- 25 Haziran 2014
- 191
- 221
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.181
var canım 12. hafta sonrası başladı bende, şuan 15+4 teyiz. Biraz ayakta kalayım ya da yürüyeyim tutuyor belim. Dün gece de sağa sola dönerken bayağı sızlıyordu. Normalmiş ama doktor öyle söylediKızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım
Benimde bu hafta başında başladı canım , sürekli oturarak çalışıyorum çok sevdiğim sandalyem sert geliyor kuyruk sokumum ve belim ağrıyor iş yoğunluğundan kalkıp gezinemiyorum da doğru düzgün ofisin içinde ne kadar adımlarsam işte hareket etmek ve sıcak tutmak iyi geliyor bana termal korsesi vardı eşimin onu taktım sende deneyebilirsinKızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım
Ay hangisine inanacağız bilemedim.
Bana drum önermişti reflü yatağını Juno daha yumuşak bi de ana kucağı gibi galiba
Kızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım
Karniniza cok sicak seyler koymayin diye okumustum internette yani sicak su torbasi filan. O yuzden ben gaz sancisi cektigimde ayaklarima koymustum sicak su torbasini. Termal korse ne kadar isi veriyor, onu da hic bilmeden yaziyorum. Doktorun soyledigi bir sey degil, sadece internetten okudugum bir bilgi tabi ki.Benimde bu hafta başında başladı canım , sürekli oturarak çalışıyorum çok sevdiğim sandalyem sert geliyor kuyruk sokumum ve belim ağrıyor iş yoğunluğundan kalkıp gezinemiyorum da doğru düzgün ofisin içinde ne kadar adımlarsam işte hareket etmek ve sıcak tutmak iyi geliyor bana termal korsesi vardı eşimin onu taktım sende deneyebilirsin
Ay canim ayni durumdayiz galiba. Bebisler yavas yavas hareketlenmeye basladi icerde bizim belirtiler farklilasmaya basladi gibi. Bende gece o agriyla birlikte bi yandan ayıptır söylemesi ishal basladi bide mide bulantısı. Kuscam sandim da kusmadim. Uyku sersemi geldim geri yattım ama midemi yavas yavas masaj yaparak rahatlattim. Esimi de uyandirdim korktum valla. Sonra masaj iyi gelince uyumusum. Sabahtan beri de dogru duzgun bisey yemedim dinlensin midem diye.Canım geçmiş olsun. Dün ben de bir ilki yaşadım. 15+4 olduk o kadar bulantım oldu kusmadim dün afedersin fışkırır gibi korkunç bir kusma yaşadım. İnsanlar ilk trimester de zorlanıyor ben 2. De başladım. Şimdiye kadar hiç mide sorunu bulantı yaşamayan biriydim. 2 sene yatalak babaneme baktım öghh demedim bu neydi şok içerisindeyim. Bebisler bizi zorlamaya başladı galiba. Doktorunla görüşüyorsan nane limonu bir sor istersen bana iyi geldi belki sana da faydası olur
2 gun once bire bir aynisi oldu. Midem bulanmadan bi anda kusmaya basladim. Hatta tuvalet yatak odasinin icinde, tam yetisemedim tuvalete bile. Ofiste aynisi olursa diye asiri korkuyorum, oturdugum yerden tuvalete yetismeme imkan yok.Canım geçmiş olsun. Dün ben de bir ilki yaşadım. 15+4 olduk o kadar bulantım oldu kusmadim dün afedersin fışkırır gibi korkunç bir kusma yaşadım. İnsanlar ilk trimester de zorlanıyor ben 2. De başladım. Şimdiye kadar hiç mide sorunu bulantı yaşamayan biriydim. 2 sene yatalak babaneme baktım öghh demedim bu neydi şok içerisindeyim. Bebisler bizi zorlamaya başladı galiba. Doktorunla görüşüyorsan nane limonu bir sor istersen bana iyi geldi belki sana da faydası olur
Tamam kuzum teşekkür ederim kabızlık bende başından beri varBenim de o haftalarda sanirim cok agrimisti. Biraz da kabizlik olmustu, gaz agrisiyla beraber zor yurudum 1 2 gun. Gece sirt ustu yatmayin, ben hamile yastigi aldim U seklinde olanlardan tavsiye ederim. Bir de youtubedan oturdugum yerden hamileler icin sirt agrisina iyi gelen egzersizler yapmistim 10 dklik videolarla.
