Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Olmaz nirmal ameliyatta olmuyor zannetmiyorum sezeryanda olsun ama ozellikle sezeryanda metal cok onemli koter yanigi olmamak icin dikkatli olmakta fayda var doktorunla ayrintili konus canm
Koter yanığı nasıl oluyor peki? Tel doktorum çıkarmıyor uzun süre yatarak teli çıkartacağım için tansiyonun düşer diye kadın doğum doktoruyla goruscem yarın.

Kızlar ebeye verilecekler içerisinde
1 battaniye
1 alt üst takım eldiveni şapkası v.s.
1 bez, 1 alt açma örtüsü, 1 ıslak mendil, 1 çorap ekledim.
Temizleme pamuğunu yedek esyalarin icerisine koydum onlar kullanmayabilirler diye. Başka bir şey eklemeli miyom

Hastaneniz bebeğin ilk kıyafetlerini giydir miyor mu sizden mi istiyor.Yoksa siz mi kendi kıyafetinizi vermek istiyorsunuz.benin gideceğim hastane bebeğe kendi hastane çıkışlarını giydiriyorlar.

Hastaneniz bebeğin ilk kıyafetlerini giydir miyor mu sizden mi istiyor.Yoksa siz mi kendi kıyafetinizi vermek istiyorsunuz.benin gideceğim hastane bebeğe kendi hastane çıkışlarını giydiriyorlar.
Evet bazı hastaneler öyleymiş sanırım sosyal medyada görüyorum yanlış hatırlamıyorsam memorialdı benim hastanem öyle bir şeyden bahsetmedi o yüzden hemşireye kendi hazırladığım kıyafeti vereceğim.

Adam da bıkmış artık 😂
Ay kadının bu öfkesi nefreti kime niye 🫨 enerjisi hiç bitmiyor. Ne desem bilemiyorum canim inan ki.. inşallah çok kalmadan giderler 😕
Bazı insalara huzur batar canım gerçekten bak kaostan kavga gürültüden beslenir bazı insanlar yoksa çocuk mu bu yaptığı şeyin karşısındakini kizdiracagini bilmiyor mu

Yapamıyor musun ? Ben bir kaç video izledim doğru diyende var 10 gün oldu hala doğum yapmadım diyende bilemedim 😳
Dün zar zor yapıyordum az önce denedim solu yine zorla attım ama sağ bacağım kalkmıyor 🙄
Dün yapmıştım ben de denedim atıyorum bacak bacak üstüne 😂 bence doğruluk payı var bebek aşağı iniyor sonuçta doğuma yakın o zaman atmakta zorlanılıyor bence
bakalım test etmiş oluruz doğurursam. Sağ bacağımı atamıyorum ben kalkmıyor resmen

Doğru olabilir bence canim. Ben atıyorum şuan. Ama gerçi sizin haftaniz ilerde. Ayy doğum yakın mı acabaaa
Dün kontrole gittim aslında rahim ağzı yumuşamış ama henüz kanala girmemiş açılma yok demişti. Ama dün ve bugün çok kasılmam oldu girdi herhalde 😂 bilmiyorum ki bir ağrım filan yok şuan

Dün kontrole gittim aslında rahim ağzı yumuşamış ama henüz kanala girmemiş açılma yok demişti. Ama dün ve bugün çok kasılmam oldu girdi herhalde 😂 bilmiyorum ki bir ağrım filan yok şuan
Doğa kuş aceleci olacak annesi. Ne çektin içerde dursun diye🫢 Artık gelmek isterse de gelsin sağlıkla. Haftası güzel 🥰 Darısı bizs

Canım benden bez, ıslak mendil gibi şeyleri istemediler. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Ben yine de 1 tane bez koydum.
Bana bir şey söylemediler koy koyma diye ama yazılanlardan gördüğüm kadariyla hazirladim 🥲 ıslak mendil ve alt açma örtüsünü çıkardım. Bez ekledim sadece.

91nana91 91nana91 bende şimdi denedim iki bacağımı da atabiliyorum :D
Ya bir doktor öyle bir şey yok hurafe filan diyordu da deneyip doğuranlar da var 😂 bakalım görcez tutacak mı
Doğa kuş aceleci olacak annesi. Ne çektin içerde dursun diye🫢 Artık gelmek isterse de gelsin sağlıkla. Haftası güzel 🥰 Darısı bizs
Yine öyle böyle iğnelerden sonra 1 ay durmayı başardı 😂 bakalım 37 ye kadar sabredecek mi 🥰 inşallah sizin bebişler Doğa kuşum gibi acele etmeyip uslu uslu zamanını beklerler 💕💕

Benim ilkim ölü doğum oldu 23+6 ydı küçüktü çok zordu Bi de tersti aklımda kalan çok yorulduğum ama onda ıkınmıştım ikinci 39+6 da o da sancı tutunca hareketsizleşmeye başladı sancı gelse de ıkınma isteğim gelmiyordu öyle bekliyordum çatala çıktığımda ebe bu ıkınmayı bilmiyor dedi karnıma bastırdılar öyle öldüm ama doğdu bu nasıl olacak bilmiyorum gözüm korkuyor yine aynı ebeler hasta bakırcılar denk gelsin diye dua ediyorum hasta bakıcı eski komşumuz çünkü doğuranları odaya götürmekle görevli ama artık göre göre tecrübe kazanmış karnıma o bastı oğlum nefes alamıyordu o maskeyle boğazını temizledi etti o var diye 2 tane iğne yaptılar öyle dikiş attılar güzel dikiyorum falan dedi yoksa kadınlar hep bağırıyordu
Zor deneyimler yaşamışsın gerçekten de 🥺
İnşallah bu çok çok kolay ilerler. Allah yardımcımız olsun 😕🙏🏻

Ağız mendili de koydum ben , bez iki tane koydum yere düşer taktıkları gibi batar falan yedek olsun odaya gelene kadar diye 10 lu hastane çıkışı benim iç zibini ve kollu beyaz bişey oluyoya oda var içinde
Ağız bezlerini yedek esyalarin yanına koydum. Eklemek gerekir mi ebeye verileceklerin icerisine olmasa da olur mu acaba?

Ben kendim götürüyorum, öyle bir şey demediler ☺️

Bazı insalara huzur batar canım gerçekten bak kaostan kavga gürültüden beslenir bazı insanlar yoksa çocuk mu bu yaptığı şeyin karşısındakini kizdiracagini bilmiyor mu
İnsanların mutluluğundan mutsuz olan çok kişi var ne yazık ki. Senin onlara karşı vurdumduymaz olman gerekiyor. Bunu yapmak zor hemen olmuyor ama insan mecbur kalıyor öğrenmeye. Sonrasi çok çok rahat oluyor.

Kızlar karnımın üst kısmı acıyor derisi yani, rengi koyulaşmış çizgi gibi. Kremler yağlar ne sürersem süreyim bir süre sonra biber sürmüş gibi yanıyor ya. Doktorum dün kontrolde herşey yolunda dedi karnım büyüdükçe aşağı çektiği için mi oluyor acaba bilemedim 🥺

Back
X