- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.141
Canım eğer birincisini normal olduysan 2.sini de öyle yap karıştırma bencede ama yine de sen bilirsinKizlar ben saglik ocaginda tetanoz oldum, sonra aklim 3lu asida kaldi doktorum onu ol demisti. Cunku cocugu dogunca bogmacadan falan koruyo diye. Sonra dedim ben o zaman 2. Dozu olmiyim, bu 3lu tetanozdan oluyim eczaneden alip. Doktorum tamam dedi, baska cok unlu bi doktor karistirma ama 3luyu olsaydin daha iyiydi dedi. Simdi her turlu 2. Dozu olcam yani, 3lu olup ciksa aradan? Hic boyle bisey duyan yasayan oldu mu
Bende normalde 3lü olacaktım ama elimi kesince devletin yaptığı aşıyı yaptırmak zorunda kaldım doktorumun bilgisiyle. Şimdi 2.dozu olacağım ama doktorum üçlü aşıyı ol vs demedi ilkini devletin aşısı yaptırdığım için.Kizlar ben saglik ocaginda tetanoz oldum, sonra aklim 3lu asida kaldi doktorum onu ol demisti. Cunku cocugu dogunca bogmacadan falan koruyo diye. Sonra dedim ben o zaman 2. Dozu olmiyim, bu 3lu tetanozdan oluyim eczaneden alip. Doktorum tamam dedi, baska cok unlu bi doktor karistirma ama 3luyu olsaydin daha iyiydi dedi. Simdi her turlu 2. Dozu olcam yani, 3lu olup ciksa aradan? Hic boyle bisey duyan yasayan oldu mu
Canım 3lü aşı adacel prospektüsünde 4 hafta içerisinde difteri-tetanoz aşısı olduysanız adacel kullanırken dikkatli olunuz doktorunuza danışınız diye okudum, bende 3lü olmak istiyordum sonra elimi kesince mecbur tetanoz oldum doktorumda dediki çokta kafana takma, bebekler 2.ayında zaten karma aşı oluyor yani boğmacaya karşı bağışıklık olmayacak o da 2 ayKizlar ben saglik ocaginda tetanoz oldum, sonra aklim 3lu asida kaldi doktorum onu ol demisti. Cunku cocugu dogunca bogmacadan falan koruyo diye. Sonra dedim ben o zaman 2. Dozu olmiyim, bu 3lu tetanozdan oluyim eczaneden alip. Doktorum tamam dedi, baska cok unlu bi doktor karistirma ama 3luyu olsaydin daha iyiydi dedi. Simdi her turlu 2. Dozu olcam yani, 3lu olup ciksa aradan? Hic boyle bisey duyan yasayan oldu mu
Canım eğer birincisini normal olduysan 2.sini de öyle yap karıştırma bencede ama yine de sen bilirsin
Kizlar bu 3lu asinin icindeki bogmaca bebegi de kendi asisini olana kadar koruyomus, o da 2. Aya denk geliyo sanirim bakmistim. BilemedimBende normalde 3lü olacaktım ama elimi kesince devletin yaptığı aşıyı yaptırmak zorunda kaldım doktorumun bilgisiyle. Şimdi 2.dozu olacağım ama doktorum üçlü aşıyı ol vs demedi ilkini devletin aşısı yaptırdığım için.
Evet öyleymiş doktorum tek doz onu önermişti ama dediğim gibi devletin aşısını olmak zorunda kaldım. Bence de karıştırma ama yine de sen bilirsin.Kizlar bu 3lu asinin icindeki bogmaca bebegi de kendi asisini olana kadar koruyomus, o da 2. Aya denk geliyo sanirim bakmistim. Bilemedim
Canim iyi ki soyledin bilmiyodum bunu, bakiyim ne zaman olmusum. Hic karistirmicam galiba korkuyorumCanım 3lü aşı adacel prospektüsünde 4 hafta içerisinde difteri-tetanoz aşısı olduysanız adacel kullanırken dikkatli olunuz doktorunuza danışınız diye okudum, bende 3lü olmak istiyordum sonra elimi kesince mecbur tetanoz oldum doktorumda dediki çokta kafana takma, bebekler 2.ayında zaten karma aşı oluyor yani boğmacaya karşı bağışıklık olmayacak o da 2 ay
Doğrudur canım bende vurunduktan sonra öğrendim 1 hafta sonra felan 2. Dozu olacam sen de 3 lü olma bence riske atmaKizlar bu 3lu asinin icindeki bogmaca bebegi de kendi asisini olana kadar koruyomus, o da 2. Aya denk geliyo sanirim bakmistim. Bilemedim
Ay evet bir tedirgin oldum da ben de pozisyon değiştirince geçmişti o yüzden sıkıntı almamıştım, şimdi arkadaşımızdan öyle okuyunca tedirgin olmadım değil. Cevabın için sağol kuzum rahatlattın biraz beniAyni agri bendede oluyo arkama yastik dayayip oturunca geciyo ben gecen sali yaptirdim idrar ve kan testi hepsi normal cikti bence bisey olsa baska belirtilerde verir merak etme
