- 25 Haziran 2014
- 191
- 221
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.241
Tatlı - çikolata dışında aynıyıBiz baya ayniymisiz bu arada, hassas cilt roza ve tüy patlamasiroza icin yaptigin ekstra birsey var mi bu aralar ? Benim arada fena cosuyor. Nemlendiricilerle sakinlestirmeye calisiyorum. Yuzume cımbız kardeşle yeniden yolumuza devam ediyoruz napayim.
Ama almadan da olmuyor ki dr alma dese de. Benim kollarim epey bitmis gibiydi su an varya hic olmadigi kadar cikiyor ben şok.
Normalde de ben agri kesiciden epey zamandir uzagim. Aslinda vucuda unutturunca parol da biraz yariyor ise. Ben mecbur kalmadikca parol da icmek istemiyorum acikcasi. Napayim ne kadar az kimyasal o kadar iyi diyorum. Zaten tatli cikolata yemeyi kesemedim.
Çok geçmiş olsun atlattınSabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Bir sorarsın canım yine daha 1 haftadır kullanıyorum ben şuan için bir etkisini görmedim amaHayır kuzum henüz var randevuma onu bekliyorum
Ayy umarım bir an önce görürsün etkisini aşkımBir sorarsın canım yine daha 1 haftadır kullanıyorum ben şuan için bir etkisini görmedim amahatta bu satırları yazarken belimdeki sancı da bana eşlik ediyor :)
Çok geçmiş olsun, umut çabucak toparlarsın. Şimdi nasılsın?Sabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Benim aralarda vardı, şimdi gün yüzüne çıkmaya başladı. Boya da yoktu saçımda öyle beklerim galiba çok artmazsa. Ağda ama nasıl çile çekiyorum anlatamam. Cildim normalde de hassas ağda da soyulmalar yaşayabiliyordum hep. Şimdi ekstra hassas en son almada resmen her yerden soyuldu derim. Sinirden ağladım en son, tabi bu benimle ilgili bir şey hep vardı ama hassasiyetin giderek artması da hamileliktendir diye düşünüyorum.Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Annem kalıyor canım hemşirelerin yanını yol ettik yok zahmet edip çarşaf değişimine bile gelen olmadı diğer hastaneler kalabalık ama biraz ilgi daha iyi gibi geldiÇok geçmiş olsun. Yanınızda keşke size yardımcı olacak birileri olsaydı doktora durumu soracak bilgi alacak malasef devlette sormadan bilgilendirme yapan ilgilenen az.
Annem gidip soruyor geliyoruz diyorlar arkası yok sonta taktılar daha o bile odada duruyor temizlikçi gelip alacakmış o da battı temizleyen yokCanim gecmis olsun atlatmissin en azindan. Sorsan aslinda bilgi almak istesen hemsirelerden falan. Kimse yok muydu yaninda o sorsa sana da haber verse
Herşey var canım yeni de hastane ama umursayan yok sanırım oğlum geldi enfeksiyon kapar diye yukarı almadılar ama oda pis onu temizleyen yokgeçmiş olsun canım, nasıl bir hastaneymiş o ya hemşire hasta bakıcı filan kimse yok mu
Midem bulanıyor ya hafif de kanamam var arada bayılacak gibi oluyorumÇok geçmiş olsun, umut çabucak toparlarsın. Şimdi nasılsın?
Çok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)Hoş geldiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz. Öncelikle nerede yaşıyorsunuz? Bana doktorum iki firma önerdi eurofins ve panorama ikisinin de broşürlerini verdi. Burda okuduğum kadarıyla bazı doktorlar verdikleri firmadan başka firma kabul etmiyormuş sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?
Bizim de aynı şekilde ikili test iyi geldi çok şükür, doktor gerek görmüyorum dedi biz yine de rahat etmek adına yaptıralım dedik, teşekkür ediyorum biz de anlaşmadan kaynaklı genoks ile devam edeceğiz artık :)Arkadaşım da İstanbul’da genoksla yaptı testini. Dr Yasin 29 ve aile geçmişinde yok ikili testinde iyi Genoks yeter demiş, illa yapacaklar :) o memnun kalmıştı. Benim dr umda Genoks ve panorama dedi biz neyse panorama olsun dedik.. dr anlasmasi öyleyse eğer onu ister başka test sonucuna burun kıvırabilir..