Araştırdığıma göre bir hormondan bahsediyordu rahim gevşemesine yardımcı olsun diye ondan kaynaklanıyormuş diyorBenim de tam 12. Hafta başında bel ağrım oldu normal herhalde
Ayyy sevindim normal olmasına başından beri olmayınca acaba normal mi demiştim kuzumvar canım 12. hafta sonrası başladı bende, şuan 15+4 teyiz. Biraz ayakta kalayım ya da yürüyeyim tutuyor belim. Dün gece de sağa sola dönerken bayağı sızlıyordu. Normalmiş ama doktor öyle söyledi
Tamam kuzum deneyeyim teşekkür ederimmBenimde bu hafta başında başladı canım , sürekli oturarak çalışıyorum çok sevdiğim sandalyem sert geliyor kuyruk sokumum ve belim ağrıyor iş yoğunluğundan kalkıp gezinemiyorum da doğru düzgün ofisin içinde ne kadar adımlarsam işte hareket etmek ve sıcak tutmak iyi geliyor bana termal korsesi vardı eşimin onu taktım sende deneyebilirsin
Öyleymiş kuzum teşekkür ederim bilgilendirmen içinCanim ben de tam 12 haftalikken doktora gidip sormustum. 3 tane kas grubu varmis karnimizda, rahim buyudukce o kaslar gerildigi icin belimiz agriyormus (cunku o kaslardan 2 tanesi belimize de bagliymis)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAyyy maşallah sağlıkla gelsinn tek ikiz çocuk annişimiz sensin galibaa
Normal kuzum hormonlar su an alt üst bende herseye ağlıyorum şu anKızlar bugun aşırı duygusalım yaa.. nette gördüğüm her videoya şarkıya türküye ağlama istegi geliyoraz önce candan Erçetin annem şarkısı denk geldi bir video ile.. bu duygusalliklar normal heralde ama cok zorlayıcı
benim korkunçtu ya hayatımda böyle bir şey görmedim gözlerimden yaş geldiAy canim ayni durumdayiz galiba. Bebisler yavas yavas hareketlenmeye basladi icerde bizim belirtiler farklilasmaya basladi gibi. Bende gece o agriyla birlikte bi yandan ayıptır söylemesi ishal basladi bide mide bulantısı. Kuscam sandim da kusmadim. Uyku sersemi geldim geri yattım ama midemi yavas yavas masaj yaparak rahatlattim. Esimi de uyandirdim korktum valla. Sonra masaj iyi gelince uyumusum. Sabahtan beri de dogru duzgun bisey yemedim dinlensin midem diye.
Mide hassasiyeti olusuyor canim demek ki artik. Kusmadan gecirdik 3 ayı belki ama kalan aylarda neler olacak bilmiyoruz hic
Çok fenaydı ya böyle bir şey yaşamadım hiç, dışarıda olursa diye ben de çok korkuyorum neyse ki remote çalışıyorum2 gun once bire bir aynisi oldu. Midem bulanmadan bi anda kusmaya basladim. Hatta tuvalet yatak odasinin icinde, tam yetisemedim tuvalete bile. Ofiste aynisi olursa diye asiri korkuyorum, oturdugum yerden tuvalete yetismeme imkan yok.
Rahim biraz genişliyor ya canım o etkiliyormuş. Bana magnezyum verdi kramplar için ayrıca kullanıyor musun sen ?Ayyy sevindim normal olmasına başından beri olmayınca acaba normal mi demiştim kuzum