- 3 Eylül 2015
- 590
- 678
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.101
Evet bende sabahları uyanınca belimde batma oluyor geceleri farkında olmadan yattığımdan dolayı sanırım. Ama gündüz plasenta previa durumumdan dolayı hep yatmak zorundayım onda da rahimde çekilme varmış gibi hissediyorum sola veya sağa döndüğümde rahatım.Ben 12.haftadan beri sirt ustu yatarsam belim agriyor. Dun gece de hatta nasil olduysa donmusum yine sirt ustu. Sabah kendimi sirt ustu yatarken buldum ve acaip bi bel agrim vardi. Sonra biraz hareket edince gecti neyse ki.
Çok saçma ya nasıl bulcaz yani 90 lardaki gibi gidip kapıda randevu mu dileneceğiz anlamadım. Ben de öyle düşünüyorum bulamazsam alacağım birine. Aşağıdaki gibi randevular hep. İstanbul geneline baktım o da aynıne demek detaylı yapılmıyor yaaa. tövbeeeee. randevu oluşturabiliyorsan detaylı da yaparlar bence zaten o gün geldiğinde.
ben ilk hamileliğimde yaşadım. hep 3ün üzerindeydi TSH değerim + haşimato vardı ve antikor değerlerim de çok yüksek çıkıyordu. bunda 2.5 altında olduğu için doktor gerek görmedi. ekstra olarak da bişiye dikkat etmemiştim, sabah uyanır uyanmaz ilacımı içiyordum o kadar. şifa olur umarım.Bu arada bana tiroid ilacı başladı özelde gittiğim doktor. TSH 3.16 ST4 1,06 çıkmış. Tiroid sorunu yaşayan var mı ? Ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?
Benim de sırt üstü yatınca belim ağrıyor yatamıyorum, yüzüstü zaten şuan imkansız. Sağ sol dönüp duruyorum.Kızlar bu arada sırt üstü yattığımda rahmimde çekilme varmış gibi hissediyorum mecburen sağa veya sola yatıyorum artık uzun süre sırt üstü yatamıyorum. Var mı yaşayan? Doktoruma sordum sola veya sağa yatın sıkıntı yok dedi.
Çok teşekkürler düzenli kullanmaya özen göstereceğim artık yapacak bir şey yokben ilk hamileliğimde yaşadım. hep 3ün üzerindeydi TSH değerim + haşimato vardı ve antikor değerlerim de çok yüksek çıkıyordu. bunda 2.5 altında olduğu için doktor gerek görmedi. ekstra olarak da bişiye dikkat etmemiştim, sabah uyanır uyanmaz ilacımı içiyordum o kadar. şifa olur umarım.
ben de son 1 aydır sırt üstü yatamıyorum, rahmim ve hatta göbeğime doğru kasılma oluyor. en rahatı bacak arasına yastık alıp yan yatmak :)Kızlar bu arada sırt üstü yattığımda rahmimde çekilme varmış gibi hissediyorum mecburen sağa veya sola yatıyorum artık uzun süre sırt üstü yatamıyorum. Var mı yaşayan? Doktoruma sordum sola veya sağa yatın sıkıntı yok dedi.
demin bi arkadaş da demiş ya sanırım gidip bölümün sekreterinden alman gerekiyor. MR, röntgen vs. randevusu için de gidip öyle randevu alınıyor ya benzer prosedür galiba.Çok saçma ya nasıl bulcaz yani 90 lardaki gibi gidip kapıda randevu mu dileneceğiz anlamadım. Ben de öyle düşünüyorum bulamazsam alacağım birine. Aşağıdaki gibi randevular hep. İstanbul geneline baktım o da aynı
Eki Görüntüle 3507353
Onlar da 182 ye atıyor işte ay yılan hikayesidemin bi arkadaş da demiş ya sanırım gidip bölümün sekreterinden alman gerekiyor. MR, röntgen vs. randevusu için de gidip öyle randevu alınıyor ya benzer prosedür galiba.
Bacak arasına yastık henüz denemedim özellikle en rahat ettiğim pozisyon sola dönüp yatma pozisyonu bebeğe de en çok o pozisyonda kan gidiyormuş zaten. O bile o kadar rahatlatıyor ki.ben de son 1 aydır sırt üstü yatamıyorum, rahmim ve hatta göbeğime doğru kasılma oluyor. en rahatı bacak arasına yastık alıp yan yatmak :)
Bende bacak arası yastıkla yatıyorum gerçekten en rahat ettiğim pozisyon o. Kendime kocaman bir yastık yapmayı planlıyorum şimdi :)ben de son 1 aydır sırt üstü yatamıyorum, rahmim ve hatta göbeğime doğru kasılma oluyor. en rahatı bacak arasına yastık alıp yan yatmak :)
Ben Antalya'da yaşıyorum 5.000-10.000 TL arasında değişiyor doktoruna göre.Onlar da 182 ye atıyor işte ay yılan hikayesikaç para bir detaylı ultrason ulenn diye isyan edip özele gidicem yine sonunda o olacak
28 Kasım'da kontrolüm var 15+5 olcak görür heralde iki seferdir küçük deyip durdu doktor söylemedine zaman öğreneceksiniz? tüm hamilelikler farklı cidden. ben 6 yıl önce kızımda prenses gibi bi hamilelik geçirdim, ne bulantı ne kusma ne de halsizlik. ama oğluş beni şimdiden pert ettineyse sağlıklı olsunlar da, analık işte her şeye katlanıyoruz mecburen.
İstanbulda da ortalama öyleymiş biraz araştırdım. Uğraşamıcam devletle filan ya. Kendi doktorumun anlaşmalı bir perinatologu vardı gidince sorarım ona daBen Antalya'da yaşıyorum 5.000-10.000 TL arasında değişiyor doktoruna göre.
Hiç endişelenme canım gebelikte şeker hastalığı gibi tiroid sorunu da çok görülüyor, çok geçmiş olsun tekrarGeçmiş oldun canım, dikkat edeyim ben de. Daha önce ilac kullanmamıştım biraz endişelendim ilaca başlatınca çok sağ ol
Hadi bakalım gösterir kendini inşallah minnoş28 Kasım'da kontrolüm var 15+5 olcak görür heralde iki seferdir küçük de
Evet evet. Ben ilk gebeliğimde de doktorumun yönlendirdiği yere gitmiştim detaylı içinİstanbulda da ortalama öyleymiş biraz araştırdım. Uğraşamıcam devletle filan ya. Kendi doktorumun anlaşmalı bir perinatologu vardı gidince sorarım ona da
Ben bugün gittim 15+2 deyim.Bebek kendini 2 ye katlamisti hiçbir şekilde görünmedi cinsiyeti.bide bebegin yeri dar suyu az dedi doktorum.Bol bol.havuc yememi onerdi.aranizda suyu az olan var mı sizin doktorlarıniz ne onerdi28 Kasım'da kontrolüm var 15+5 olcak görür heralde iki seferdir küçük deyip durdu doktor söylemedi