- 24 Eylül 2024
- 363
- 415
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.641
Siz hizli davrandiniz beni gectinizGünaydınalışverişi neredeyse bitirdim ıvır zıvırlar kaldı losyonuydu, biberon temizlecisiydi vs. Çok kıyafet almadım. Ama ilk bebeğim olmasından mı nedir hala önemli bir şeyler eksik gibi geliyor. Sizde de böyle mi?
Evet ben baya erken başladımSiz hizli davrandiniz beni gectinizKolay gelsin, bence cok da dusunmeyin, bi se gerekirse alirsiniz dogumdan sonra da.
Benim ilk bebeğim olmamasına rağmen böyleyim. Ne alsam diye diye bişey alamadım doğru düzgünGünaydınalışverişi neredeyse bitirdim ıvır zıvırlar kaldı losyonuydu, biberon temizlecisiydi vs. Çok kıyafet almadım. Ama ilk bebeğim olmasından mı nedir hala önemli bir şeyler eksik gibi geliyor. Sizde de böyle mi?
Bende bu hafta yıkama, yerleştirme işini yapacağım. Çok heyecanlıBenim ilk bebeğim olmamasına rağmen böyleyim. Ne alsam diye diye bişey alamadım doğru düzgünBen mobilya,yıkama ve yerleştirme için 30.haftayi bekliyorum
GünaydınGünaydınalışverişi neredeyse bitirdim ıvır zıvırlar kaldı losyonuydu, biberon temizlecisiydi vs. Çok kıyafet almadım. Ama ilk bebeğim olmasından mı nedir hala önemli bir şeyler eksik gibi geliyor. Sizde de böyle mi?
Evet öyle tabi bakalım artıkGünaydınevet ben de bazen öyle düşünüyorum. Çok şey almadım aslında yine de çoğu şeyi tamam gibi de geliyor ama olmadığına eminim. Yerleştirmeye başladıktan sonra net olarak belli olur. Eksiklik durumunda da kolaylıkla temin edebiliriz hiç sıkma canını
Bende de çok fazla sersemlik baş dönmesi yaptı ama iyiki mide bulantısı yokMerhaba. Ben de 24. Haftaya kadar kullandım. Aşırı baş dönmesi, sersemlik ve mide bulantısı yapıyor . Artık fitil olarak kullanıyorum rahat ettim
Canım kullandığın Adalat da yapıyor bu yan etkileriBende de çok fazla sersemlik baş dönmesi yaptı ama iyiki mide bulantısı yok
Hadi ya, hangisinden olduğunu anlamıyorum artık, dayanacaz Bi şekildeCanım kullandığın Adalat da yapıyor bu yan etkileri
Hangi programa attın canım, birde kaça sıktırdın?
Anladım canım teşekkür ederim bende böyle yapayımKırmızı, bordo, siyah, koyu lacivert gibi renkler olmadıkça ben her zaman karışık yıkıyorum. Bu renkler renk verebiliyor, özellikle açık renkli olan kıyafetlere. 30 derece sıkma ayarı 600 yok bu makinemde annemde 600 de koyuyorum, evde de 800 de koyuyorum. Bir de kısa program yapıp ekstra deterjan koymadan (yani on yikamali yapip on yikama deterjani koymuyorum) karışık lekeler seçip programı uzatıyorum. İlk cocugumda doktor yenidogan döneminde ekstra durulama önermişti, o nedenle uzun program seçmiş gibi oluyorum.
Bunu ben de merak ediyorum ben de 35 de bırakmak istiyorum. Gidip 32 de çalışır alıp 35 de iş görememezlik mi alıcaz hiç bilmiyorum :S çalışabilir raporunu 37 ye kadar çalışabilir şeklinde veriyorlarmış bir de sanırım. Nasıl olacak bilen varsa beni de etiketlerse çok makbule geçerKızçeler herkese selam ,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa , yanıtlarsa çok memnun olurum
Ben 28. haftalık gebeyim şuan. Aktif sgklı olarak çalışıyorum. 33. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum en azından mart aynının maaşını tam alayım hem 1 hafta iznim , doğum sonuna eklensin diye. Şimdi doktora 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde tek rapor üzerinde 32 de çalışabilir , 33 de çalışamaz gibi bir rapor veriliyor mu ? Forumda öyle bir şey gördüm gibi. Yada 32 de ayrı 33 de ayrı gidip rapor mu almam gerek ? Bilgisi olan var mı ?
Siz nasıl yapacaksınız rapor olayını ?
Alo 170 i aradım derler ki 32. haftada her halükarda çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız gerekiyormuş. Eğer diyelim ki 37 değil de daha önce ayrılmak istedin o zaman da gidip İş görememezlik raporu alacakmışız. Yani 32 de gidip o raporun kesin alınması gerekiyormuşKızçeler herkese selam ,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa , yanıtlarsa çok memnun olurum
Ben 28. haftalık gebeyim şuan. Aktif sgklı olarak çalışıyorum. 33. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum en azından mart aynının maaşını tam alayım hem 1 hafta iznim , doğum sonuna eklensin diye. Şimdi doktora 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde tek rapor üzerinde 32 de çalışabilir , 33 de çalışamaz gibi bir rapor veriliyor mu ? Forumda öyle bir şey gördüm gibi. Yada 32 de ayrı 33 de ayrı gidip rapor mu almam gerek ? Bilgisi olan var mı ?
Siz nasıl yapacaksınız rapor olayını ?
Selam canım bende aynı senin gibi olmuştum hapı sabahları içince çok etkiliyor ayakta uyuyacak gibi oluyorsun hatta ayakta düşecek gibi bile oluyorsun. O günden sonra fitil olarak kullanmaya başladım eğer doktorunda fitil olarak kullanabilirsin der ise hiç düşünme o şekilde kullanKızlar bu progesteron ilaçları beni acayip sersemleştirdi baş dönmesi uyku hali ayakta zor durutuyor. Böyle olan varmı acaba
Ay evet canım aynı dediğin gibi oluyorum sarhoş gibi yapıyor ayakta duramıyorum ama 1.5 saate felan geçiyor, doktorum konyada da ben karamandayım anca gidince söyleyebilirimSelam canım bende aynı senin gibi olmuştum hapı sabahları içince çok etkiliyor ayakta uyuyacak gibi oluyorsun hatta ayakta düşecek gibi bile oluyorsun. O günden sonra fitil olarak kullanmaya başladım eğer doktorunda fitil olarak kullanabilirsin der ise hiç düşünme o şekilde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?