-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.641
Primemal canimKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
En büyüğü premimal olması lazım canım sanko park ve form avm var onlar oraya göre daha küçük gibi hoşgeldin bu aradaKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
Kebaba Halil ustaya git ha ben bayılıyorum,lokumları efsoKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
Urfa tike ye geldik.porsiyonlarin çok büyük olması hariç Bi sorun yok gayet güzelKebaba Halil ustaya git ha ben bayılıyorum,lokumları efso
Hoş bulduk teşekkür ederiz premimal kaldığımız yere de yakinEn büyüğü premimal olması lazım canım sanko park ve form avm var onlar oraya göre daha küçük gibi hoşgeldin bu arada
Benim de bir kaç gün ileri atıyor bazen tam haftasında oluyor. Çok güzel bir his ya29 temmuz benimde.bazen usg ilerde görünüyor bazen tam haftasında oluyor.ben 16 da hissetmiştim ama bu sabahki kadar değil.benimde ilk canım.bazen sol tarafa yumru şeklinde geliyor dokunuyorum bı sure kalıyoruz birliktesonra gidiyor inşallah bu günleri mumla aramayiz tekmelerden
Ben kabız hiç olmadım canım, maşallah diyeyim. Belki genişlediği için rahim bağırsaklara filan baskı yapiyordur bilemedim.Ay büyüsünlerdinlendim bi de bol su içtim şuan iyiyiz.evet bu haftalardan sonra yukarı çıkıyorlarmış makatta kabızlıktan dolayı olabilir canım sabahları limonlu su ve kuru kayısı yiyorum ben geçti kabizligim
O da güzel kalacaksaniz yarında Halil ustayı deneyin lahmacunu da iyidir Antep usulüUrfa tike ye geldik.porsiyonlarin çok büyük olması hariç Bi sorun yok gayet güzel
Antep'te yaşasam 1000 kilo olurdum herhalde.O da güzel kalacaksaniz yarında Halil ustayı deneyin lahmacunu da iyidir Antep usulü
Neler aldın canım? Geçen gün bende gittim cidden uygun şeyler vardı.Kizlar ankara babymall ugrayin derim ciddi guzel ve uygun fiyatli seyler var bilginiz olsun