teşekkür ederimRica ederim canım. İleri ki zamanlar da kabızlık olabiliyor şurubu al dursun evde gece gündüz bi şiddetlenecek gibi olursa içersiniz hemen etki ediyor zaten elinizin altında dursuninşallah minnoşun seninledir
![]()
Ne olacak hepimizin kafası allak bullak zatenBilirsiniz siz de O kadar çok çeşit ilaç kullandım ki kafam çorba olmuş hamileliğime verin ya özür dilerim tekrardan![]()
Sen hamilesin cnm normal. Bizde mi öyle olacağız acabaNe olacak hepimizin kafası allak bullak zatenönceden dün ne yediğimi hatırlamıyorum derdim şu an bir dakika önce yediğim yemeği hatırlamıyorum
![]()
Sen de hamilesin canım öyle düşün öyle olsun. Bebişin içindeSen hamilesin cnm normal. Bizde mi öyle olacağız acabainşallah bizde hamiş olalımda napalım katlanırım nelere nelere katlandık
Aynencnm bilimsel olarak hamileyim evet tutmayanlar bile kimyasal gebelik yaşıyor diyebiliriz. Sonuçta döllenen embriyo koydular cnm. Evet ben de anneyim çok şükür inşallah sıkı sıkı tutunsun tek embriyom zaten. Annesine can olsun. Bende tekim bitanenin bitanesi olsunSen de hamilesin canım öyle düşün öyle olsun. Bebişin içinde![]()
Herkes korkuttu ilk başta aman kabız olma aman şunu yapma iyice tesirginnoduk cnm. Çok zor yollardan süreçten geçiyoruz bütün kaderdaşlarımla en ufak aksilikler tahammülümüz kalmadı o yüzden tedirgin oluyoruz cnö. İyi düşünelim iyi olsun. Bende şuan 4 günlük anneyim Bi bakmışım 14-24-44-104.... derken Bi bakmışım kucağımda. İnşallahTabiki bisey olmamıştır, oyle kolay düşecek bisey degil embriyo, sadece tüm aksilikleri ortadan kaldırmak icin onu yapma bunu yapma diyorlar bize. O yüzden kafanıza takmayın lütfen. Bol su, arada karniniza hafif masaj, bi de ben kaymak yemeye çalışıyorum sabahları, hiç kabizligim olmadı o yuzden
Hayırlsıı olsun cnm benim rabbim yüzümüze gülsün inşallah emeklerimizin karşılığını versin. Hakettik artık rabbim gönlümüze göre versin. Nr zaman test günü cnö. Kaçıncı gün embriyosuydu. Bence pozitif sin cnmAy inşallah.. bunlar yasamayanin anlayacağı şeyler değil, o yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Aman hapşırma aman eğilme aman uzanma.. paranoyak olmuştum ben de. Bu 4.transferim. test günümü bekliyorum ben de bakalım. Insallah emeklerimiz karşılığını bulur![]()
Yok yok endişelenme bebek sıkı sıkı tutunmuştur sana öyle düşünŞurup falan vermedi. Sadece beslenmene dikkat et dedi gitti. Bişey olmamıştır değil mi bir tek ıkınmadan
Sağol cnm benim inşallahYok yok endişelenme bebek sıkı sıkı tutunmuştur sana öyle düşün![]()
Amin amin inşaAllah canımSağol cnm benim inşallah
Rabbim ol derse ne imkansız arasında olduruyor yiyecek ekmeği varsa gelecek annesine. Ben Bi taneyim oda benim Bi tanem olacak kıymetli olacak çok. Rabbim herkesi güldürsün bu yolda![]()
Valla bende hatırlamıyorum bugün evde ekmek olmadığını elime söylememişim sabah ayrı akşam ayrı ekmek almaya gitti. B12yi bebek yiyor galibaNe olacak hepimizin kafası allak bullak zatenönceden dün ne yediğimi hatırlamıyorum derdim şu an bir dakika önce yediğim yemeği hatırlamıyorum
![]()