Herkesin ağrısı bir olmuyor ki canım benim de sürekli karnımı yırtıyorlar gibi kasığımda ağrıyor bacağım da ağrıyor ilk çocukta sancım böyle başlamıştı ama atmadığı için şuan endişelenmiyorum arkadaşın Bi kaç defa tekrarlamış Allah sabır versin o acıyı tattığım için biliyorum tekrarlayan rahatsız eden ağrıları hafife almamak lazımAy evet bir tedirgin oldum da ben de pozisyon değiştirince geçmişti o yüzden sıkıntı almamıştım, şimdi arkadaşımızdan öyle okuyunca tedirgin olmadım değil. Cevabın için sağol kuzum rahatlattın biraz beni
öncelikle başınız sağolsun allah sabır versin . aynı ağrıyı bende yaşıyordum tansiyonum gebelik öncesi düşük olurdu ama 20. haftadan sonra yüksek gelmeye başladı karaciğer enzimleri bir tık yükselmiş dediler idrarda protein kaçağı yoktu, yeme düzenime dikkat ediyorum tansiyonu düşürdüm artık ama ara sıra ağrı tutuyor yine büyümesinden kaynaklıdır falan diyorlar korktum canım valla şimdi belirtilerimiz aynı oluncaEvet tek belirtim o ağrıydı zaten tansiyon yükseliyormuş. Bnm hiç tansiyon problemım yoktu. Alt ast değerleri karaciğer enzimleri yüksekiyor. Zaten o ağrı da karaciğer ağrısıymış. İdrarda protein kaçağı oluyormus. İhmal etme bi git doktora gemen kan ve idrar tahlili yapıyorlar tansiyona bakıyorlar cıkıyor ortaya. ağrılar oldukça son safhada karaciğer yırtılmasına kadar gidiyor. Çok ciddi sonuclar olmadan gitmeni tavsiye ederim. Ben ölümden döndüm resmen
Başsağlığı dileyen arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Doğru söylüyorsun kuzum benim ilk gebelik olunca işte tecrübesiz olunca her şeye de takılıyor insan ondan önce üç düşüğüm vardı. Dediğin gibi rabbim arkadaşımıza sabır versin inşallah çok zorHerkesin ağrısı bir olmuyor ki canım benim de sürekli karnımı yırtıyorlar gibi kasığımda ağrıyor bacağım da ağrıyor ilk çocukta sancım böyle başlamıştı ama atmadığı için şuan endişelenmiyorum arkadaşın Bi kaç defa tekrarlamış Allah sabır versin o acıyı tattığım için biliyorum tekrarlayan rahatsız eden ağrıları hafife almamak lazım
Canım markası ne? Ben şuan sadece göbeğime kullandığım yağlarla idare ediyorum. Mustela almıştım ona mı başlasam acaba?Günaydın kızlar. Bende dün göğüs ucu kremine başladım. Kokusuz diyor ama bence gayet de kokusu var ben aldım yani.doktorum da memenin kokusunu değiştirdiğini söylemişti bence de değiştirebilir. Doğuma kadar kullanacağım bakalım inşallah işe yarar. Sizin de aklınızda olsun.
Lansinoh almıştım canım doktorum da doğumdan sonra kullanma benim gözlemim memenin kokusunu değiştirdiği yönünde o nedenle erkenden başla dedi bana. Mustelayı bilmiyorum ama illa ki az da olsa koku vardır diye düşünüyorum ben lansinohta olunca.Canım markası ne? Ben şuan sadece göbeğime kullandığım yağlarla idare ediyorum. Mustela almıştım ona mı başlasam acaba?
Çok iyi yapmışsın canım, benim doktorum sürekli bana spor yapıyomuyuz diye soruyor. Bende evde hafif yoga hareketlerine başladımGünaydın kızlar, yarın 29 haftalık oluyoruz :) Sona doğru geliyoruz, dün gaza gelip Kadıköyden-Moda ya yürüdüm oradan tekrar Kadıköy' e döndüm bacaklarım ve bacak aram iptalpert haldeyim, nolcak yeaa yürürüm dedim ama bacaklar artık bizi sal diye isyan ettiler
Yarın kontrolüm var. Ben de danışayımLansinoh almıştım canım doktorum da doğumdan sonra kullanma benim gözlemim memenin kokusunu değiştirdiği yönünde o nedenle erkenden başla dedi bana. Mustelayı bilmiyorum ama illa ki az da olsa koku vardır diye düşünüyorum ben lansinohta olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?