- 18 Mart 2023
- 5
- 5
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.261
Eldiven yöntemini deneyebilirsin ağda kadar acıtmıyor jilet gibi de sertleştirip artırmıyor şahsen benim ormanımı çöle döndürdü eldiven zamanla ğdaya asla dayanamazdımKızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Çok üzüldüm, ne zamana geçermiş peki bunlar. Umarım çabucak iyileşirsinMidem bulanıyor ya hafif de kanamam var arada bayılacak gibi oluyorum
Allah yardımcın olsun canım. Kaç gün yatış verdiler ?Herşey var canım yeni de hastane ama umursayan yok sanırım oğlum geldi enfeksiyon kapar diye yukarı almadılar ama oda pis onu temizleyen yok
Valla arkadaşım sadece gündüz odada falan junoda uyutuyodu ben hiç kullanmadım onu. Direk reflü yatağı almıştım tavsiye ile çok faydasını gördüm.Ay hangisine inanacağız bilemedim
Yoksa bence de çok kullanışlı
Benim henüz başlamadı ama ilk hamileliğimde komedi filminde ağladığını biliyorumKızlar bugun aşırı duygusalım yaa.. nette gördüğüm her videoya şarkıya türküye ağlama istegi geliyoraz önce candan Erçetin annem şarkısı denk geldi bir video ile.. bu duygusalliklar normal heralde ama cok zorlayıcı
Çok geçmiş olsun canımSabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Biz numarayı arkadaştan almıştık o da netten bulmuş sanırım. Eurofinsin sayfasından ulaşabilirsiniz sanırım. Drlar da komisyon aldığı için çoğu anlaşmalı yerlere yaptırıyo biz de doktorun anlaşması olduğu yere yaptırmadıkSelammlar :) yaklaşık 2 aydır ben de uzaktan sizleri okuyan ve yazdıklarınızdan sık sık yararlanan biriyim öncelikle hepsi için teşekkürler! :) 13. haftalık hamileyim ben de aranıza katılmak istedim ve bir soruyla geldim :)
Gitmiş olduğum hastanede fetal dna testi için yalnızca genoks firması ile çalışılıyor, doktorum farklı firma olmadığını söyleyip direk kan vermem için genoksa yönlendirdi. Genoksa da yazılanlardan dolayı şüpheliyim.Siz panorama veya eurofins gibi firmalara nereden ve nasıl ulaşıp fiyat aldınız? Yaşadığım yerde onlarla çalışma şansım vs var mı nerden öğrenebilirim acaba?
Canım 3 Dr onayı falan gerek yok ben devlet Hastanesi'nde kadın doğumcuya çıkarttım hemen akabinde de aldım iğneleri. Ama ilk etapta fazla karşılamıyor devlet 1 2 kutu karşılıyordu sanki. Sonrasında aile hekimi e gidip yazdırdım tekrar farklı bi eczaneye de sordunuz mu. Eczanenin Hüsnü kuruntusu olmasın.Kızlar bugün hastaneye gitmiştim çok şükür herşey yolundacinsiyetini göremedim henüz çok küçük dedi doktorum. Canımı sıkan bir durum var ben iki gebelik kaybından sonra tedbir amaçlı oksapar başlatmıştı oturduğum bölgedeki doktor bugün rapor çıkarttık ama eczacı üç doktorun onay vermesi falan biseyler anlattı ücretsiz vermedi ilacı kan sulandırıcı kullananlar nasıl çıkartınız raporu iğneyi bırakırsam bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum ama gerekli testler yapılmadı bana pıhtılaşma ile alakalı dediğim gibi tedbir amaçlı kullanıyorum ama rapor işini nasıl halledecigimi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınızAnnem kalıyor canım hemşirelerin yanını yol ettik yok zahmet edip çarşaf değişimine bile gelen olmadı diğer hastaneler kalabalık ama biraz ilgi daha iyi gibi geldi
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah canımMidem bulanıyor ya hafif de kanamam var arada bayılacak gibi oluyorum
Canım yarın farklı bir eczaneye soracağımValla arkadaşım sadece gündüz odada falan junoda uyutuyodu ben hiç kullanmadım onu. Direk reflü yatağı almıştım tavsiye ile çok faydasını gördüm.
Benim henüz başlamadı ama ilk hamileliğimde komedi filminde ağladığını biliyorum
Çok geçmiş olsun canım
Biz numarayı arkadaştan almıştık o da netten bulmuş sanırım. Eurofinsin sayfasından ulaşabilirsiniz sanırım. Drlar da komisyon aldığı için çoğu anlaşmalı yerlere yaptırıyo biz de doktorun anlaşması olduğu yere yaptırmadık
Canım 3 Dr onayı falan gerek yok ben devlet Hastanesi'nde kadın doğumcuya çıkarttım hemen akabinde de aldım iğneleri. Ama ilk etapta fazla karşılamıyor devlet 1 2 kutu karşılıyordu sanki. Sonrasında aile hekimi e gidip yazdırdım tekrar farklı bi eczaneye de sordunuz mu. Eczanenin Hüsnü kuruntusu olmasın.
