Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Tekirdağda oturuyorum açıkçası Dr dediğine uymadim kizarsa kızsın artık dedim yaptıran arkadaşlarin fikirleriyle o firmayı tercih ettim yeterki sonucum iyi çıksın şuan inanın hiç bişey umrumda değil okadar bunaldim

Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Eldiven yöntemini deneyebilirsin ağda kadar acıtmıyor jilet gibi de sertleştirip artırmıyor şahsen benim ormanımı çöle döndürdü eldiven zamanla ğdaya asla dayanamazdım ama almak için biraz uzaması gerekiyor dezavantajı bu hamileyken de böyle alıyorum

Ay hangisine inanacağız bilemedim
Yoksa bence de çok kullanışlı
Valla arkadaşım sadece gündüz odada falan junoda uyutuyodu ben hiç kullanmadım onu. Direk reflü yatağı almıştım tavsiye ile çok faydasını gördüm.
Benim henüz başlamadı ama ilk hamileliğimde komedi filminde ağladığını biliyorum
Çok geçmiş olsun canım
Biz numarayı arkadaştan almıştık o da netten bulmuş sanırım. Eurofinsin sayfasından ulaşabilirsiniz sanırım. Drlar da komisyon aldığı için çoğu anlaşmalı yerlere yaptırıyo biz de doktorun anlaşması olduğu yere yaptırmadık
Canım 3 Dr onayı falan gerek yok ben devlet Hastanesi'nde kadın doğumcuya çıkarttım hemen akabinde de aldım iğneleri. Ama ilk etapta fazla karşılamıyor devlet 1 2 kutu karşılıyordu sanki. Sonrasında aile hekimi e gidip yazdırdım tekrar farklı bi eczaneye de sordunuz mu. Eczanenin Hüsnü kuruntusu olmasın.

Canım yarın farklı bir eczaneye soracağım

Canım yarın farklı bir eczaneye soracağım
Sor canım arkadaş da kullanıyodu eczacı fiyatı fazla söylemiş hatta tanıdıkmış öğrenince gidip sormuş pardon yanlış olmuş demiş bu sefer de. Yani iğneler çok ucuz değil kutusu 1300 küsür bişeydi batırladığım hamilelik boyunca doğum parası kadar çıkar yani

Hangi il canım orası çok merak ettim yani niye o kadar ilgisizler ki ? Devlet hastanesi mi ?
Gaziantep canım şehir hastanesi anlamadım ki niye böyle diğer hastaneler de bişey desek çabuk yapılıyordu burda öyle değil şaşırdık

Çok geçmiş olsun kuzucum

Geçer canım ilk gün oluyo diye okumuştum ağrın var mı? Nasıl bir doktormuş o öyle kimlere emanetiz özelde mi oldun?
Yok canım şehir hastanesinde oldum 2. Serklajım ama kanı görünce Bi tuhaf oldum hemşire baktı içerde kalan kandır işlem yapıldı sonuçta dedi

Yok canım şehir hastanesinde oldum 2. Serklajım ama kanı görünce Bi tuhaf oldum hemşire baktı içerde kalan kandır işlem yapıldı sonuçta dedi
İnşallah bi an önce şifa versin allahım rahim ağzından geliyodur tabi insan kötü olur haklısın cok mu miktarı

Aynen kuzum geçici hepsi. Yoksa normal hayatimizdayken bizde bakımlı lazerli kızlardık simdi bebisler icin hormonlarimiz tam gaz calisiyor olacak o kadar zorluklar. Canımız sagolsun ❤
Canim markasi remove miydi neydi bir kere denedim yüzüme kasintidan mahvoldum kabardı günlerce alerji oldu. Ama dedigin gibi küçük bi bölgede deneyebilirim bir bakayim.

Canım onu doktoruna söyle neden rapor çıkarmamış ki.3 doktor onayı gerekiyor kardiyoloji falan ama bunu onların yapması gerekiyor doğum sonuna kadar 1000 liralık kutuya 100 lira falan veriyorsun

Ben hem tatli hem eksi ikisinide asla terkedemem. Ne limonu ısırarak yemekten vazgecerim nede canim cekince albenimi yemekten çok zor çok..
Ben normalde de rozasea miydi jel varya onu arada kullaniyordum. Simdi onu da biraktim sadece yüzümü bioderma ile nemlendiriyorum ama onu da her gun yapmaya korkuyorum. Hemen dedigin gibi az ilgilenince sivilcem bile çıkıyor. Benim kizariklar coskulu bu aralar anlamadim. Normal yasantimda da malesef fondötensiz cikmiyorum. Gelincr hemen silip jelimle yikiyorum ama napayim insanlarin bakislarindansa..
Anladim canim sen mecburmussun agri kesiciye o zaman regl dönemi agrili gevmesi cok zor anliyorum gercekten. Benimde migrenim olmasina ragmen agri kesiciden kacabildigim kadar kaciyorum. Cok nadiren icerdim önceden de. Hatta hepte sorgularlar bu huyumu neden icmiosun diye ama ne bileyim istemiyorum. Drum bir defasinda vucudu neye alistirirsan bir gun gercekten ihtiyacin oldugunda o ilac sana gec etki eder demisti. Bende o zamandan beri ilaclara mesafeliyim. Mesela antibiyotik alerjim de var. Augumentin grubuna özellikle. Allah muhtac etmesin ne diyeyim
Aslinda diplerine surmeden orijinal rengine dönmeyi denesen zor olacaktir eminim ama. Benim bir cok tanidigim hamilelikte boyle yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…