Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün hastaneye gitmiştim çok şükür herşey yolunda cinsiyetini göremedim henüz çok küçük dedi doktorum. Canımı sıkan bir durum var ben iki gebelik kaybından sonra tedbir amaçlı oksapar başlatmıştı oturduğum bölgedeki doktor bugün rapor çıkarttık ama eczacı üç doktorun onay vermesi falan biseyler anlattı ücretsiz vermedi ilacı kan sulandırıcı kullananlar nasıl çıkartınız raporu iğneyi bırakırsam bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum ama gerekli testler yapılmadı bana pıhtılaşma ile alakalı dediğim gibi tedbir amaçlı kullanıyorum ama rapor işini nasıl halledecigimi bilmiyorum

Ya kuzum bas agrisi bende de varrrr. Tansiyonuma bakiyorum ediyorum migrentasi kullaniyorum. Gece wc kalktikca sürüp yatiyorum o kadar. Sanirim yine gökyüzünde biseyler var tutulmalar falan bikac burc ekstra etkilenecekti. Ben aslanim, aslan dahil akrep koc falan aklima gelenler.
Ben bugun mide agrisiyla savaşiyorum süt muz ve corba yedim sabahtan beri açım korkuyorum bisey yemeye
Bende cumartesi kontrolde bir sorayim bas agrilarima ne diyecek. Bugun biraz da kasık agrim fazla gibi geliyor ama hayırlısı bakalim

Doğuma kadar mı onay vermediler

Ya benimde oyle asiri hizli uzuyorlar. Yüzüme lazere gitmistim daha önce su an baya bi fenalarda yüzüm. Vallahi lazere gitmeyi bile düşünüyorum yüz icin. Ne olacak böyle. Bende jilet kullaniyorum genitalde falan.

Bende kendimi cirkin hissediyorum bende minik agdalardan aldım yüz için çeneme yapıyorum..

Ya benimde oyle asiri hizli uzuyorlar. Yüzüme lazere gitmistim daha önce su an baya bi fenalarda yüzüm. Vallahi lazere gitmeyi bile düşünüyorum yüz icin. Ne olacak böyle. Bende jilet kullaniyorum genitalde falan.
Benimde öyle.. yüzüm bi yandan, kilo artışı, beyaz saçlar.. çok hızlı uzuyor gerçekten..

Benimde öyle.. yüzüm bi yandan, kilo artışı, beyaz saçlar.. çok hızlı uzuyor gerçekten..
Ay bide yüz malesef cok zor yaa. Almasan olmuyor. Agdaya alerjim var yüzüme asla kullanamam. Gercekten lazere izin verir mi doktor bi sorcam. Zor durumda kaliyorum 2 güne bir alsam alınır yani.
Biz ne kadar kendimizi elestirsek de çok güzeliz bunu asla unutmayalim biz icimizde birer can taşıyoruz elbet biraz kilo da alcaz beyazlar çıkacak ama herseyden önemlisi bebislerimize kavuscaz bu günlerin sonunda

Ben de aslanım valla buz koyuyorum, migren taşı sürüyorum, dusa girdim yok ya geçmiyor 1 haftadır aralıklarla gelip gidiyor. Benim doktor parol alabilirsin dedi çok dayanamayacak gibi olursa içiyorum da onun yerine dua etsem daha çabuk gecer

Oo aslanım biz her olaydan etkilenen zor burc olarak tüm tutulmalari dibine kadar yasamaya devam
Ya bende migren de var, migren mi tuttu basim mi tuttu ne tuttu anlayamaz hale geldim. Nerdeyse benimde 1 haftadir boyle
Ya sadece gripken kullandigim bir ilacti parol benim ates düşürücü diye. Dedigin gini dua etsek daha cok ise yarar nerde benim canim majezikim. Onbes dkda pamuk olurdum.

Kuzum ya valla pala remzi gibiyim bıktım bıyık almaktan. Doktor hamilelikte yeni çıkanlar sonradan dökülür alma diyor. Göbeğe hiç ellemiyorum, ağda da bana iyi gelmiyor normalde de zaten hassas tenliyim rosasea var şimdi hiç yapamam. Jiletle devam artık

Ayy arveles ciyim ben valla kiymetini bilememişim arveles in. Eşim de durmadan doktor izin verdi parol iç diyor o dedikçe bana sinir geliyor. Arveles e bağımlı bu bünyeye bir kutu parol versen işe yarar mı

Biz baya ayniymisiz bu arada, hassas cilt roza ve tüy patlamasi roza icin yaptigin ekstra birsey var mi bu aralar ? Benim arada fena cosuyor. Nemlendiricilerle sakinlestirmeye calisiyorum. Yuzume cımbız kardeşle yeniden yolumuza devam ediyoruz napayim.
Ama almadan da olmuyor ki dr alma dese de. Benim kollarim epey bitmis gibiydi su an varya hic olmadigi kadar cikiyor ben şok.
Ayy arveles ciyim ben valla kiymetini bilememişim arveles in. Eşim de durmadan doktor izin verdi parol iç diyor o dedikçe bana sinir geliyor. Arveles e bağımlı bu bünyeye bir kutu parol versen işe yarar mı
Normalde de ben agri kesiciden epey zamandir uzagim. Aslinda vucuda unutturunca parol da biraz yariyor ise. Ben mecbur kalmadikca parol da icmek istemiyorum acikcasi. Napayim ne kadar az kimyasal o kadar iyi diyorum. Zaten tatli cikolata yemeyi kesemedim.

Valla kargo geldi bugün çok öyle eğimli değil altına 2 kay müslin sererim olmadı salonda falan koltuğa koymak istemedim. Sürekli yatmaz zaten onda
Iyi günlerde kullanin
Bana da çok güzel geliyor açıkçası
Özellikle annemlere gideceğimiz zaman falan iyi olur yatıracak guvenli yer gibi ama 2 ay falan kullaniliyormus sanirim

Kamera bakıyorum bende ,almayı düşünen var mi ?

Ay duygulandırdın ya güzeliz tabiki geçici bir dönem çok şükür bugünleri yaşıyoruz..
Bende kuaförde ağda yaptırınca cildim çok kötü oluyor, istersen agiss diye yüz bandı var onu bi dene.. Gratis mi rossman mı eve mi nerden aldım bilmiyorum ama yüzümü alacağım zaman gece uyumadan alıyorum sabaha hiç kızarıklık vs kalmamış oluyor.. minicik dene istersen çünkü lazere izin vermezler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…