- 19 Ocak 2016
- 5.175
- 5.328
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.261
OAllah allahbaşkasında fıtık vardı o zaman hatlar karıştı
. 38+1 de alıyor beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OAllah allahbaşkasında fıtık vardı o zaman hatlar karıştı
. 38+1 de alıyor beni
![]()
Canım annen mudahale edebilir ya da sen yat kızım ben yaparım diyebilir yani yardımı dokunmayacaksa annen dahi olsa gelmesin yani gerek yok biz kendimize zor bakıyoruz Bi de onlara mı hizmet edelimKızlar günaydın . Cidden o kadar sinirliyim ki
Şu an anlatamam . Eşim gece çalışıyor abimle annem bana geldiler evde yalnız kalmayayım diye . Ama maşallah abim her şeyi benden bekliyor ona hizmet etmemi bekliyor . Çay hazırlıyorum gece saat 12 hala tekrardan çay yapsana diyor . Biz yatacağız diyorum kendisi demleyip içmiyor bile . Geçen hafta yoğun kanama yaşadım 37 +5 im şu an doktorum iyice dinlen ne olur ne olmaz dedi . Normal doğum istediğimiz için dinleniyorum eşim her işimi yapıyor . Muayene sonrası kasıklarım zaten çok kötü ağrıyor kalkmakta bile zorlanıyorum bazen . Ama abim sanki ona hizmet etmek zorundayım gibi benden bir şeyler istiyor sürekli . Sabah eşim gelecek annem eve gitti ama abim beni bekliyor kahvaltı hazırlayayım diye . Bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir ya . Evime gelince her şeye karışıyor çiçekleri sulamama dahi o kadar sinir oldum ki. Sigara içiyor midem bulanıyor artık evde biz içmiyoruz sigara filan. Bilgisayarımı karıştırıyor , yok çocuğun adını niye bunu koymadınız ? . Dedim sen koyarsın kendi çocuğuna dayanamıyorum cidden
Az daha sabır canım elbet vakti zamanı gelince geleceklerBekliyoruz canım, kendi gelir bugün yarın dedi doktorum gelmezse de son 9 günüm kaldı. Kolaylıkla kavuşuruz hepimiz inşallah![]()
Benim doğumum 8.30daydı gece 12den sonra yemeyi bıraktım. 8 saatlik açlık istiyorlar. Sağlıkla gelsin bebişKızlar yarın doğuma giricem inşallah biraz heyecan biraz korkuyemek yemeyi kaçta bıraktınız sezaryen olanlar Dr söyledi ama unuttum heyecandan
![]()
Sağol canımBenim doğumum 8.30daydı gece 12den sonra yemeyi bıraktım. 8 saatlik açlık istiyorlar. Sağlıkla gelsin bebiş![]()
Benim canım fitikli olanAllah allahbaşkasında fıtık vardı o zaman hatlar karıştı
. 38+1 de alıyor beni
![]()
Spinal deneyimlerini bwkliyorum askisi bende burdayim biliosn soylememe gerek yok yakinimda cok bir nefese birseye ihtiyacn oldugu anda getiririmBenim canım fitikli olan37+6 da alacak beni 7 Mayıs'ta . Anestezi doktoru spinal yapıyoruz sorun olmaz dedi
Canım ne güzel bir doğum gerçekleşmiş böyle tam olması gerektiği gibi ilerlemiş her şeyKızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Ay çok sevindim adına bir kapı kapanır bir kapı açılır iyiye denk gelmeyedebilirdin Allah in ikramı . Çok güzel olucak inş herşey.Kızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum yadaha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı
![]()
Ne kadar şanlısınKızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum yadaha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı
![]()
Kuzum gece geç gördüm yazdığını uyumussundur diye yazmadım sen iyi misin asılSpinal deneyimlerini bwkliyorum askisi bende burdayim biliosn soylememe gerek yok yakinimda cok bir nefese birseye ihtiyacn oldugu anda getiririm![]()
12 den sonra yemezsin birşey dedi bana da anestezi doktoru bulantı kusma için bir önlem dedi yemesen iyi olur dedi ama suyu doğum saatine 3 saat kalaya kadar içebilirsin dedi buna sevindim tüm gece kalkıp su içiyorum çünkü bir de o gece uyuyamayacagimizi varsayarsakKızlar yarın doğuma giricem inşallah biraz heyecan biraz korkuyemek yemeyi kaçta bıraktınız sezaryen olanlar Dr söyledi ama unuttum heyecandan
![]()
Vücut o kadar enerji harcıyor ki çok normal doymamak. Afiyetle ye canım.Kızlar ben hamileliğimde bu kadar aç olmadımemzirme açlığı ne demek şimdi anlıyorum özellikle sabahları kahvaltıya saldırıyorum resmen.