- 14 Mayıs 2023
- 1.211
- 1.088
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.781
Ayyy bana da çok erken alma cart curt negatif şeyler söylüyorlar. Negatifi düşünerek yaşayamam hayatımın en güzel dönemi. O yüzden keyifle nasıl istersem öyle yapıcam. Allah göstermesin zor bir şey başımıza gelirse yapacak bir şey yokta . En hassas dönemde bunlar düşünülmemeli benceEvet ben de başladım
Evet bazıları bana da dedi ,çok erken başlamışsın diye ama Kasım indirimleri vardı, e iyice büyüsün alalim dersem zaten yılbaşından sonraya gelecek,zamlı alacağım
Olumsuzu düşünüp almayayim bekleyelim dersek, o ihtimal her zaman var ,inşallah sağlıkla doğurup alabilelim kucağımıza
Ben yavaş yavaş alıyorum
İlerde toplu alışveriş maddi de manevi de daha zor olacaktır
Bebek arabası,philips avent emzik,göğüs ucu kremi, indirimdeyken bebek deterjanı ,2 paket bez,tirnak makasi seti,3 tane zibin ,2 oyuncak ,kitap set vs aldım
Yavaş yavaş da bakıyorum biseyler hala
Cok tesekkur ederim, hepsi birbirinden tatli duruyor.Bunlardan bir de dolap içi kutular aldım
Evet bunlar çok hoşuma gidiyor benimdeSelamlar, bunları aldım . Ton sür ton olduaynı renklere yakın 3 lü önlüklerde var.
Çok teşekkür ederiz teyzişkolar. Güzel günlerde giydirelim.Evet bunlar çok hoşuma gidiyor benimdebayağı sevende varmış. Güzel güzel giysin inşallah miniğiniz
Aynen öyle, bende öyle düşünüyorumAyyy bana da çok erken alma cart curt negatif şeyler söylüyorlar. Negatifi düşünerek yaşayamam hayatımın en güzel dönemi. O yüzden keyifle nasıl istersem öyle yapıcam. Allah göstermesin zor bir şey başımıza gelirse yapacak bir şey yokta . En hassas dönemde bunlar düşünülmemeli bence
İnstagramda hiç karşıma çıkmadı canım siz bulursanız banada atınAynen öyle, bende öyle düşünüyorum
Zaten cinsiyette belli olsa da kıyafetlere de başlasam diye bakıyordum ki o da belli oldu artıkinstagramda güzel kiyafet sitesi öneriniz varsa alırım
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlaaar ben de cinsiyeti bugün öğrendimm pipisini gördüüükk doktor yüzde doksan erkek dedi
Başlarda kız diye konuşuyorduk sizinle bakalım benimki ne :) hayırlı olsun canımKızlaaar ben de cinsiyeti bugün öğrendimm pipisini gördüüükk doktor yüzde doksan erkek dedi
Tebrikler sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alın evladınızı canım.Kızlaaar ben de cinsiyeti bugün öğrendimm pipisini gördüüükk doktor yüzde doksan erkek dedi
Demir bana da başladı tatlımMerhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.
Hayırlı olsunnn canım, sağlıkla gelsin inşallahKızlaaar ben de cinsiyeti bugün öğrendimm pipisini gördüüükk doktor yüzde doksan erkek dedi
Benim ikinci ayda falan olmuştu sanırım sonrasinda o kadar yoğun yaşamadım tekrar. Hamileliktendir diye düşünmüştüm uzun zamandır başıma gelmemişti çünkü.Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan var mı?
Sık olmamakla birlikte ara ara burnum kaniyor
Valla 14 haftadayım hiçbirşey kullanmıyorum 16. Haftada randevumdan yazar mı bilmiyorumMerhaba bugün doktor kontrole gittim B12 ve D vitamini kullanıyordum. B12 bıraktırdı D vitamininden tekrar yazdı ve ilave olarak demir ilacı ile balık yağı hapı yazdı. Sizlerde demir ve balık yağı ilacı kullanıyor musunuz ?
Bu arada balık tüketip, tüketmediğimi sordu bende fazla tüketmediğimi söyleyince yazdı.
Evet bende de ilk baslardan başladı ama az olmustuBenim ikinci ayda falan olmuştu sanırım sonrasinda o kadar yoğun yaşamadım tekrar. Hamileliktendir diye düşünmüştüm uzun zamandır başıma gelmemişti çünkü.
Yine de takip edip doktoruna da sor ona göre sıklığını miktarını söylersin o da belki ona göre yorumlayabilir. Çok geçmiş olsun