Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin minnoş inşallah canımm bende erkek hissediyordum hep valla tatlı falan da baya yiyordum ekşiden nefret ediyordum belirtiler de o yöndeydi ama demek bunlarda hurafe yaaa kişiden kişiye değişiyor bence bünye meselesi

Ben acayip ekşi yedim ya, hatta ilk isteğim pancar turşusuydu kilolarca yemiş olabilirim. Ama normalde de tatlıyla hiç aram yok zaten. Sağlıklı iyi olsunlar da kız da bizim erkek de bizim hepimiz için güzel bir hamilelik doğum süreci olsun inşallah

Kuzucum çok geçmiş olsun benimde 2 hafta önce yükselmişti ama biraz daha azdı. Banada manurol ve bitane hap verdi cranberry diye. Cranberry nin enfeksiyon temizleme özelliği varmış bana hapını verdi antibiyotik yok içinde dedi 3 gün kullandım sabah akşam
Sende canını hiç sıkma geçecek kuzum

Cevabın için teşekkür ederim canım insan cidden içinde bir canlı olunca stresleniyor. Umarım ben de kısa sürede kurtulurumCranberryi de soracağım aile hekimine monural saşeyi sadece 1 tane içtin dimi canım?

Çok geçmiş olsun, ne kusuru. Teşekkür ediyorum

Bende de gecen hafta idrarda bakteri ve keton cikti. Pazartesi randevum var, bakalim ne diyecek.
Keton icin daha fazla yiyorum artik ve daha fazla su icmeye calisiyorum. Normalde istesen keton cikmaz idrarinda, nasil becerdim bilmiyorum :)

Kızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım

Kızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım
Benim de o haftalarda sanirim cok agrimisti. Biraz da kabizlik olmustu, gaz agrisiyla beraber zor yurudum 1 2 gun. Gece sirt ustu yatmayin, ben hamile yastigi aldim U seklinde olanlardan tavsiye ederim. Bir de youtubedan oturdugum yerden hamileler icin sirt agrisina iyi gelen egzersizler yapmistim 10 dklik videolarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…