Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Ben herşeyi fazla kafaya takıyorum sanırım
Canım inan herkes en az senin kadar takıyor kafaya. Herkes takma endiselenme diyor ama insanın elinde değil biliyorum. Ama kanama alanı çok sık görülen bir şey yani akıntı olmasi kadar normal ve sık görülen bir şey. İçini ferah tut bebisin sağlıklı ise hepsini atlatır merak etme

Nerden aldın canım? Link model var mı? Bende oysho hamile taytı aldım çok iyi çıktı valla. Dokusu karnı baya iyi
Canımcım ben lc waikikiden almıştım. Belden ayarlama yeri falan da var rahat epey. Istersen linkini göndereyim. Burda da daha önce paylaşmıştım bir arkadasimiz daha sormustu. Vallahi büyük rahatlikmis insan giyince anliyor. Karnım cok rahat etti içinde.

Ben de 8 Kasımda verdim bekliyorum Natera Panorama firmasi arayacak mi cikinca ne olacak
Mail olarak gelecek benim bildigim canim. Birde belki arayabilirler belki. Zaten cinsiyet bilgisi sadece doktora gidiyor ondan ogrencez onu. Ayni gün vermişiz insallah tertemiz gelir sonuclarimiz amin kac haftalikti verdiginde testi canim

Kızlar bana dua edin sabah serklaj yapılacak bebeğimle birlikte sağsalim kurtulup sorunsuz atlatalım süreci
Allah yardımcın olsun canım benim. Kolayliklarla geçsin inşallah. Sağ salim bebeginle evine dön ❤ icini ferah tut minik savaşçı sapasaglam dogacak vakti gelince

Mail olarak gelecek benim bildigim canim. Birde belki arayabilirler belki. Zaten cinsiyet bilgisi sadece doktora gidiyor ondan ogrencez onu. Ayni gün vermişiz insallah tertemiz gelir sonuclarimiz amin kac haftalikti verdiginde testi canim
Amin insallah tertemiz hayirli sonuclar aliriz. Tam 12+0 iken verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…