- 2 Ağustos 2024
- 663
- 949
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.581
Suyu az içiyor olabilir misin canımKızlar benim özür dilerim ama biraz kokulu akıntım var.. dr a bende enfeksiyon olabilir mi yazdım tüm kan tahlillerin güzel çıktı dedi.. ne yapsam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu az içiyor olabilir misin canımKızlar benim özür dilerim ama biraz kokulu akıntım var.. dr a bende enfeksiyon olabilir mi yazdım tüm kan tahlillerin güzel çıktı dedi.. ne yapsam ki
Son iki üç gündür bi litre falan hemen farkettirdi mi acaba? Bugün üç litre içeyimSuyu az içiyor olabilir misin canım
Kızlar benim özür dilerim ama biraz kokulu akıntım var.. dr a bende enfeksiyon olabilir mi yazdım tüm kan tahlillerin güzel çıktı dedi.. ne yapsam ki
Bol su tüket canım ve iç çamaşırlarını ütüleyebilirsin, hormonlardan dolayı vajinadaki bakteri popülasyonu değişiyor mantara yatkın hale geliyoruz, bende hafif olmuştu suyu artırdım ve sıkı kıyafetlerden kaçındım düzeldiKızlar benim özür dilerim ama biraz kokulu akıntım var.. dr a bende enfeksiyon olabilir mi yazdım tüm kan tahlillerin güzel çıktı dedi.. ne yapsam ki
Oh iyi rahatladımKasinti yoksa bir sey demiyo canim. Fazla ostrojenden oluyomus hamilelikte
Hangi haftada yapıldı ikili test? Düşük risk çok şükür o zaman..Kızlar ikili test sonucum çıktı. Düşük risk çok şükür bir tek yaşa bağlı risk grubunda artış var dedi doktorum orta riskte yer alıyormuş. Onu da bekliyordum açıkçası çok takılmadım. Şimdi fetal dna sonucunu daha stressiz bekleyeceğim. Hepimiz güzel sonuçları alalım. Fetal dna yaptıranlar bu hafta sonuçları alır sanırım cinsiyetler için heyecanlıyım.
Tam 12. Haftamdaydım. Teşekkür ederim.Hangi haftada yapıldı ikili test? Düşük risk çok şükür o zaman..
Kızlar ikili test sonucum çıktı. Düşük risk çok şükür bir tek yaşa bağlı risk grubunda artış var dedi doktorum orta riskte yer alıyormuş. Onu da bekliyordum açıkçası çok takılmadım. Şimdi fetal dna sonucunu daha stressiz bekleyeceğim. Hepimiz güzel sonuçları alalım. Fetal dna yaptıranlar bu hafta sonuçları alır sanırım cinsiyetler için heyecanlıyım.
İnşallah darısı başınızaCok sevindim canim gozunaydin fetal dna sonucunda insallah tertemiz olur
İkili testi perşembe verdim bugün çıktı. Fetali de geçtiğimiz salı günü verdim bu hafta içi çıkar muhtemelen diye bekliyorum.İkili test sonucu ne zaman çıkıyor kaç gün sonra yani aynı şekilde fetal DNA kaç günde çıkıyor arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Canım probiyotik yoğurt yiyorum ben baya iyi geliyor bir de kuru kayısı ekliyorum ara öğünlerime, gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım sanırım bir süre, 2.trimester daha rahat geçiyor diyorlar bakalımMerabalar 6 haftalık oldum bugun tuvalete cıkamıyorum cıksamda cok az karnımda sürekli gaz var ne yapmam lazım kızlar? Doktorda progestandan normal diyo ama beni rahatsız ediyor
Calisiyorum ama rapor aldım valla ilk 3 ayı raporla geçireceğim çünkü öncesinde kayıp öyküm var. Doktorum cok sakin ve cok rahat bisey olmaz dedi ultrasonda sorun gözükmüyor, 12. Haftaya kadar progesteron kullanacağız dedi hatta işe gidebilirsin diyor doktorum ama ben gitmiyorum biraz evhamlıyımGeçmiş olsun sen çalışıyormusun doktorun ne dedi bu duruma
Ya kalp atışını duyduktan sonra ihtimal cok düşüyor diyorlar ancak insan yine de korkuyo kahverengi lekelenme oluyor bende tedirgin ediyo beniGeçmiş olsun sen çalışıyormusun doktorun ne dedi bu duruma
Bende kuru kayısı yiycem ama karın ağrısı yapar mı diye korktum yiyemedim, probiyotık yoğurt hangisinden yiyorsunuz acabaCanım probiyotik yoğurt yiyorum ben baya iyi geliyor bir de kuru kayısı ekliyorum ara öğünlerime, gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım sanırım bir süre, 2.trimester daha rahat geçiyor diyorlar bakalım
Canim neden hem ikili hem de fetal DNA yaptirdin? Fetal DNA yapılınca diğerlerine gerek kalmıyor diye biliyordum benKızlar ikili test sonucum çıktı. Düşük risk çok şükür bir tek yaşa bağlı risk grubunda artış var dedi doktorum orta riskte yer alıyormuş. Onu da bekliyordum açıkçası çok takılmadım. Şimdi fetal dna sonucunu daha stressiz bekleyeceğim. Hepimiz güzel sonuçları alalım. Fetal dna yaptıranlar bu hafta sonuçları alır sanırım cinsiyetler için heyecanlıyım.
Aslında mantıklı iş yerin sorun çıkarmıyor o zaman süper zaten haklarımız var da bide rapor alıyoruz ya bi sıkıntı olmuyor dimi bu doğum parasıyla alakalı rapor aldığımızdaCalisiyorum ama rapor aldım valla ilk 3 ayı raporla geçireceğim çünkü öncesinde kayıp öyküm var. Doktorum cok sakin ve cok rahat bisey olmaz dedi ultrasonda sorun gözükmüyor, 12. Haftaya kadar progesteron kullanacağız dedi hatta işe gidebilirsin diyor doktorum ama ben gitmiyorum biraz evhamlıyım
Yani ben devlet memuruyum canim o yüzden cok bilmiyorumbiz doğum parası almiyoruz çünküAslında mantıklı iş yerin sorun çıkarmıyor o zaman süper zaten haklarımız var da bide rapor alıyoruz ya bi sıkıntı olmuyor dimi bu doğum parasıyla alakalı rapor aldığımızda