- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.661
Canım benimki de 1 hafta önde gidiyormuş ve suyum fazla çıktı oyüzden doktorum tatlıyı pilavı hamur işini kesmemi söyledi, ben bunları çok yemem ama ona rağmen tamamen kesmeye çalışıyorum. 1 hafta önde gitmesi sorunmu kimerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı hep buzamana kadar zamanında gidiyordu ölçümleri bugün karın çevresi 1 hafta önde dedi arayı çok açmayalım zamanında gitmesini isteriz dedi.Bu durumda olanlar aldığınız önlemleri paylaşırmısınız beslenmeye şekere dikkat etmek gerekiyor galiba
2 haftaya kadar önde veya geride olması normal diye biliyorum. Benim de önde fakat şeker yüklemesi sorunsuz geçtiği için doktorum bir şey demedi. Biraz da genetik oluyor bazı şeyler minyonsanız bebiş de minyon olabilir veya tam tersi.merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı hep buzamana kadar zamanında gidiyordu ölçümleri bugün karın çevresi 1 hafta önde dedi arayı çok açmayalım zamanında gitmesini isteriz dedi.Bu durumda olanlar aldığınız önlemleri paylaşırmısınız beslenmeye şekere dikkat etmek gerekiyor galiba
EvetAz önce yaklaşık 1-2 dk boyunca kalp atışı benzeri çok ritmik bir hareket oldu. Aynı anda hem göbek hem vajinada hissettim. Hıçkırık mı bu acaba ?
Ta kendisiAz önce yaklaşık 1-2 dk boyunca kalp atışı benzeri çok ritmik bir hareket oldu. Aynı anda hem göbek hem vajinada hissettim. Hıçkırık mı bu acaba ?
Benim de kilo 1 boy daha fazla ilerde ama herhangi birşey demediler bana da. Bence de genetik yapıyla alakalıCanım benimki de 1 hafta önde gidiyormuş ve suyum fazla çıktı oyüzden doktorum tatlıyı pilavı hamur işini kesmemi söyledi, ben bunları çok yemem ama ona rağmen tamamen kesmeye çalışıyorum. 1 hafta önde gitmesi sorunmu ki
Canım benimki de 1 hafta önde gidiyormuş ve suyum fazla çıktı oyüzden doktorum tatlıyı pilavı hamur işini kesmemi söyledi, ben bunları çok yemem ama ona rağmen tamamen kesmeye çalışıyorum. 1 hafta önde gitmesi sorunmu ki
2 haftaya kadar önde veya geride olması normal diye biliyorum. Benim de önde fakat şeker yüklemesi sorunsuz geçtiği için doktorum bir şey demedi. Biraz da genetik oluyor bazı şeyler minyonsanız bebiş de minyon olabilir veya tam tersi.
Çok sorun gözüyle bakmadı ama arasının açılmasını istemeyiz fln dedii kilo boy normal ama karın çevresi 1 hafta ilerde bidee normalde 6 kilo almıştımm son ay şekerli şeyler çok canım istedi ve yedim 4 kilo daha almışım 1 ayda galiba buna bağladı dikkat et fln dediiBenim de kilo 1 boy daha fazla ilerde ama herhangi birşey demediler bana da. Bence de genetik yapıyla alakalı
Büyük 14 iken küçükte 9 üstü muydu? Komple tuzu bıraktım ben salça daki tuza bisey yapamıyorum tabi.. yürüyüş de sadece 25-30 dk fazlası da tansiyon yükseltiyor dediler bana.. bu iki şey bana iyi geldi.. ha bide sarımsakli yemekler yiyorum.. sizin küçük 9 üstü değilse yine dikkat edin ama 14-9 üstü olursa dr a gitmek gerek diyorlar..Ben de ilk defa bu hafta 2 kez gördüm 14, sonrasında 12 ve 13 gördüm, normalde hep düşüktü. Kontrol etmek en mantıklısı, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Coraspin kullanıyorum, damarda direnç görüldüğü için kullanmaya başlamıştım.
