- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.681
Canim 50lik mi yaptirdin 100luk muKızlar selam, Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdım, herkesin aksine dr um istemedi ben istedim.. Bebek haftasıyla uyumlu şükür suyuda normalmiş ama gebelik şekeri çıktı.. artık full dikkat zamanı.. diyetisyene başlamıştım saolsun hemen aradı diyet listesi ayarladı hemen, ölçüm cihazı da aldım hayırlısı artık..
Valla canım ben minyonum da bebiş 1 hafta önde gidiyor dedi, böyle 1 hafta önde gitmesi vs sorun değil diye biliyorumBenim de kilo 1 boy daha fazla ilerde ama herhangi birşey demediler bana da. Bence de genetik yapıyla alakalı
şekerim normal, en başından beri ilerdeydi, bende ne varsa o aldı sanırım bana bişi kalmadı. karın çevresi vs haftasıyla uyumlu sadece iri bebek :)Şeker yüklemesi yaptirmismiydiniz? Bence beslenmeye de önem verinn
günaydın kacıncı haftadaydınızGunaydin kızlar. Hepimize harika bir haftasonu diliyorumZaman su gibi aksın istiyorum artık:)
Günaydın. 27+3günaydın kacıncı haftadaydınız
Bilgim yok canım çok geçmiş olsun. Başka bir doktora daha danış istersen progestan falan verdi mi? Ne yapılabilirmiş?Kızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim ilk çocuğumda 31. Haftada suyum geldi sizin gibi 1 cm de açılmam vardı bebek için ciğer tamamlayıcı iğne oldum 2 doz sonrasında 38. Haftaya kadar yatarak geçirdim günleri planlı sezaryenle doğum yaptım sonrasında. Endişelenmeyin suyu çok azalmamışsa iyice dinlenmeyle sorun yaratmıyor.Kızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı
Günaydın canım benim de akıntı ile birlikte su geliyordu geçen hafta çok fazla değil ama çamaşırımı ıslatıyordu muayene olduğumda doktorum suyunda yada bebekte bir sıkıntı görmedi ama idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik kullanıyorum şuan sadece normal akıntım var , idrar testi yaptılar mı sana ?Kızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı
Bebek ve suniyi dediler yok herhangi bi test yapmadılar..Günaydın canım benim de akıntı ile birlikte su geliyordu geçen hafta çok fazla değil ama çamaşırımı ıslatıyordu muayene olduğumda doktorum suyunda yada bebekte bir sıkıntı görmedi ama idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik kullanıyorum şuan sadece normal akıntım var , idrar testi yaptılar mı sana ?
Iyi canim allah sukur yat dinlen bir sey olsa hasteneye ytirirlardi keyfine bak olumlu dusunBebek ve suniyi dediler yok herhangi bi test yapmadılar..
tam da namussuz aponun sahnesinde hahaha :-D az önce izliyodumEki Görüntüle 3548358
Günaydın kızlar, ütüyü yaptık . Hastaneye gidecekleri ayırdık. Ben hallettim darısı planlayanların başınahastane çantasını 32 den sonra hallederiz artık zor olanı atlattık
Canım bilgim yok ama bi sure en azından yatarak geçir bol bol dinlen canım çok geçmiş olsunKızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı
Canim gecmis olsn hic bilgim yok ama rahat ol.doktorun skntili bir durum olsa muhakkak seni bilgilendirirdiKızlar dün gece iç camasirim ve pijamamın ag kisimlari ıslandı, suyum geldi.. dr a gittik su seviyen ve bebeğin durumu iyi dedi.. rahim ağzı kısalığı biraz olmuş dedi.. bugün dr um aradı bisey olmaz dedi.. başına gelen var mı
Günaydıın,Kızlar söylemesi ayıp 2 gündür çok yoğun olmamakla birlikte ishal oluyorum. İnternette kullanılan vitaminlerden de olabileceği yazıyor siz de oldu mu hiç? İlaç ta kullanamıyoruz ne yapmalıyım? 4 gündür doktorun verdiği bi antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için su an o iyi durumda acaba o ilaç mı yaptı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?