Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Bir miktar piskoloji bozuklugu olustu sanirim acaba dedim bir korku bende konustum suan inan hic onemi yok bebis ve saglikli ol yeter dedi ama iste bir suphe
Anlıyorum seni canım hepimiz aynı şeyi düşünmüşüzdür, bende ağladım felan eşim kaç defa önüne alıp açıklama yapıp sakinleştirdi aslında bende öyle olduğunu biliyorum ama içimden de ağlamak geliyordu kafama takıyordum şuan o düşünceler gitti, doğumdan sonra herşey daha da güzel olarak devam eder hepimiz için inşallah

İnşallah ya her şey çok güzel olacak ezber bozan anneler olalım yok bunlar iyi günlerin yok çocuk olunca kocanı unutursun laflarından daral geldi gerçekten.
Ay evet yok arkadaş gibi oluyorsunuz yok şöyle yok böyle, ben öyle olmak istemiyorum hiç, eşimle de konuştuk bunu eğer böyle bir rutine girersek hemen uyaracaz birbirimizi çünkü evliliğimizin herzman dinç olmasını istiyorum

İnşallah ya her şey çok güzel olacak ezber bozan anneler olalım yok bunlar iyi günlerin yok çocuk olunca kocanı unutursun laflarından daral geldi gerçekten.
Evet biktim biktim iyice uyu bi daha uyuyamayacaksn sen smdi azda olsa kndine bakiosn snra bakamayacaksn sanki felc geciricez cocugumuz olucak ya ne kadinlar goruyirum.masallah bebegiyle bakimli canli abarttikca abarttilar gercekten

Kesinlikle ben arakadas gbi olacaksam bu cocugu neden yaptim askimizin meyvesi olsun die yillarca ugrastm kendine bakarsin laf bakmazsn laf yorgun olursun laf dinc olursun laf insanlarin sacma sapan yorumlari biktirdi kayin validem bile bunlar guzel gunlerin dedi gecen telefonda bnde sebep kndi esinle benim.esimi kendinledr beni karistirma lutfen dedim bozuldu yetti artik

Evlenince görürsün diyorlardı yıllardır çok şükür hiç bi şey görmedim yedik içtik eğlendik kendilerinin içinde ne kalıyorsa onu söylüyorlar hiç ciddiye almıyorum

Sorma ya doktor 10 gün rapor yazdı diye şimdiki kızlar çok nazlı oluyor dedi bi akrabamız, yaşlı başlı kadın sinirim bozuldu, üniversite döneminden beri çalışıyorum hiç mi dinlenmeyelim anlamadım sanırım tarlada doğurmamızı istiyorlar onların dönemi eminim çok daha kolaydı

Babasi cok sacliymis zaten ona benziyo7.aya girince basladi benimde

Aynen öyle canım, kayınvalidene de iyi demişin, millet bizim geleceğimizi görür gibi kesin hüküm yapıyor, çocuğu bahane edersen tabi arkadaş gibi olursun ama buna izin vermediğin sürece daha güzel olacağına inanıyorum. Hepsi bizim elimizde başkaları anca konuşur

Evlenince görürsün diyorlardı yıllardır çok şükür hiç bi şey görmedim yedik içtik eğlendik kendilerinin içinde ne kalıyorsa onu söylüyorlar hiç ciddiye almıyorum
Evet ya, benim eşim nişanlıyken de gözümün içine bakardı evlenince geçer bunlar yapmaz felan diyorlardı 3 sene oldu hala aynı gözümün içine bakar üstüme titrer, bende ilk günkü gibi işten gelecek diye camdan bakarım, o heyecanı hiç kaybetmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…