Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
İnşallah biraz daha sabır ederler. Başta benim kız da gelmek için çok istekliydi 😂 şimdi artık gelesi yok, ülke gündemini görüp vazgeçti sanırım 😂😂

İnşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına canım miniklerini 💕
İnşallah 😅 kız sen de sağlıkla gel artık bu işin kaçarı yok

Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah 🥰

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum 🥺
Kıyamam yaaa♥️ O da iyileşsin en kısa sürede 🙏🏻🙏🏻
Benim kusmalarım devam ediyor. 36. Haftaya gireceğim. Doğal doğum istiyordum ama acaba isteğe bağlı sezeryan mı olsaydım diye düşünceler geçiyor bu ara. Halsizlik ve depresyonda cabası. Birbirimize dua edelim İnşallah. Çok yıprandım.
Canım ben ilk trimesterda bile kusma yaşamamıştım. Son 3 gündür ne yesem çıkıyor. Cidden çok zorlanıyoruz. Ben dün dogurucam sandım sürekli kasildim. Bugün hiç bişey yok şükür. Az daha sabret. En iyisi neyse o olsun senin ve bebeğin için 🙏🏻💐

Günaydın kızlar bende hastanedeyim bakalım bu haftaki tahlillerimiz nasıl dualarınız bekliyorum 🙏 91nana91 91nana91 sıra sana geldi kuzucum her gece duamdasın 🥰🙏
Ay güzel haberlerini bekliyoruz inşallah artış olmamıştır proteinde 🥰 canımsın inşallah ufak ufak ağrılarım var ama hala net bir belirti yok kuzum

Kızlar ben bebeğimi bugünde göremedim hastanede doktor yokmuş randevu zaten bir aydır yok giriş yapıp giriyordum iki seferdir bugün alamayiz tek doktor var dediler ağlayarak bir kadın geldi günü geçmiş bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diyor o kadını bile almadı başka hastaneye git diyor cidden sağlık sistemi çöp burada☹️ özel hastane var ama doktorları pek iyi değil ama mecburen gidecem eşimi bekliyorum
Canm sen nerdesin

Canım acilden gir ama doktor yok dediler kadincagis ne yaptı bilmiyorum bu arada Elbistandayim ben Maraş ta durum nasıl bilmiyorum buraya uzak 2 buçuk 3 saat mesafede maraşa giderdim yakın olsaydı az aç bir durumda yakın bir hastane daha iyi olurdu
Evet ya uzak Elbistan maalesef doğru haklısın. 😕

Kızlar ben de şimdi çıktım muayeneden 2690 gram dedi 35+4 haftalığız bir kaç gündür belimde regl sancısı vardı zaten sertleşme falan yoktu nstde sancım çıktı hafif hafif açıklığım 1 cm olmuş ama doktor bu aktif doğum demek değil dedi ben yürüyüşlere başlamıştım ama doktorum iki hafta daha bekle sonra başla dedi bizde böyle durumlar 🥰

Kızlar ben de şimdi çıktım muayeneden 2690 gram dedi 35+4 haftalığız bir kaç gündür belimde regl sancısı vardı zaten sertleşme falan yoktu nstde sancım çıktı hafif hafif açıklığım 1 cm olmuş ama doktor bu aktif doğum demek değil dedi ben yürüyüşlere başlamıştım ama doktorum iki hafta daha bekle sonra başla dedi bizde böyle durumlar 🥰
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım benim de regl sancım oluyor iki üç gündür. Açılmamı oluyor acaba cumaya kadar beklese bari ben sezeryan olcam 🥰😆

Korkma kuzum bana da doktorum aynı şeyi söyledii, bizim günlerimiz yakın diye öyle dedi arkadaşımız 🥰
Ben şu anki panikliğimden tamamen yanlış anlamışım 😂😂 doğumlar yakın tarihte diye okumuşum hajdjasw aman sakın oğluşum 2.5 hafta daha sabretsin. Benim sezaryen olacak tarihimiz 15 Mayıs bir tık önde sizden o yüzden sanırım, benim de kontrolüm çarşamba günü bakalım ne diyecek doktorumuz 🥰

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım benim de regl sancım oluyor iki üç gündür. Açılmamı oluyor acaba cumaya kadar beklese bari ben sezeryan olcam 🥰😆
Ben geçen hafta gittiğimde vardı yine şimdiye göre hafifti ama doktoruma söylemiştim erken doğum belirtisi demişti neyseki baktı açıklığın yok dedi regl sancısı gibi sırta vuruyorsa tam belirtisiymiş sanırım bu hafta nst de sancı çıkınca hissediyor musun dedi evet dedim geçen haftadan başlamıştı şiddeti arasında fark var mi diye sordu direk😅 evet var diyince evet nst de de çıkmış dedi. Sanırım doğum sancısı dedikleri şey buymuş 🤭 bekler kuzum bence cumaya kadar çok şiddetli değilse, sağlıkla al bebişini kucağına ama artık çok yormaman gerek kendini cumaya kadar yat dinlen derim sen baya çalıştın yoruldun çünkü🥲🙏🏻

Yok canım gelmez daha merak etme , ben ne acılar çektim gelmedi 😂 batma pozisyondan oluyor oraya doğru baskı yapıyorlar sonra geçiyor zaten.
İnşallah canım. Geçen haftaki kontrolde elleriyle aşağıya hamle yapmaya çalışıyordu ultrasonda denk geldik yakaladık yaramazı. Doktor dedi böyle böyle şakayla karışık tetikte olun gelmek istiyor fln diyince ben o zamandan beri paniğim aslında. Geçmedi de her aşağıda hareket baskı hissetsem duaya başlıyorum 😂😂

Ben şu anki panikliğimden tamamen yanlış anlamışım 😂😂 doğumlar yakın tarihte diye okumuşum hajdjasw aman sakın oğluşum 2.5 hafta daha sabretsin. Benim sezaryen olacak tarihimiz 15 Mayıs bir tık önde sizden o yüzden sanırım, benim de kontrolüm çarşamba günü bakalım ne diyecek doktorumuz 🥰
İçini ferah tut annesi zamanında sağlıkla gelicek oğluşun🥰🙏🏻

Back
X