Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    88
Bugun inanilmaz bi nefes darligi yaşıyorum. Sabah + öğlen ogunlerini birlestirp biraz cok yedim ondan mi bilmiyorum ama nefes alamiyorum diye aglayasim var
Cok normal oldugunu düşünüyorum çünkü rahim yukari dogru büyüyor cigerler sıkışıyor nefes sorunu yaşanıyor. Bende bir kac haftadir bu vaziyetteyim. Iki adim atsam nefes nefese kaliyor. Eminim çoğumuz ayni durumdayiz

Bugun inanilmaz bi nefes darligi yaşıyorum. Sabah + öğlen ogunlerini birlestirp biraz cok yedim ondan mi bilmiyorum ama nefes alamiyorum diye aglayasim var
Dün ben de çok yedim ve eve geçene kadar nefesim daraldı hafif tempo yürüyüş yapabilirsen cok iyi olur. Yoksa da uzanmayı deneyebilirsin

Evim 3. Katta asansore binmeyeyim dedim zeminden başladım 2. Katta mola vermek zorunda kaldım

Musteladan ben de memnun kalmadım bebeğimin poposunu sivilceli pişik yapmıştı. Biz de Bepanthene geri dönmüştük.

Ben de is yerinde 3 kat inip cikiyorum lavabo asagida falan filan ama bu kadar kotu olmamistim sanirim az yemek lazim mideye yer yok zaten fazla

Müslin battaniye olarak bunu alabilirsin bende sipariş verdim çok güzell ve organık

Eklentiler

• IMG_7097.png
    268,7 KB · Görüntüleme: 16
Hanımlar günaydın,

Bebeğine biberon, emzik ve manuel süt pompası kullanan olduysa tavsiye alabilir miyim?
Biberon ilk kızımda Philips avent bunda lansinoh 0+ ay aldım emzik ilk kızımda kullanamadım bunda düşünüyorum wee baby in aldım market emziklerini daha rahat tutuyorlar dediler tutup tutmadığın göre bakacağım ilk çocuğum soothie bile tutmamıştı o zaman bibs yoktu yada duymamıştım onu deneyebilirim wee baby Manuel göğüs pompası almıştım ama kiralık hastane tipi göğüs pompasından daha memnun kaldım o zaman çalışmıyordum 3 ay kiralık hastane tipi kullandım elektirkliye ihtiyaç duymadım

Kızlar alışveriş durumunuz ne alemde 23+2yim. Ultrasonda 24+5
Sizce başlamalı mıyım artık
Benim çekim için pijama takımları ve yatağın şiltesi kaldı birde ıslak mendil aldım ama indirimden çoğaltacağım zildirimleri açtım
Ben bir kac sey dışında bitirdim sayılır oğlak burcuyum ondan da olabilir
Evet bende oğlak burcuyum kasım indirimi yıl sonu indiriminde bitirdim sayılır

Hastane tipi pompayı nereden kiralıyoruz ve fiyat aralığı ne kadar öğrenebilir miyim?

Ana kucağını bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre almak mantıklı

O nefrs darlığını bende çekiuorum oturduğum yerde at koşturmuşa dönüyorum kalbim çarpıyor nefesim yetmiyor ne oluyor diyorum biran
Hamilelerin kaderi bu sanırım gün geçtikçe artıyor da bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…