- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.101
İnşallah dediğin gibi olur canım, ben mide bulantısından felan çok korkarım oyüzden hiç istemiyordum ama şimdi bu fikre alıştım mecburnormalinde çok olumsuz yanı var yani sezeryan gibi o yüzden pişman olacağımızı düşünmüyorum
Güzel olacak inşallah zaten bebişi gördükçe acılarımızı unuturuzİnşallah dediğin gibi olur canım, ben mide bulantısından felan çok korkarım oyüzden hiç istemiyordum ama şimdi bu fikre alıştım mecbur
Başınız sağolsun. Allah sabır versinBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Benim çok seçeneğim yok, burada normal doğumu zorluyorlar. Ama elimde olsa sezeryan da istiyo gibiyim. İkisinden de korkuyorum araştırdıkça. O yüzden artık ne olursa, kısmet diye bıraktım bu konuda video izlemeyi ya da bişeyler okumayı.Selam kızlar , nasılsınız ? Zaman daraldıkça bana düşünceler yüklenmeye başladı , normal doğum düşünen kimler var acaba? Hislerimizi paylaşabilir miyiz?
En iyisi doğum hakkında araştırma yapmamak, bilmemek. Ben video vs hiç izlemiyorum zaten, karşıma çıkıyor bazen geçiyorum direk. Yaşayarak göreceğim zaten zor bir süreç iki türlü de bilmek istemiyorum o gün gelsin öğrenirim.Benim çok seçeneğim yok, burada normal doğumu zorluyorlar. Ama elimde olsa sezeryan da istiyo gibiyim. İkisinden de korkuyorum araştırdıkça. O yüzden artık ne olursa, kısmet diye bıraktım bu konuda video izlemeyi ya da bişeyler okumayı.
Fakat şunu biliyorum, doğumdan önce anestezi doktoruyla görüşmem olacak orada diyeceğim ne mümkünse, maksimum anestezi, minimum acı/ağrı.
Amin canım öyle olacağına inanıyorumGüzel olacak inşallah zaten bebişi gördükçe acılarımızı unuturuz
Başınız sağolsun Allah dayanma kuvveti versin canım çok üzüldüm içime ateş düştüBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Basin sagolsun arkadasim Rabbim dayanma gucu versinBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Benimde hic ameliyat korkum yok o yuzden tabiki sezeryan daha sicak geldi hepsinin kndine gore zorluklari avantajlari dezavantajlari var tum annelerin kararina saygi duyuyor tamamen kendi tercihleriHa tamam canım, en iyisi neyse o olsun tabiki. Ben de normal daha çok istiyordum ameliyattan korktuğum için ama en iyisi budur belki diyorum şimdi, Rabbim hakkımızda en iyisini sağlıklısını nasip etsin
Aldım ama daha denemedimKızlar bebek kamerası alan yok mu
Allah sabır versinBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Sabırlar diliyorum ben de ilk gebelikte aynısını yaşamıştım. Seni çok iyi anlıyorumBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Başın sağ olsun, sabırlar diliyorumBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Bende motorola aldım canım yurtdışında baya uygundu ordan getirtimAldım ama daha denemedim
Çok güzel yorumlari vardı
Xiaomi
Görüntü kalitesi yorumlardaki resimlere bakarak çok güzeldi
Çok üzüldüm kuzum başın sağolsunBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Aynen öyle canım herkesin kendi seçimi tabikiBenimde hic ameliyat korkum yok o yuzden tabiki sezeryan daha sicak geldi hepsinin kndine gore zorluklari avantajlari dezavantajlari var tum annelerin kararina saygi duyuyor tamamen kendi tercihleri
Başınız sağolsun canım Allahım sabır versinBen 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Evet tek belirtim o ağrıydı zaten tansiyon yükseliyormuş. Bnm hiç tansiyon problemım yoktu. Alt ast değerleri karaciğer enzimleri yüksekiyor. Zaten o ağrı da karaciğer ağrısıymış. İdrarda protein kaçağı oluyormus. İhmal etme bi git doktora gemen kan ve idrar tahlili yapıyorlar tansiyona bakıyorlar cıkıyor ortaya. ağrılar oldukça son safhada karaciğer yırtılmasına kadar gidiyor. Çok ciddi sonuclar olmadan gitmeni tavsiye ederim. Ben ölümden döndüm resmenÇok üzüldüm kuzum başın sağolsunBundan sonra hayırlısı olsun inşallah hakkında, bahsettiğin ağrıdan bende de bir kere oldu bebek büyümesinden falandır heralde diye düşündüm peki tek belirtin o ağrı mıydı Farklı şeyler de var mıydı
Güzelmiş canım sağlıkla yatsın bebişinTeyzeleri bennsoyle bisey aldim nasil sizc3 oda yapmiucam ben 1 bucuk yil kadar onun icin suslu bisey olsn istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?