Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Doktor yok yere korku salmıştır umarım, sağlıkla büyüsünler

Onu da deneyeyim, ilk kez duydum şeker çıkmadı çok şükür.
Maşallah diyorum size, nazarlar değmesin

Gerçekten kendini önemsemeye başlayınca :) Herkes bir dönem bu durumu yaşıyor sanırım. O farkındalığı kazanınca gerçekten neden kendimi bu kadar üzdüm yordum diyorsun. Kendini kötü hissettiren insanlardan biraz uzaklaş dışarıdan bak biraz olaylara düzelir her şey. Hayatta 1 numaraya kendini koymayı başardığında gerisi geliyor zaten

Kötü deneyimler yaşamadan bir aydınlanma yaşasak keşke hepimiz. O zaman daha kolay olurdu.
Artık önceliğim minik kızım ve ben her şey bizim için en iyi şekilde olsun, mutlu olalım diye cabalayacağım.

Çok teşekkür ederim
Et ile biraz uzağız ama faydalı olacak her şeyi denemeye hazırım su an.
Valla bende sevmiyorum canım biliyomusun sırf bebeğe faydası olsun diye yiyorum. Kemikli et alıp kaynattım yani hiç benlik diildir ama Nacizane tavsiyem kuzu pirzola yaptır akşam öğlen 2 şer tane ızgara yapsan yeter ayrıca kolay pişiyor. Yağlı falanya bebeğe çok iyi geliyormuş. Birde tahin al bir kaşık öğlenleri onu al. Zaten iki ayımız kaldı. Ayrıca çokta küçük değil kilosu toparlar bence üzülme

Dondurmayı ilk kez duydum. Yemek için bir sebebim oldu teşekkürler

Onu da deneyeyim, ilk kez duydum şeker çıkmadı çok şükür.
Maşallah diyorum size, nazarlar değmesin
Dondurma için hem protein hem de calsiyum yağlar kısaca bir çok açıdan zengin bir besin o yüzden diye açıklamıştı dr bana.
Hiç sıkma tatlı canını bebeğin gayet iyi. Bazı dr lar hasta psikolojisini önemsemeden saçma sapan konuşuyorlar sen takılma hiç. Bebeğin de sen de gayet iyi olacaksınız

ayy sana helal olsun valla tebrik ettim ben normalde et yerdim hamilelikte biraz uzaklaştım tavuk balık kırmızı et hiç ağzıma süremiyorum. Ama full kuruyemiş yiyorum akşamları mercimek filan artık çözüyoruz bir şekilde. Önceden bileklerimden yağları sızacak seviyede homosapien gibi et yerdim

Dondurma alırken içeriğine dikkat edin kızlar. Maalesef ülkemizde her şeyin kalitesi düştüğü için dondurmalar da artık dondurma değil. Neredeyse dondurma adı altında satılan ürünlerin hiçbirinin üstünde dondurma yazmıyor artık ama içeriğine baktığında "sütlü buz" diye geçiyor algida markasına örneğin içerik olarak benim bildiğim tek "gerçek dondurma" maraş usulü. O yüzden dikkat edin.

Gecmisten günümüze bebise yatırım yapmışsın demek ki Ya aslında bence bebislerin bir yaratılış potansiyeli var. Yani zayıf olacak bebeğe naparsan yap bir yere kadar. Ya da iri bebekse iri oluyor işte. Tüm bebislerimiz sağlıkla gelsinler

Onun da tadı hiç güzel değil ya hep tadı güzel olanların içeriği pis işte lanet olsun

Bende bugün 28 haftayım canım aynı ağrı bende de var rapor verdi doktorum dinlen diye baskı oldukça uzan dedi çok ekran başındaydım bir de yolum uzaktı onlar tetikliyordu bence, laptop başında çok kalıyor musun bükük oturmaktan artıyor bu ağrılar

Onun da tadı hiç güzel değil ya hep tadı güzel olanların içeriği pis işte lanet olsun
Valla ben özellikle hamile kaldığımdan beri içeriği daha çok okur oldum. Mesela palm yağlı hiçbir şey yememeye özen gösteriyorum. Çünkü gerçekten çok zararlı. Haftasonu eşimle filedeydik ürünlerine bayılıyorum neye elimi atsam palm yağlı, eşime aynı serzenişte bulundum niye bütün güzel şeyler zararlı diye

İki gün önce bende rüyamda çok kıllı bir kız bebek doğurdum sırtında falan saç gibi kıllar vardı neden görürüz bilmem ki bir şey de izlemedim benzer, korkularımız mı ne

Bence de ya çok katılıyorum altına imzamı atarım :) ben mesela son kontrole giderken dedim çok düzensiz beslendim kesin zayıf kaldı çocuk diyordum aksine fazla almış. Ama annem bana hamileyken eziyetli bir hamilelik geçirmesine ve beslenmesine dikkat etmemesine rağmen ( bir de 8 aylıkken oruç tutmuş) 3,500 kilo doğmuşum. Yani kadın bir de düzgün yese ve stressiz geçirse 5 kilo filan olurmuşum herhalde. Dediğin gibi biraz genetik biraz dış faktörler. Kilo çok önemli değil belli bir standartta olması yeterli, Şuan hepimizin bebişleri yaşam sınırını da geçti çok şükür iyi olsunlar yeter.

Ya içeriğine bakıyorum da canım da çok çekiyorsa azıcık ucundan şey yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…