- 17 Aralık 2022
- 3.396
- 1.824
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.881
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallahgüzel güzel anlat bize kavuşmanı.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallahgüzel güzel anlat bize kavuşmanı.
![]()
Çok teşekkür ederimSağlıkla doğsun inşallahşimdi dinlen bolca salıya güç topla canım .
Bi baktırayım eşime havuç suyunu. Normalde de çok su içerim zaten bence benim su içmemle alakalı değil bu durum neden olduğunu da bilemiyorumCanım bazı yerlerde taze sıkılmış satılıyor, güvenilir bir yer varsa o şekilde bulabilirsen suyunu içmiş olursun hem miden de zorlanmamis olur. İnşallah iyi gelir. Yanına şişeler al suyunu da ic bol bol
Teşekkür ederimYaa sağlıkla gelsin inşallah. En müsait anında doğum hikayeni bekliyoruz haftaya pazartesi de benim doğumum var o nedenle tecrübelerin çok önemli.inşallah çok güzel bir doğum olur
![]()
Ayy zaten günün gelmiş alsınlar sezeryanla boşuna stres yaptirmasinlarPsikolojik olarak iyi hissetmiyorum acildeki doktor farklı birsey diyor kendi doktorum farklı birsey dünden bi farkı yok bugunjn de
Amin inşallah sağlıkla gelsinler
Suanlık hersey normal buraya niye geldim bende bilmiyorum ki anlamadım boşuna geldim iyice stres oldum serum verdiler tekrar nst çekiliyor
Hiç dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapma yok iğne gibi batiyo öbür hamileliklerde haldir haldir geziyodum bunda evden dışarı çıkamıyorum psikolojim gitti iyiceBenim sürekli iğneler batıyor ya içerden, gece kasılma sancı, gündüz içime iğneler sokuyorlarevet ya haftaya çok güzel hava inşallah tekrar bozmaz donduk geçen hafta
Aynen Dr randevum Perşembe resmen korkarak gidiyorum kızıyo çünküGerçekten bir de beni geriyorlar ya iri bebek iri bebek diyekızıma iri diyip duruyorlar eğer söyledikleri gibi çıkmazsa olay çıkaracam
![]()
Sezeryan olucam nstde sancı yok diyo eee aktif açılmam var salıya karar verildi çok şükürAyy zaten günün gelmiş alsınlar sezeryanla boşuna stres yaptirmasinlar
Sizin sancılar devam ediyor muGerçekten bir de beni geriyorlar ya iri bebek iri bebek diyekızıma iri diyip duruyorlar eğer söyledikleri gibi çıkmazsa olay çıkaracam
![]()
İhh hadi hayırlısı en doğrusu bence hareketleri azsa sürekli stres yaşayacağına alsınlar zaten haftası güzel strese gerek yokTeşekkür ederimsağlıkla kavuşalım
Salı günü en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaşacağım yarın doğum saati için arayacaklar heyecanliyim
Kavuşuyoruz çok şükür
Darısı bekleyen herkese![]()
Aşırı strese girdim ama çok şükür kavuşuyoruz az kaldiİhh hadi hayırlısı en doğrusu bence hareketleri azsa sürekli stres yaşayacağına alsınlar zaten haftası güzel strese gerek yok
Ayy nerde o günler şöyle rahat doğum yapanlara imreniyorumDur dur %80/90 az çıkıyor bazen istisnalar oluyor. Aksi bir durum olsa dr un normale yönlendirmezdi.
Benim bir akrabam var 4 çocuğu var ve kadıncağız doğum için hastaneye yetişemiyor sancıları farkettiğinde açılması çoktan 10 cm leri buluyormuş ambulansla kucağında çocuk öyle hastaneye gidiyorlarmışbana temizliğie gelen ablada öyle dedi sancılanmamla bebeğin doğması 2 saat diyor yani o kadar kolay doğum yapıyorlar. Sen hiç tedirgin olma belki çok çok kolay olacak
![]()
Stres yapmayın bence sizin için en doğrusu inan bende artık istiyorum iki normal doğum var olduğu için sezeryana yanasmiyolar ama benim sağlık sorunlarım var oyüzden biran önce doğsun tedavi olmam gerekiyor stres oldum iyice geceleri başlıyo sancılar uyku yok evde iki çocuk daha var ne kadar büyükte olsalar okula gidiyolar oyüzden hiç stres yapmayın kavuşacaksınız Allah'ın izniyleAşırı strese girdim ama çok şükür kavuşuyoruz az kaldi![]()
Bazen fark edilmeden sızıntı olabiliyormuş öyle bir durum olsa fark ederlerdi değil mi? Eczanede testler oluyormuş galiba bunu anlamak için.Bi baktırayım eşime havuç suyunu. Normalde de çok su içerim zaten bence benim su içmemle alakalı değil bu durum neden olduğunu da bilemiyorum
Sadece suyun az oldugu icin mi bunu soyledi canim?Su içmeyi arttır ve sakın ayağa kalma lavabo dışında yemeğin önüne gelsin dedi. Önümüzde ki c.tesi ilaç takviyesi yapılacak o gün hastaneye yatışım yapışacak bir aksilik çıkmazsa eve dönecekmişim yoksa doğum yapacakmışım kafam karıştı iyice
E iyi kuzum ya boşu boşuna strese sokuyorlar seni de valla geceden beri gidip girip bakıyorum doğum oldu mu diyeSezeryan olucam nstde sancı yok diyo eee aktif açılmam var salıya karar verildi çok şükür![]()
Son tahlilde mantar ve enfeksiyon çıktı ona bağlı olabilir belki. Suyum gelmemiştir onu farkederdim çünkü kaçırma tarzı şeylerim hiç yok. C.tesiyi bir atlatsam sağlıkla rahat edeceğimBazen fark edilmeden sızıntı olabiliyormuş öyle bir durum olsa fark ederlerdi değil mi? Eczanede testler oluyormuş galiba bunu anlamak için.
İnşallah her şey çok güzel ilerler canım ikiniz de hep sağlıklı olunSon tahlilde mantar ve enfeksiyon çıktı ona bağlı olabilir belki. Suyum gelmemiştir onu farkederdim çünkü kaçırma tarzı şeylerim hiç yok. C.tesiyi bir atlatsam sağlıkla rahat edeceğim
Evet evet dinlenmenin çok büyük etkisi varmış hem suya hem de bebeğin gelişimine canımSadece suyun az oldugu icin mi bunu soyledi canim?
Bende yarın gidicem gün verir inşallah yaTeşekkür ederimsağlıkla kavuşalım
Salı günü en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaşacağım yarın doğum saati için arayacaklar heyecanliyim
Kavuşuyoruz çok şükür
Darısı bekleyen herkese![]()