Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs

Ben de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?

Yaa maşallah benim doktorun hastanede suda doğum planı var sanırım ama daha yok sanırım hastanede o uygulama
Bence acı özellikle normal doğumda o anlık olur yani sonraki güne kendinize gelmiş olursunuz
Ay inşallah çok kolay ,acısız doğumumuz olur ,bir avazda

Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs
Ben de çok açım 2 hafta önce 60tım bugün doktorda 62 çıktı inanamadım. 57-58le başlamıştım bakalım 70e kadar yolu var.

Daha haftanız küçükmüş, belki zamanla çıkar yukarı
Siz 20.haftada gitmişsiniz
Bende hiç bilmiyorum nasıl dekor, hastanede oda süslemesi var ,seçenek sunuyorlar mi acaba ,yoksa direkt yapıyorlar mı bilmiyorum sizin var mı aklınızda bi fikir

Ben sürekli bakıyorum bunlara, Instagram’da sayfaları takip ediyorum. Şu tarz özellikle çok hoşuma gidiyor

Eklentiler

• IMG_2040.png
    535,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2041.png
    579,4 KB · Görüntüleme: 13
Benimkide plsenta previa canım ama benimki rahimi tam kapatmış seninkide mi öyle acaba? Ve doktorum bundan sonra çıkmaz dedi doğum beni korkutuyor buyüzden, sizde de korku varmı acaba? Dekor olarak biz kendimiz kapı süsü balon vs aldık kendimiz yaparız diye düşünüyorum

İyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş makat duruşta doktor bazıları donüyor bazıları dönmüyor dedi bakalım dönecek mi

Küçük çocukla hamilelik geçirmek çok zormuş ya birden ateşi çıktı hemen acile kaçırdık havale geçirir diye yeni geldik eve sabah 8 de kalkmıştım daha dinlenemedim

Bende normal istiyordum ama mecburi sezeryan olacam ve doğum riskli olduğu için çok korkuyorum, spinal anastezi bari yapsalar da hemen ağır acı çekmesem diyorum
Ben ikizlerimi sezeryanla doğurdum ertesi gün gayet iyiydim. Hep ayaktaydim kendim ilgilendim herseyleriyle. Umarım yine rahat rahat dogururuz. Korkmayın hiç

Küçük çocukla hamilelik geçirmek çok zormuş ya birden ateşi çıktı hemen acile kaçırdık havale geçirir diye yeni geldik eve sabah 8 de kalkmıştım daha dinlenemedim
Çok çok geçmiş olsun. Kesinlikle evde çocuk olunca çok daha yorucu oluyor. Kolaylıklar dilerim

İyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş makat duruşta doktor bazıları donüyor bazıları dönmüyor dedi bakalım dönecek mi
Canım bu haftalarda sürekli yer değiştiriyor bebekler yerleri geniş, benim kızım detaylıda 3 kez pozisyon değiştirdi, son haftalardaki pozisyonu önemli şuanda nasıl durdukları doğum için gösterge değil

Çok geçmiş olsun, umarım hemencik toparlar sen de dinlenmeye vakit bulursun kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…