İnş canım güzel bir doktora düşersin ya benimki gibi ilgisiz olmaz inş hafif kanamam var onun dışında bir şey yok şimdilikÇok geçmiş olsun atlattındarısı başıma
Çok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)
Bizim de aynı şekilde ikili test iyi geldi çok şükür, doktor gerek görmüyorum dedi biz yine de rahat etmek adına yaptıralım dedik, teşekkür ediyorum biz de anlaşmadan kaynaklı genoks ile devam edeceğiz artık :)
Ben lazer yaptırmıştım ama şimdi hormonlar Tabiki çıkıyor ince ince ağda sürmüyorum canım bacak ve genitale jilet kullanıyorum doğumdan sonra belki giderim gene lazereBende kendimi cirkin hissediyorum bende minik agdalardan aldım yüz için çeneme yapıyorum..
Hangi il canım orası çok merak ettim yani niye o kadar ilgisizler ki ? Devlet hastanesi mi ?Annem kalıyor canım hemşirelerin yanını yol ettik yok zahmet edip çarşaf değişimine bile gelen olmadı diğer hastaneler kalabalık ama biraz ilgi daha iyi gibi geldi
Bende şaşırdım fiyata yani yurtdışına gönderdik 20 bindi ki pakete göre değişiyor zaten Türkiye içinde olan bi firma bu kadar pahalı olması enteresan. Biraz ticarete de dönmüş bence bu olayÇok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)
Bizim de aynı şekilde ikili test iyi geldi çok şükür, doktor gerek görmüyorum dedi biz yine de rahat etmek adına yaptıralım dedik, teşekkür ediyorum biz de anlaşmadan kaynaklı genoks ile devam edeceğiz artık :)
Geçer canım ilk gün oluyo diye okumuştum ağrın var mı? Nasıl bir doktormuş o öyle kimlere emanetiz özelde mi oldun?İnş canım güzel bir doktora düşersin ya benimki gibi ilgisiz olmaz inş hafif kanamam var onun dışında bir şey yok şimdilik
MygenSaglikla sonuclansin insallahpanorama firmasinda yaptirdim ben. Siz nerde yaptırdınız?
Bende 3 lü testimin sonucu riskli çıkması sebebiyle fetal dnaya yöneldim drum genoks önerdi arkadaşım myran diye biyeri önerdi orda yaptırdı ve çok ilgilendiler dedi bugün gelip kan aldılar 10 gün içerisinde sonuç çıkacakmış inanın dünden beri ne yemek yiyebildim ne uyku uyudum bana kalsa yaptırmayı düşünmüyordum Dr ısrarıyla testi yapınca içimdeki şüphe beni kemirdigi için bu teste yöneldim inşallah sonucu temiz çıkar buradaki çoğu arkadaşın temiz geldi darısı başımızaSelammlar :) yaklaşık 2 aydır ben de uzaktan sizleri okuyan ve yazdıklarınızdan sık sık yararlanan biriyim öncelikle hepsi için teşekkürler! :) 13. haftalık hamileyim ben de aranıza katılmak istedim ve bir soruyla geldim :)
Gitmiş olduğum hastanede fetal dna testi için yalnızca genoks firması ile çalışılıyor, doktorum farklı firma olmadığını söyleyip direk kan vermem için genoksa yönlendirdi. Genoksa da yazılanlardan dolayı şüpheliyim.Siz panorama veya eurofins gibi firmalara nereden ve nasıl ulaşıp fiyat aldınız? Yaşadığım yerde onlarla çalışma şansım vs var mı nerden öğrenebilirim acaba?
Bende 3 lü testimin sonucu riskli çıkması sebebiyle fetal dnaya yöneldim drum genoks önerdi arkadaşım myran diye biyeri önerdi orda yaptırdı ve çok ilgilendiler dedi bugün gelip kan aldılar 10 gün içerisinde sonuç çıkacakmış inanın dünden beri ne yemek yiyebildim ne uyku uyudum bana kalsa yaptırmayı düşünmüyordum Dr ısrarıyla testi yapınca i
Çok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)