Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Ben de calisiyorum henuz. 34. Hafta bitecek haftabasinda, 2 ya da malum en fazla 3 hafta daha devam gibi simdilik, bir aksilik olmaz kotu hissetmezsem.
Çıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim biraz 😂 şeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Sizlerde hiç ölçüm yapan var mı kızlar
Ben de bu hafta yine kontrol ediyorum. Ben yukleme zamanini gecirmistim, yukleme yapmadik. Ama ilk basta ben hizli kilo alinca istemisti, bir hafta on gun kadar kayit tutmuştum. Simdi son kontrolde kilo alimim artik durmus da olsa bebek 2-3 hafta ilerde gorunuyor diye yine bi kontrol et bakaljm demisti. Bu hafta yine takip ettim. Valla hicbirsey cikmiyor. Ama doktor su seker isini kafamizdan bi tam cikaralim da salicam seni dedi :) tam akcigerlerin en gelistigi zamanlar falan dedi. Emin olmak istiyor anladigim.
Bana verdigi kagitta, gunde iki kere sabah ve aksam aclik ve tokluk bakilmasi gerektigi yaziyordu. Sabah aksam tam aclikta ve agzina son lokmani aldigindan tam bir saat sonra bakacaksin dedi.

Sanki Ocak ayındayız 😬

Eklentiler

• 1000361121.webp
    1000361121.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000361120.webp
    1000361120.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
Çıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim biraz 😂 şeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Sizlerde hiç ölçüm yapan var mı kızlar
Benim kilo alımı normal ama bebiş 1 ,2 hafta önden gidiyo diye Dr şeker ölçelim demişti ama benim açlık da yüksek çıkıyodu. Diyetisyene giderek diyet eşliğinde düzene soktum şimdi sıkıntı yok bebiş hala 1 hafta önde ama drum babamız boylu bebişimiz de öyle olcak gibi dedi içiniz rahat olsun sıkıntı yok dedi 😍😍
Açlık yeekten hemen önce ölçüyorum, tokluk da ilk lokmadan 1 saat sonra

Bu kadar bekledi annesi 🧿 eşlerimiz anlamıyor tabii benimki de söylüyor benzer şeyleri, bebişlerimiz ne kadar içeride kalsa o kadar iyi tabii ki. Ama çok şükür hepimizin azıcık kaldı. 🫶🏻
O da zamanını doldursun istiyorda günlük annesi gile gidip gelmekten sıkıldı herkesin evi kendine rahat Bi de ben her gün şuram ağrıyor falan diye şikayet ediyorum ondan Bi 10 gün kadar sonra dikiş alınıcak o zamana kadar sabrederse iyi

Kızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu
35te ortalama 2500muş kilo, çok değil bence ama benimde 32+5te 2100dü ben bile panikledim normal doğum istediğim için 3500 geçmesin istiyorum

Vücut kaşıntısı ve kuruluğu benim bayadir var
Bunun için nemlendirici krem aldım biodermanin
Benim bebek ters dönmüş ,dogum pozisyonunu almis ama nefes almakta güçlük çekiyorum ,önceden böyle degildi
Ağda olayı nasıl acaba gerçekten, doğuma yakın bende yaptiricam ama çatı muayenesi icin mecbur jilet ile alicam ,doğuma yakın ağda yaptirabilmem için
Nemlendireyim bende bir. Her yerimi yapmakta o kadar yoruyor ki. Karnımı yaparken bile yoruluyorum. Tüm bacak kol göğüs kalça yapmam lazım Benım her yerim kaşınıyor çünkü 🫠

Tam uyuyorum iki saat sonra bel kasık ağrısıyla uyanıyorum, bağırsaklarım da garip bugün o kadar çok tuvalete çıktım ki sayamıyorum. Nişan su filan gelmeden doğum başlar mı acaba

Tam uyuyorum iki saat sonra bel kasık ağrısıyla uyanıyorum, bağırsaklarım da garip bugün o kadar çok tuvalete çıktım ki sayamıyorum. Nişan su filan gelmeden doğum başlar mı acaba
Sancın olursa başlar canım benim 2. De hiç biri gelmedi sabah 7 de sancı başladı 12 buçukta doğum oldu suyu kendiler patlattı açıklık olmaya başlayınca

Sancın olursa başlar canım benim 2. De hiç biri gelmedi sabah 7 de sancı başladı 12 buçukta doğum oldu suyu kendiler patlattı açıklık olmaya başlayınca
Çok düzenli değil sancım ama şiddeti uyandıracak kadar fazla , midem filan da bir garip. Hastaneye gidecektim bugün ama evde biraz takip edeyim. Bebek hareketinde azalma oluyor mu sancılar başlayınca benimki hala hareketli çok sert şiddetli değil ama kıpırdıyor

Back
X