-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.561
Ben de bugun 7+1 oldum, 10. Haftada gorucem. Gecmez zaman simdiO kadar çok düşünceler içindeyim ki doktorumuz 3 hafta sonra gelin dedi şuan 8deyiz 1 hafta daha beklicem ve bebeği görücem diye günler geçmiyor burda yazılanları okuyup aa bende aynısı diye düşünüp ferahlıyorum bu süreçte kimseyi kırcak halim yok kalbim heycan ve bebekten dolayı aşırı mutlulukla doluumarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize arkadaş oluruz
Sağol canım, Bi geliyor Bi gidiyor işte tamamen geçsin inşallahGeçmiş olsun canım sevindim geçmesine
Ben de 7+4te gordum, simdi 10. haftada gorucem. Onumuzdeki hafta randevum.Ben de bugun 7+1 oldum, 10. Haftada gorucem. Gecmez zaman simdiheyecanlarimiz kaygilarimiz ortak. Siz en son ne zaman gordunuz? Muaynenelerinz kac hafta arayla?
Ben iki gün önce bir kaç gün çektim mide bulantısı geçti sonra endişelenmek yerine keyfini çıkarıyorum bu günlerin5+2 den selam kızlar.. Benim gibi belirtisiz devam edenleri gördükçe mutlu oluyorum.. benim de hiç belirtim yok belirtim olmamasından endişe duyuyordum, belirtinde olsa acaba bebeğe mi bisey oluyor diye sanırım yine endişeleneceğim.. belirtisi olanlar 6.haftada falan mı başladı sizin..
Ay cok heyecanliiiBen de 7+4te gordum, simdi 10. haftada gorucem. Onumuzdeki hafta randevum.
Doktoruma sorucam, hic bir ekstra testten bahsetmedi simdilik. Ama en genis dna tarama testi ne yapiliyorsa onu yaptirmak istiyorum.Ay cok heyecanliiifetal dna yaptiriyomusunuz
Evet en genis dna taramasi fetal dna. Ve kesinlik orani %90’in uzerinde o yuzden ben onu tercih edecegim. Cunku ikili’de mesela sorun cikti allah korusun, yine fetal dna istiyo. Fetal dna’da sorun cikti diyelim (cunku tarama testi) o zaman tani koymak icin amniyosentez yapiyor.Doktoruma sorucam, hic bir ekstra testten bahsetmedi simdilik. Ama en genis dna tarama testi ne yapiliyorsa onu yaptirmak istiyorum.
Geçer canım merak etme gece yatmadan tuzlu kraker vs de atarsan bir iki tane sabah seni çok zorlamazSağol canım, Bi geliyor Bi gidiyor işte tamamen geçsin inşallah
Bende baslarda gayet normal yiyordum ama ben bayadir her gun tuketmeye calistigim icin sanırım biraz soguma yasiyorum. Sanirim bende yumurta ile vedalascam canim tekrar cekene kadar. Yagda veya haslanmis farketmiyor hepsinin kokusu beni benden ediyor. Artik yumurta yerine baska seyler dusuncem veya krep pankek seklinde tüketmeyi deneyecemBen en başlarda kahvaltıda tüketiyordum birden vücudumda alerjik bazı belirtiler çıktı, yumurtayı kesip denedim düzeldi, doktoruma söyledim vücudumuz normalden daha fazla savaşçı hücreye ve hassasiyete sahip bu sebeple hiç olmayan şeyler olabiliyormuş. Artık yumurta yemiyorum ;( protein ihtiyacımı başka gıdalar ile destekleyeceğiz artık..
Malesef hepsinden cok rahatsiz oluyorum yaa. Su an günün alakasiz saati ama su an bile yumurta gelince aklima fena oluyorumYumurtayı haşlanmış yiyemiyorum bende kokuyor canım Kasede iyice çırpıp tereyağına döküp iyice karıştırıyorum scrambleegg tarifi gibi.
Bende aksam fırında mücver yaptim. İcine kirdim yumurta baska turlu bende yiyemiyorum hic degilse protein girsim vücudumaMalesef hepsinden cok rahatsiz oluyorum yaa. Su an günün alakasiz saati ama su an bile yumurta gelince aklima fena oluyorumen iyisi krep pankek vs denemek sanirim. Belki o zaman kokusunu almazsam yiyebilirim
Canım ben sanki yumurtadan nefret etmeye başladım. Mide bulantım başlamadı ama koku hassasiyetim başladı sanırım. 2 gündür eşime yumurta pişirirken kokusu mahfetti beni görmek istemiyorum su anArkadaşlar yumurta yeme konusunu nasil hallediyorsunuz yaaasla yiyemiyorum. Hic bie türlüsünü feci kokuyor burnuma. Bu sabah yataktan kalkana kadar canim istiyordu ama bir ayaga kalktim yumurta aklimdan geçtiği an icim bir garip oldu
Normalde kusma vs yasamadim hic ama midem sanki cok sıvı tüketip arabanın arka koltugunda sallana sallana uzun yol yapmışım gibi hep bir calkalanma halinde
Bazi yiyecekleri hayal edince bile kötü oluyorum.
