Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlı - çikolata dışında aynıyı hiç sevmem tatlıyı ben ekşiciyim.

Roza için bir şey yapmıyorum ya azalderm kullanıyordum ama şuan tabi onu yüzüme sürmek istemiyorum bebişe bir zararı olur diye. Ya işin garibi ne kadar temiz tutup nemlendirirsem ekstra ilgili olursam sanki o kadar azıyor. Yıkama jeli/köpük vs bıraktım. Makyajı neredeyse hiç yapmıyorum. Yüzümü sadece su ile temizliyorum ve nemlendiriyorum. Tabi şuan yer yer kızarıklıklar burun kenarında pullanmalar var ama eskisinden kötü değil.

Ay benim regl dönemim o kadar sancılı geçiyordu ki ağrı kesici içmeyi atlarsam hastanelik oluyordum. Kist filan yoktu tahlillerim de temizdi ama canımdan can gidiyordu regl olduğumda o yüzden ağrı kesici <3 ben. Migren de var bir de ağrı kesicisiz çok zorlanıyorum ama dayanacağız yapacak bir şey yok .

Benim saçlarım çok kötü ya en sonunda gidip kına filan yakıcam. Saçlarım sarı diplerim kahve şuan korkunç durumdayım insan içine çıkasım gelmiyor. Doktor da kesinlikle önermiyor. Zaten çok da dökülüyor. 6 ay sonra bu diplerim çeneme kadar gelir herhalde

Çok geçmiş olsun atlattın darısı başıma

Çok geçmiş olsun, umut çabucak toparlarsın. Şimdi nasılsın?

Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Benim aralarda vardı, şimdi gün yüzüne çıkmaya başladı. Boya da yoktu saçımda öyle beklerim galiba çok artmazsa. Ağda ama nasıl çile çekiyorum anlatamam. Cildim normalde de hassas ağda da soyulmalar yaşayabiliyordum hep. Şimdi ekstra hassas en son almada resmen her yerden soyuldu derim. Sinirden ağladım en son, tabi bu benimle ilgili bir şey hep vardı ama hassasiyetin giderek artması da hamileliktendir diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Yanınızda keşke size yardımcı olacak birileri olsaydı doktora durumu soracak bilgi alacak malasef devlette sormadan bilgilendirme yapan ilgilenen az.
Annem kalıyor canım hemşirelerin yanını yol ettik yok zahmet edip çarşaf değişimine bile gelen olmadı diğer hastaneler kalabalık ama biraz ilgi daha iyi gibi geldi

Canim gecmis olsun atlatmissin en azindan. Sorsan aslinda bilgi almak istesen hemsirelerden falan. Kimse yok muydu yaninda o sorsa sana da haber verse
Annem gidip soruyor geliyoruz diyorlar arkası yok sonta taktılar daha o bile odada duruyor temizlikçi gelip alacakmış o da battı temizleyen yok

geçmiş olsun canım, nasıl bir hastaneymiş o ya hemşire hasta bakıcı filan kimse yok mu
Herşey var canım yeni de hastane ama umursayan yok sanırım oğlum geldi enfeksiyon kapar diye yukarı almadılar ama oda pis onu temizleyen yok

Çok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)
Bizim de aynı şekilde ikili test iyi geldi çok şükür, doktor gerek görmüyorum dedi biz yine de rahat etmek adına yaptıralım dedik, teşekkür ediyorum biz de anlaşmadan kaynaklı genoks ile devam edeceğiz artık :)

Anladım fiyat yüksekmiş ki genoks kanı yurt dışına bile göndermiyor Ankara'da yapıyorlar. Bence siz başka bir firmadan da bilgi almak istediğinizi söyleyin.

Bende kendimi cirkin hissediyorum bende minik agdalardan aldım yüz için çeneme yapıyorum..
Ben lazer yaptırmıştım ama şimdi hormonlar Tabiki çıkıyor ince ince ağda sürmüyorum canım bacak ve genitale jilet kullanıyorum doğumdan sonra belki giderim gene lazere

Annem kalıyor canım hemşirelerin yanını yol ettik yok zahmet edip çarşaf değişimine bile gelen olmadı diğer hastaneler kalabalık ama biraz ilgi daha iyi gibi geldi
Hangi il canım orası çok merak ettim yani niye o kadar ilgisizler ki ? Devlet hastanesi mi ?

Bende şaşırdım fiyata yani yurtdışına gönderdik 20 bindi ki pakete göre değişiyor zaten Türkiye içinde olan bi firma bu kadar pahalı olması enteresan. Biraz ticarete de dönmüş bence bu olay

Bende 3 lü testimin sonucu riskli çıkması sebebiyle fetal dnaya yöneldim drum genoks önerdi arkadaşım myran diye biyeri önerdi orda yaptırdı ve çok ilgilendiler dedi bugün gelip kan aldılar 10 gün içerisinde sonuç çıkacakmış inanın dünden beri ne yemek yiyebildim ne uyku uyudum bana kalsa yaptırmayı düşünmüyordum Dr ısrarıyla testi yapınca içimdeki şüphe beni kemirdigi için bu teste yöneldim inşallah sonucu temiz çıkar buradaki çoğu arkadaşın temiz geldi darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…