Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar günaydın . Cidden o kadar sinirliyim ki
Şu an anlatamam . Eşim gece çalışıyor abimle annem bana geldiler evde yalnız kalmayayım diye . Ama maşallah abim her şeyi benden bekliyor ona hizmet etmemi bekliyor . Çay hazırlıyorum gece saat 12 hala tekrardan çay yapsana diyor . Biz yatacağız diyorum kendisi demleyip içmiyor bile . Geçen hafta yoğun kanama yaşadım 37 +5 im şu an doktorum iyice dinlen ne olur ne olmaz dedi . Normal doğum istediğimiz için dinleniyorum eşim her işimi yapıyor . Muayene sonrası kasıklarım zaten çok kötü ağrıyor kalkmakta bile zorlanıyorum bazen . Ama abim sanki ona hizmet etmek zorundayım gibi benden bir şeyler istiyor sürekli . Sabah eşim gelecek annem eve gitti ama abim beni bekliyor kahvaltı hazırlayayım diye . Bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir ya . Evime gelince her şeye karışıyor çiçekleri sulamama dahi o kadar sinir oldum ki. Sigara içiyor midem bulanıyor artık evde biz içmiyoruz sigara filan. Bilgisayarımı karıştırıyor , yok çocuğun adını niye bunu koymadınız ? . Dedim sen koyarsın kendi çocuğuna dayanamıyorum cidden
Canım annen mudahale edebilir ya da sen yat kızım ben yaparım diyebilir yani yardımı dokunmayacaksa annen dahi olsa gelmesin yani gerek yok biz kendimize zor bakıyoruz Bi de onlara mı hizmet edelim

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Canım ne güzel bir doğum gerçekleşmiş böyle tam olması gerektiği gibi ilerlemiş her şey 🧿

Kızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum ya 🥹 daha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı 😃

Kızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum ya 🥹 daha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı 😃
Ay çok sevindim adına bir kapı kapanır bir kapı açılır iyiye denk gelmeyedebilirdin Allah in ikramı . Çok güzel olucak inş herşey. 😊💕

Ne kadar şanlısın🧿 iyi bir yardımcı bulmak çok zor🙄 biz tutturamadık bir türlü gelsin ütülerimizi yapsın istiyoruz şöyle bir evi toparlasın ama normal birini bulmak çok zor

Kızlar yarın doğuma giricem inşallah biraz heyecan biraz korku 😌 yemek yemeyi kaçta bıraktınız sezaryen olanlar Dr söyledi ama unuttum heyecandan 🤪
12 den sonra yemezsin birşey dedi bana da anestezi doktoru bulantı kusma için bir önlem dedi yemesen iyi olur dedi ama suyu doğum saatine 3 saat kalaya kadar içebilirsin dedi buna sevindim tüm gece kalkıp su içiyorum çünkü bir de o gece uyuyamayacagimizi varsayarsak

Kızlar benim nişan geliyor sanırım kanlı değildi ama dikişi aldıktan sonra kahverengi sümük gibi geldi zaten lekelenme olabilir demişti o günden beri de nokta nokta kahverengi geliyordu şimdi bayağı katı sümük gibi tam kahverengi de denmez ama kirli bişey geldi Bi de su damla damla gelmez değil mi ya daha bebiko da yukarda hiç aşağı inmedi

Back
X