Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Siz doğurmak için sancı çekiyorsunuz ben doğurmamak için :') her sancıda aklıma 91nana91 91nana91 geliyor çok dua ediyorum valla. ne uyku var ve dinlenme var benim sıpalar da kudurmuş minnacık yerde nasıl bu kadar güçlü tekme atabilirler ya tamam babanız kick bokscu anladık 🫠hep üç bir taraftan tekme yemenin tatlı olacağını düşünmüştüm, ne masum :) dualarınızda beni de unutmayın lütfen şu mayısın sonuna doğru biraz gitseydim bari
İnşallah biraz daha sabır ederler. Başta benim kız da gelmek için çok istekliydi 😂 şimdi artık gelesi yok, ülke gündemini görüp vazgeçti sanırım 😂😂

İnşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına canım miniklerini 💕

Çok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi

Kızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
sonunda ya valla 🤞 bu gecede ben kızımdan aynı performansı bekliyorum 😂😂 sağlıkla gelsin miniğin 💕

Canım acilden gir ama doktor yok dediler kadincagis ne yaptı bilmiyorum bu arada Elbistandayim ben Maraş ta durum nasıl bilmiyorum buraya uzak 2 buçuk 3 saat mesafede maraşa giderdim yakın olsaydı az aç bir durumda yakın bir hastane daha iyi olurdu
Anladım canım ilçeler biraz sıkıntılı da 1 doktor ne demek ya kime yetecek İnş kadın çaresini bulmuştur 😔 acil gelen bir hasta da kabul edilmeyecek hiç olmasın daha iyi hastaneler

Kızlar 35+5teyim. Yaklaşık 3 gündür vajinamda batma, ağrı gibi bir his oluyor mesela yana yattım dönerken bile vajinam ağrıyor batıyor gibi, yada en ufak harekette böyle… Eşimde sen erken doğuracaksın diyip duruyor erken doğum belirtisi falan değil değil mi bu ?
Günümüz aynı direkt, bende de oluyor. Doktor bebek pozisyonuyla alakalı dedi. Sancı çıkmıyorsa açılma yoksa korkma canım. Ama o ağrı girince dayanılmaz oluyor çok iyi anlıyorum. Özellikle tuvalete çıktıktan sonra oluyor sanki.

Yok canım sadece komposto meyve suyu çorba dediler
O da ne kadar enerji verir ki keşke acele etmeseydin diyeceğim de insan o an gerçekten düşünemiyor oğlumda az sancıyla gitmeme rağmen ne yemek ne su götürmüştüm hatta buraya da yazmıştım su istedim tahlil kabıyla verdiler suyu aşağıdan istetmediler

Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah 🥰

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum 🥺

Eklentiler

• 454e8bc0-ec91-4cbd-a74b-129f0f8564b9.webp
    454e8bc0-ec91-4cbd-a74b-129f0f8564b9.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 51
Benim kusmalarım devam ediyor. 36. Haftaya gireceğim. Doğal doğum istiyordum ama acaba isteğe bağlı sezeryan mı olsaydım diye düşünceler geçiyor bu ara. Halsizlik ve depresyonda cabası. Birbirimize dua edelim İnşallah. Çok yıprandım.

Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah 🥰

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum 🥺
Oyy çok masum inşallah iyileşir yavrucuk 🥹

Çook güzel bir sarman bebek. İnşallah ayağı iyileşecek canım. 🤲 🙏🩷

Ay ben ona kiyamam kuzim.benimmm

Back
X