Şeker yüklemesi yaptirmismiydiniz? Bence beslenmeye de önem verinnarkadaşlar 29+3 ama bebek ultrason da kg ve boy olarak 31in sonlarında doktorum , kasılmalarıma ağrılarıma ve tahlillerime göre minosettb2x1 - üromisin şase1x1 piyeloseptil tb 3x1 verdi .
minoset ve üromisin tamam da piyeloseptilde kafam karıstı kullanan var mı ?
Kaçıncı haftada yaptırdınız? Şekerden nasıl şüphelendinizKızlar selam, Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdım, herkesin aksine dr um istemedi ben istedim.. Bebek haftasıyla uyumlu şükür suyuda normalmiş ama gebelik şekeri çıktı.. artık full dikkat zamanı.. diyetisyene başlamıştım saolsun hemen aradı diyet listesi ayarladı hemen, ölçüm cihazı da aldım hayırlısı artık..
Tam 32+0 da alınmayınca SGK otomatik çalışamaz raporu veriyormuş doğruluğu nedir acaba bilen var mıAlo 170 i aradım derler ki 32. haftada her halükarda çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız gerekiyormuş. Eğer diyelim ki 37 değil de daha önce ayrılmak istedin o zaman da gidip İş görememezlik raporu alacakmışız. Yani 32 de gidip o raporun kesin alınması gerekiyormuş
26. Haftaya girdim sayılır.. 25+5 deyim..Kaçıncı haftada yaptırdınız? Şekerden nasıl şüphelendiniz
İyi ki ısrarla istemişsin, geçmiş olsunKızlar selam, Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdım, herkesin aksine dr um istemedi ben istedim.. Bebek haftasıyla uyumlu şükür suyuda normalmiş ama gebelik şekeri çıktı.. artık full dikkat zamanı.. diyetisyene başlamıştım saolsun hemen aradı diyet listesi ayarladı hemen, ölçüm cihazı da aldım hayırlısı artık..
Kesinlikle evet iyi ki…İyi ki ısrarla istemişsin, geçmiş olsun
26. Haftaya girdim sayılır.. 25+5 deyim..
babamda şeker var eşimin babasında da var o etkili mi bilmiyorum ama var :)
Ailede şeker öyküsü olduğu içim yaptırın diyorlar.. diyetisyenimde mutlaka istiyordu, dr um gerek yok vs dedi ama ben istiyordum. Ne kadar da diyet yapsam hani princ pilavı Basmati de olsa yiyordum.. arada bisküvi vs.. ya da tatli.. artık hiç yemem, şeker çıktı sonuçta..
belirli olarak belki duraklarım kuruyor çok su içiyorum o olabilir.. ama sık sık WC ye çıkma ya da acıkma titreme vs yok
14/9 u hiç geçmedi, simdi de normal çok şükür. Tuzu tamamen kesmedim ama azalttım bayağı. Sıkıntılı bir durum, dikkat etmek gerekli.. işe gidip gelirken yürüme mesafem oluyor biraz onun dışında ekstra yürüyüş yapmıyorum şimdilik. Sonrası içinde dikkat ederim artık, cok teşekkür ederimBüyük 14 iken küçükte 9 üstü muydu? Komple tuzu bıraktım ben salça daki tuza bisey yapamıyorum tabi.. yürüyüş de sadece 25-30 dk fazlası da tansiyon yükseltiyor dediler bana.. bu iki şey bana iyi geldi.. ha bide sarımsakli yemekler yiyorum.. sizin küçük 9 üstü değilse yine dikkat edin ama 14-9 üstü olursa dr a gitmek gerek diyorlar..
Karbonhidrat ve meyve tüketimine dikkat etmek gerekliKızlar selam, Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdım, herkesin aksine dr um istemedi ben istedim.. Bebek haftasıyla uyumlu şükür suyuda normalmiş ama gebelik şekeri çıktı.. artık full dikkat zamanı.. diyetisyene başlamıştım saolsun hemen aradı diyet listesi ayarladı hemen, ölçüm cihazı da aldım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?