Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Yaa canım bende içeriklere çok bakıyorum. Bebeğe aldığım kıyafetler içinde aynısını yaptım sentetik naylon içerikli ürünleri almadım sayısı az olsun ama kaliteli olsun diye pamuk organik içeriklere gittik.

İki gün önce bende rüyamda çok kıllı bir kız bebek doğurdum sırtında falan saç gibi kıllar vardı neden görürüz bilmem ki bir şey de izlemedim benzer, korkularımız mı ne
valla yaa kaygılardan bence , bebiş doğunca neye benzeyecek fikrimiz olmadığı için rüyalara yansıyor. Rüya yorumlarına baktım ferahlık bereketmiş pozitif basıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz

Evet bende %100 pamuk veya organik pamuk tercih ediyorum. Bebek kıyafetlerine kadar düştü kalitesizlik. Polyesteri bebek kıyafetlerinde bile kullanır oldular üstelik doğru düzgün fiyat farkı bile yok pamukluyla ne olacak böyle bilmiyorum paranoyak olduk iyice paramızla rezil oluyoruz.

Canım çok geçmiş olsun bence bebeğinin kilosu normal neye dayanarak az olduğunu söyledi doktorun anlamadım mesela benim 27+4 te 1080 gramdı ve doktorum gayet güzel dedi aşağı yukarı seninle aynı yani. Tahin pekmez, avokado, kaşar peyniri, muz oldukça kilo aldırıyor bebişe ama sen stres yapma bence beslenmene dikkat et azıcık yürüyüş ve tuzu şekeri azaltmak oldukça düzenliyor tansiyonu

İnşallah canım, çok çok teşekkür ederim. Önerilerini dikkate alacağım. Akşamdan beslenme çantası yapıp ise öyle gideceğim

Dondurmayı tatlı niyetine de yerim artık zaten içim yanıyor iyi gelir
Evet gerçekten, çoğu duzgun ifade edemiyor sanki ya da önemsemiyor. Ruhsal olarak iyi olmak da çok önemli, buna göre de davranılması gerek. Çok teşekkür ederim önerin ve güzel dileklerin için. Hep birlikte iyi olalım inşallah

kılosu tam uyumlu gıbı haftasıyla ama...birde cihazlar tam kıloyu bılemıyor benım ılk doğumumda 250 gr farketmıştı bebek doğunca daha ağırdı yanı ultrasondakinden..bendede gebelik şekeri çıktı bebek önde gıdıyor dıye suan dıkkat etmeye calısıyorum

elay89 nasılsın umarım iyisindir. Sızıntı gelmiyor değil mi?
Yok o benim suyum değil akıntıymış binlerce şükür olsun. Bi test var suruntu alınıyor vajinadan öyle bi test yapıldı. Rahim ağzı kısalığı da yokmuş.. gece acile gittiğim dr doğum başlıyor demişti yazıklar olsun ona.. neler yaşattı bana.. fitil kullandım iki gece akıntı hala var..pijamama kadar ıslanınca ben su sandım çok şükür akıntıymış.. saol askısı..

Çok sevindim canım çok şükür. Bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah

Kızlar ben yine hasta oldum, grip ve boğaz kötü, zaten riskli bir hamilik geçiriyorum üstüne yine hasta olunca kötü oldum ballı zencefil yapıyoruz ama başka ne yapabiliriz? Doktor suyumun fazla olmasından dolayı meyveyi felan yasakladı günde belki 1 tane yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…