Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Canim 50lik mi yaptirdin 100luk mu

Kızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı

Bilgim yok canım çok geçmiş olsun. Başka bir doktora daha danış istersen progestan falan verdi mi? Ne yapılabilirmiş?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim ilk çocuğumda 31. Haftada suyum geldi sizin gibi 1 cm de açılmam vardı bebek için ciğer tamamlayıcı iğne oldum 2 doz sonrasında 38. Haftaya kadar yatarak geçirdim günleri planlı sezaryenle doğum yaptım sonrasında. Endişelenmeyin suyu çok azalmamışsa iyice dinlenmeyle sorun yaratmıyor.

Günaydın canım benim de akıntı ile birlikte su geliyordu geçen hafta çok fazla değil ama çamaşırımı ıslatıyordu muayene olduğumda doktorum suyunda yada bebekte bir sıkıntı görmedi ama idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik kullanıyorum şuan sadece normal akıntım var , idrar testi yaptılar mı sana ?

Bebek ve suniyi dediler yok herhangi bi test yapmadılar..

Canım bilgim yok ama bi sure en azından yatarak geçir bol bol dinlen canım çok geçmiş olsun

Kızlar söylemesi ayıp 2 gündür çok yoğun olmamakla birlikte ishal oluyorum. İnternette kullanılan vitaminlerden de olabileceği yazıyor siz de oldu mu hiç? İlaç ta kullanamıyoruz ne yapmalıyım? 4 gündür doktorun verdiği bi antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için su an o iyi durumda acaba o ilaç mı yaptı ki

Güno canlarrr e bebek tulum zibin vs indirim yapmis bakmak isteyen bi goz gezdirsin derim guzel urunler var

Canim gecmis olsn hic bilgim yok ama rahat ol.doktorun skntili bir durum olsa muhakkak seni bilgilendirirdi

Günaydıın,
Antibiyotiklerden olabilir, neticede bağırsak florasını etkiyor. Bana antibiyotikle birlikte probiyotik vermişti, hala kullanıyorum onu. Bence probiyotik sorabilirsin doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…