Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 12.haftadan beri sirt ustu yatarsam belim agriyor. Dun gece de hatta nasil olduysa donmusum yine sirt ustu. Sabah kendimi sirt ustu yatarken buldum ve acaip bi bel agrim vardi. Sonra biraz hareket edince gecti neyse ki.
Evet bende sabahları uyanınca belimde batma oluyor geceleri farkında olmadan yattığımdan dolayı sanırım. Ama gündüz plasenta previa durumumdan dolayı hep yatmak zorundayım onda da rahimde çekilme varmış gibi hissediyorum sola veya sağa döndüğümde rahatım.

ne demek detaylı yapılmıyor yaaa. tövbeeeee. randevu oluşturabiliyorsan detaylı da yaparlar bence zaten o gün geldiğinde.
Çok saçma ya nasıl bulcaz yani 90 lardaki gibi gidip kapıda randevu mu dileneceğiz anlamadım. Ben de öyle düşünüyorum bulamazsam alacağım birine. Aşağıdaki gibi randevular hep. İstanbul geneline baktım o da aynı

Bu arada bana tiroid ilacı başladı özelde gittiğim doktor. TSH 3.16 ST4 1,06 çıkmış. Tiroid sorunu yaşayan var mı ? Ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?
ben ilk hamileliğimde yaşadım. hep 3ün üzerindeydi TSH değerim + haşimato vardı ve antikor değerlerim de çok yüksek çıkıyordu. bunda 2.5 altında olduğu için doktor gerek görmedi. ekstra olarak da bişiye dikkat etmemiştim, sabah uyanır uyanmaz ilacımı içiyordum o kadar. şifa olur umarım.

Benim de sırt üstü yatınca belim ağrıyor yatamıyorum, yüzüstü zaten şuan imkansız. Sağ sol dönüp duruyorum.

Çok teşekkürler düzenli kullanmaya özen göstereceğim artık yapacak bir şey yok

ben de son 1 aydır sırt üstü yatamıyorum, rahmim ve hatta göbeğime doğru kasılma oluyor. en rahatı bacak arasına yastık alıp yan yatmak :)

demin bi arkadaş da demiş ya sanırım gidip bölümün sekreterinden alman gerekiyor. MR, röntgen vs. randevusu için de gidip öyle randevu alınıyor ya benzer prosedür galiba.

demin bi arkadaş da demiş ya sanırım gidip bölümün sekreterinden alman gerekiyor. MR, röntgen vs. randevusu için de gidip öyle randevu alınıyor ya benzer prosedür galiba.
Onlar da 182 ye atıyor işte ay yılan hikayesi kaç para bir detaylı ultrason ulenn diye isyan edip özele gidicem yine sonunda o olacak

ben de son 1 aydır sırt üstü yatamıyorum, rahmim ve hatta göbeğime doğru kasılma oluyor. en rahatı bacak arasına yastık alıp yan yatmak :)
Bacak arasına yastık henüz denemedim özellikle en rahat ettiğim pozisyon sola dönüp yatma pozisyonu bebeğe de en çok o pozisyonda kan gidiyormuş zaten. O bile o kadar rahatlatıyor ki.

28 Kasım'da kontrolüm var 15+5 olcak görür heralde iki seferdir küçük deyip durdu doktor söylemedi

Merhabalar sevgili anneler benim için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rica etsem. ?

Eklentiler

• IMG_1090.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar herkese iyi günler :) Az önce doktordan çıktım ikili test için gelmiştim cinsiyette sordum ama daha oluşmamıştır dedi bakmadı :) ensede 1.1 dedi bebekte iki büklüm duruyor en iyi açı bu dedi fotosunu verdi bu arada ayakları kıpır kıpırdı. Cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum

28 Kasım'da kontrolüm var 15+5 olcak görür heralde iki seferdir küçük deyip durdu doktor söylemedi
Ben bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…