Sor canım arkadaş da kullanıyodu eczacı fiyatı fazla söylemiş hatta tanıdıkmış öğrenince gidip sormuş pardon yanlış olmuş demiş bu sefer de. Yani iğneler çok ucuz değil kutusu 1300 küsür bişeydi batırladığım hamilelik boyunca doğum parası kadar çıkar yaniCanım yarın farklı bir eczaneye soracağım
Gaziantep canım şehir hastanesi anlamadım ki niye böyle diğer hastaneler de bişey desek çabuk yapılıyordu burda öyle değil şaşırdıkHangi il canım orası çok merak ettim yani niye o kadar ilgisizler ki ? Devlet hastanesi mi ?
Çok geçmiş olsun kuzucumSabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Yok canım şehir hastanesinde oldum 2. Serklajım ama kanı görünce Bi tuhaf oldum hemşire baktı içerde kalan kandır işlem yapıldı sonuçta dediGeçer canım ilk gün oluyo diye okumuştum ağrın var mı? Nasıl bir doktormuş o öyle kimlere emanetiz özelde mi oldun?
Benim bünye biraz anesteziyi geç atıyor canım oğlum da 5 gün sürmüştü kanamaya da normal dedi ama bakalımÇok üzüldüm, ne zamana geçermiş peki bunlar. Umarım çabucak iyileşirsin
İnşallah bi an önce şifa versin allahımYok canım şehir hastanesinde oldum 2. Serklajım ama kanı görünce Bi tuhaf oldum hemşire baktı içerde kalan kandır işlem yapıldı sonuçta dedi
Sağol canım benim anladığım kadarıyla yarın çıkacakmışım hasta bilgilendirmesi yapan olmadı kendi aralarında konuşup gittilerAllah yardımcın olsun canım. Kaç gün yatış verdiler ?
Yok az da işte acaba çok mu olur diye korktum bana çok gibi geldiİnşallah bi an önce şifa versin allahımrahim ağzından geliyodur tabi insan kötü olur haklısın cok mu miktarı
Aynen kuzum geçici hepsi. Yoksa normal hayatimizdayken bizde bakımlı lazerli kızlardıkAy duygulandırdın yagüzeliz tabiki geçici bir dönem çok şükür bugünleri yaşıyoruz..
Bende kuaförde ağda yaptırınca cildim çok kötü oluyor, istersen agiss diye yüz bandı var onu bi dene.. Gratis mi rossman mı eve mi nerden aldım bilmiyorum ama yüzümü alacağım zaman gece uyumadan alıyorum sabaha hiç kızarıklık vs kalmamış oluyor.. minicik dene istersen çünkü lazere izin vermezler..
Canım onu doktoruna söyle neden rapor çıkarmamış ki.3 doktor onayı gerekiyor kardiyoloji falan ama bunu onların yapması gerekiyor doğum sonuna kadar 1000 liralık kutuya 100 lira falan veriyorsunKızlar bugün hastaneye gitmiştim çok şükür herşey yolundacinsiyetini göremedim henüz çok küçük dedi doktorum. Canımı sıkan bir durum var ben iki gebelik kaybından sonra tedbir amaçlı oksapar başlatmıştı oturduğum bölgedeki doktor bugün rapor çıkarttık ama eczacı üç doktorun onay vermesi falan biseyler anlattı ücretsiz vermedi ilacı kan sulandırıcı kullananlar nasıl çıkartınız raporu iğneyi bırakırsam bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum ama gerekli testler yapılmadı bana pıhtılaşma ile alakalı dediğim gibi tedbir amaçlı kullanıyorum ama rapor işini nasıl halledecigimi bilmiyorum
Ben hem tatli hem eksi ikisinide asla terkedemem. Ne limonu ısırarak yemekten vazgecerim nede canim cekince albenimi yemektenTatlı - çikolata dışında aynıyıhiç sevmem tatlıyı ben ekşiciyim.
Roza için bir şey yapmıyorum ya azalderm kullanıyordum ama şuan tabi onu yüzüme sürmek istemiyorum bebişe bir zararı olur diye. Ya işin garibi ne kadar temiz tutup nemlendirirsem ekstra ilgili olursam sanki o kadar azıyor. Yıkama jeli/köpük vs bıraktım. Makyajı neredeyse hiç yapmıyorum. Yüzümü sadece su ile temizliyorum ve nemlendiriyorum. Tabi şuan yer yer kızarıklıklar burun kenarında pullanmalar var ama eskisinden kötü değil.
Ay benim regl dönemim o kadar sancılı geçiyordu ki ağrı kesici içmeyi atlarsam hastanelik oluyordum. Kist filan yoktu tahlillerim de temizdi ama canımdan can gidiyordu regl olduğumda o yüzden ağrı kesici <3 ben. Migren de var bir de ağrı kesicisiz çok zorlanıyorum ama dayanacağız yapacak bir şey yok .
Benim saçlarım çok kötü ya en sonunda gidip kına filan yakıcam. Saçlarım sarı diplerim kahve şuan korkunç durumdayım insan içine çıkasım gelmiyor. Doktor da kesinlikle önermiyor. Zaten çok da dökülüyor. 6 ay sonra bu diplerim çeneme kadar gelir herhalde