Canım bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Pazartesi kalp atışı için gidince konuşayım diyorum doktorla ne zaman vs diye bu seferde acaba çok mu erken konusunu açmış olurum diye kendime bi gülesim geliyorEvet en genis dna taramasi fetal dna. Ve kesinlik orani %90’in uzerinde o yuzden ben onu tercih edecegim. Cunku ikili’de mesela sorun cikti allah korusun, yine fetal dna istiyo. Fetal dna’da sorun cikti diyelim (cunku tarama testi) o zaman tani koymak icin amniyosentez yapiyor.
İnşallah görürsünüz siz de hemenmerhaba :) maşallah çok güzel hemen görmüşsünüz atışıbenimde yarın 5+4 inşallah senin gibi kalbi atışını görebiliriz . 4+4 de kese göründü 5mm olarak. çok heyecanlıyım bir an evvel yarın olsun istiyorum dua edin lütfen
Katiliyorum canim gercekten zorlayinca iyice tiksiniyor insanBende aksam fırında mücver yaptim. İcine kirdim yumurta baska turlu bende yiyemiyorum hic degilse protein girsim vücudumainsan zorlayinca hepten tiksiniyor
Evet en genis dna taramasi fetal dna. Ve kesinlik orani %90’in uzerinde o yuzden ben onu tercih edecegim. Cunku ikili’de mesela sorun cikti allah korusun, yine fetal dna istiyo. Fetal dna’da sorun cikti diyelim (cunku tarama testi) o zaman tani koymak icin amniyosentez yapiyor.
Canım bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Pazartesi kalp atışı için gidince konuşayım diyorum doktorla ne zaman vs diye bu seferde acaba çok mu erken konusunu açmış olurum diye kendime bi gülesim geliyorama sonuçta bi daha 10. Haftada falan çağırırsa fetal DNA da sanırım o zamanlar oluyor.
10. Hafta itibariyle biliyorum acaba farkediyormu firmadan firmaya gerçi firma da hangisi daha iyi onu da bilmiyorum.Az once baktim ne zaman yapiliyormus diye, 12.haftadan itibaren diyor. Yani benim en az 3 hafta daha var.
Ayniyiz canim valla. Kokusu olsun buzdolabindaki durusu olsun gözüme cok kötü görünüyor gıcığım kendisineCanım ben sanki yumurtadan nefret etmeye başladım. Mide bulantım başlamadı ama koku hassasiyetim başladı sanırım. 2 gündür eşime yumurta pişirirken kokusu mahfetti beni görmek istemiyorum su an
Ay gerçekten canım seninle varya birebir gidiyoruz önceki konuşmalarımızdan da biliyorum çünkü.Ayniyiz canim valla. Kokusu olsun buzdolabindaki durusu olsun gözüme cok kötü görünüyor gıcığım kendisinebende de koku hassasiyeti var birde biseyi yerken daha mesela yemekteyken bi tikanma geliyor. Halbuki daha tabagimin tamamini yiyip bitircektim diyorum ama tikaniyorum o bir noktada. 1 kasik daha yesem yediklerimi cikarcakmisim gibi geliyor bulaniyor. Mide hassasiyeti oluştu sanırım.
Aynen canim ya valla ayni gidiyoruz. Neyse bu garip durumlar demek ki hepimizde olabiliyormuş diye kendimizi rahatlatalim bari. Dedigin gibi aklimdan ne yemekler neler geciyor nette izledigim güzel her tarifi yemek istiyorumAy gerçekten canım seninle varya birebir gidiyoruz önceki konuşmalarımızdan da biliyorum çünkü.
Bak söyle soylim bugün hiç bakamadım buraya arkadaşlarla buluştuk ev oturmalarımız olur bizim. Şahane sofra vardı eski ben kaç tabak neler neler her çeşit yerdim şimdi çok az kısır yedim kalktım. Canım istemiyor yani yok sanki bogazımdan gitmicek gibi