• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    86
Kizlar iyi aksamlar.
Biraz ozel olacak ama akıntılarınız oluyor mu sizinde ?
Ben artik aşırı rahatsiz olmaya basladim
Surekli geliyor
Ozellikle yürüyüş yaptigimda cok fazla oluyor
Beyaz bazen şeffaf
Sizde de bu sekilde mi ?
Bu dönemde beyazımsı akıntı olması normal. Vajinadan gelebilecek enfeksiyona karşı bir koruma kalkanı gibi üretiyor vücut.

Ama yeşilimsi akıntı, kötü koku, kaşıntı olursa doktorunuza görünün.
İç çamaşırınız da çok nemli kalmasın, enfeksiyon için zemin hazırlar.

Kızlar benimde ara ara akintim oluyordu ama renksiz kokusuz dun tahlil yaptirdim idrar yolu enfeksiyonum çıktı bugün ilaç yazacak doktor onun haricinde ne tüketilebilir bunun için varmi bir tavsiyesi olan

Kızlar benimde ara ara akintim oluyordu ama renksiz kokusuz dun tahlil yaptirdim idrar yolu enfeksiyonum çıktı bugün ilaç yazacak doktor onun haricinde ne tüketilebilir bunun için varmi bir tavsiyesi olan
Cranberry tablet idrar yolu enfeksiyonunu çözüyor dr- eczacıya danısarak tüketebilirsin

Akıntıyı hafife almayın kızlar bende de vardı kokusuz önemsemedim, geçen gün belimden sancı girdi böbrek sancısı gibi acillik oldum, enfeksiyon var dedi. Daha önce kanda çıkmamıştı

Bende hamileliğin başında vardı doktor ilaç yazdı toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun. Bir kez içilen bir ilaç büyük ihtimalle aynısını yazar. Akşam uyumadan için ve uyuyun böylece sabaha kadar tuvalete gitmeyince daha etkili oluyormuş. Birde bol su içmeyi önerdi su ile de idrar yolları daha hızlı temizlenip kalan bakteriler atılıyormuş.

Bende hamileliğin başında vardı doktor ilaç yazdı toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun. Bir kez içilen bir ilaç büyük ihtimalle aynısını yazar. Akşam uyumadan için ve uyuyun böylece sabaha kadar tuvalete gitmeyince daha etkili oluyormuş. Birde bol su içmeyi önerdi su ile de idrar yolları daha hızlı temizlenip kalan bakteriler atılıyormuş.
O tozu bana enfeksiyon oldugunda vermislerdi suan rkokusuz akıntıya da verdilerse demekki o da mı enfeksiyon :( çünkü var bende hatta kuruyunca sarıya dönük renk oluyor gunde 2 kez degistiriyorum camasır ona ragmen mutlaka goruyorum ama bi sıkıntım yok koku-kasıntı vs gibi

O tozu bana enfeksiyon oldugunda vermislerdi suan rkokusuz akıntıya da verdilerse demekki o da mı enfeksiyon :KK43: çünkü var bende hatta kuruyunca sarıya dönük renk oluyor gunde 2 kez degistiriyorum camasır ona ragmen mutlaka goruyorum ama bi sıkıntım yok koku-kasıntı vs gibi
Yazan kişi enfeksiyon olduğunu yazmış o yüzden o şekilde yazdım 😊 benim de akıntım var beyaz bazı zamanlar sarıya dönük ama enfeksiyon gözükmedi. Belki yazan kişinin akıntısı enfeksiyondan alakasız da olabilir ben enfeksiyon varmış yazdığı için öyle bir öneri yaptım

Ben de başta kendisiyle görüştüm internette birkaç yorumda cihazları eski diye yorum gördüm İlknur Demir Karakılıç’a aldım inşallah güzel sonuçlar alırız. Fiyat ne kadar dedi size
Merhaba bende Eskişehir deyim İlknur hanıma ayrıntılı için randevu almak istiyorum çok doluluğu var mı ayrıntılıya kaçıncı haftamda gitmeliyim onu da bilmiyorum beni fetal dna ve ayrıntılı için tıpa sevk ettiler 21+2 de tıpta ayrıntılı randevum var

Yazan kişi enfeksiyon olduğunu yazmış o yüzden o şekilde yazdım 😊 benim de akıntım var beyaz bazı zamanlar sarıya dönük ama enfeksiyon gözükmedi. Belki yazan kişinin akıntısı enfeksiyondan alakasız da olabilir ben enfeksiyon varmış yazdığı için öyle bir öneri yaptım
Ayy yazan kişiler karışmış bişi okurken önüme reklam giriyor ekran kayıyor ondan dolayı sürekli burada hatalı yazıyorum veya okuyorum :D

Mammi.co park yatak 4900 dan 2990 a düşmüştü, hemen kaptım .
İlgilenenlere haber vereyim dedim 🫣

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-01-11-19-54-450_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-01-11-19-54-450_trendyol.com.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu dönemde beyazımsı akıntı olması normal. Vajinadan gelebilecek enfeksiyona karşı bir koruma kalkanı gibi üretiyor vücut.

Ama yeşilimsi akıntı, kötü koku, kaşıntı olursa doktorunuza görünün.
İç çamaşırınız da çok nemli kalmasın, enfeksiyon için zemin hazırlar.
Cok şükür kötü koku yok. Gunde iki defa camasir degistiriyorum
Cok kolay enfeksiyon kapabildigim icin ekstra dikkat ediyorum

Bol su yaninda c vitamini mandalina yesil biber vs
Cabuk atılıyor o zaman. Daha once denedim gercekten ise yarıyor

O tozu bana enfeksiyon oldugunda vermislerdi suan rkokusuz akıntıya da verdilerse demekki o da mı enfeksiyon :KK43: çünkü var bende hatta kuruyunca sarıya dönük renk oluyor gunde 2 kez degistiriyorum camasır ona ragmen mutlaka goruyorum ama bi sıkıntım yok koku-kasıntı vs gibi
Kuruduğunda zaten çamaşırda sarı renge dönüyor leke olarak o normal yani yoksa akıntının kendisi sarı değil. İlk çıktığında akıntı beyazsa koku, kaşıntı yoksa, idrar ve kan tahlilleri temizse korkulacak bir şey yoktur. Ay ne detaylı anlatmışım 😄🤦🏻‍♀️ ben de çamaşırları ütülemekten bozuldu hepsi.

kızlar bebek arabası karar verdiniz mi pregoda indirim var şu an ama hiç gidip denemedim henüz

Cok şükür kötü koku yok. Gunde iki defa camasir degistiriyorum
Cok kolay enfeksiyon kapabildigim icin ekstra dikkat ediyorum
Bana üç değiştir dedi doktor. O kadar fazla yani. Ama akıntı dışında bir şey yok muayene tahlil temiz çıktı. Sadece sık sık çamaşır değiştir ve günlük ped kullanma dedi.

Bana üç değiştir dedi doktor. O kadar fazla yani. Ama akıntı dışında bir şey yok muayene tahlil temiz çıktı. Sadece sık sık çamaşır değiştir ve günlük ped kullanma dedi.
Bende bugun kendime günlük ped almistim artik bas edemiyorum diye. Kullanmayim o zaman

kızlar bebek arabası karar verdiniz mi pregoda indirim var şu an ama hiç gidip denemedim henüz
Cybex eezy s twist begendim bir de cybexin m ile başlayan modeli hatırlayamadım ffjdjfj deneyip bakacağım elimde hafif oldugunu test etmem gerekiyor katlanabilme hızı vs de önemli

Back