Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
İnşallah canım. Geçen haftaki kontrolde elleriyle aşağıya hamle yapmaya çalışıyordu ultrasonda denk geldik yakaladık yaramazı. Doktor dedi böyle böyle şakayla karışık tetikte olun gelmek istiyor fln diyince ben o zamandan beri paniğim aslında. Geçmedi de her aşağıda hareket baskı hissetsem duaya başlıyorum 😂😂
Tam senin haftalarındayken yapıyordu benim kız da 😂 inşallah zamanını bekler minnoş. Ama doktorum ısrarla söyledi doğum sancısı geçmez, geçmeyecek arada bir gelip giderken sonra hiç geçmeyince anlayacaksın dedi

Tam senin haftalarındayken yapıyordu benim kız da 😂 inşallah zamanını bekler minnoş. Ama doktorum ısrarla söyledi doğum sancısı geçmez, geçmeyecek arada bir gelip giderken sonra hiç geçmeyince anlayacaksın dedi
İnşallah canımm, hepsi zamanında gelsin inşallah 🩵 evet o ağrı sancı gelirse zaten anlarsın diyor bana da sakinleşmem için. 🙂↕️ Birde ordan çıkacaklarını da biliyorlar ya 😍😍😍 diyorum sen doğunca göreceksin gününü o ellerini ayaklarını yicem 😍

kızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri 🧿🥺

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah 🥰

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum 🥺
Canim allah senden razi olsun. Iyiliklerinin karsiligini bul insallah

Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah 🥰

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum 🥺
😔 içimi yakıyor baktıkça. İnşallah iyi olur 🙏🏻

kızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri 🧿🥺
🥹 çok güzelsiniz maşallah. Nasıl bırakılır ki böyle mükemmel bir şey 🥲

Merhabalar uzun zamandır yoktum buralarda hem iş hem bebek (19aylık) hem de gebelik olunca göz atma fırsatı bile bulamadım…
Doğum için sezeryan olacaklar ortalama tarihi öğrendi mi ? Biz geçen hafta tarihimizi öğrendik…

Ben onun o minncak saclarini yer8m yerimmm masallah kuzuma olsun be birdaha yenidoganmi olucak keyfini cikartin

Ben geçen hafta gittiğimde vardı yine şimdiye göre hafifti ama doktoruma söylemiştim erken doğum belirtisi demişti neyseki baktı açıklığın yok dedi regl sancısı gibi sırta vuruyorsa tam belirtisiymiş sanırım bu hafta nst de sancı çıkınca hissediyor musun dedi evet dedim geçen haftadan başlamıştı şiddeti arasında fark var mi diye sordu direk😅 evet var diyince evet nst de de çıkmış dedi. Sanırım doğum sancısı dedikleri şey buymuş 🤭 bekler kuzum bence cumaya kadar çok şiddetli değilse, sağlıkla al bebişini kucağına ama artık çok yormaman gerek kendini cumaya kadar yat dinlen derim sen baya çalıştın yoruldun çünkü🥲🙏🏻
Evet canım dinleniyorum bakalım yine tabiki kahvaltı yemek çamaşır bulaşık bize bakıyo mecburen. Kasığımda tek taraflı ağrı var sanki iki üç gündür adet sancısı şeklinde şimdide. Avmye gidelim diyorduk ama bakalım gidebilecek miyim hiç halim olmuyor dışarı çıkma işlerine artık

Back
X