Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Maşallah çok sevindim. Hep güzel haberler alın inşallah

Maşallah canım, biz 1 taneyle pert olduk sen 3 tane taşıyorsun helal olsun inşallah durabildikleri kadar dururlar minnoşlar

Maşallah sana Allah güç kuvvet versin omurilik bel sağlığı ve çokça sabır

Maşallah canım, biz 1 taneyle pert olduk sen 3 tane taşıyorsun helal olsun inşallah durabildikleri kadar dururlar minnoşlar
doktor bugün öyle güzel konuştu ki sanki onca acıyı ben çekmemişim gibi hissettim. ciğer geliştirici vurulurken biraz kötü oldum eşim tedirginleşti boşver diyorum canları sağ olsun analık bambaşka bir şey ya

Ciğer geliştirici biraz yakıyor ama buz koyarsan biraz hafifletir . 1 ay filan şiş kaldı benim o bölge dağılmadı sonra buzla masaj yaptım.

Buzla hafif masaj yap canım dağılıyor çok iyi geliyor . Sağlıkla gelsinler

R rosie23 senin de vajinal olacaktı dimi ? Süt için bir şey başlamanı filan önerdi mi doktor ? Bana vajinal olacağı için kendiliğinden gelir, gerekirse takviye damla vs alırsın dedi.

Bizde 7 yıldır sevgili 2,5 yıldır da evliyiz . 1,5 yıl olmadı bebeğimiz aşılama ile gebe kaldım.
Yeğenleriyle öyle güzel iletişimi var ki dışarda aslında çok sert ağır başlı biri ama çocuklarla çocuk oluyordu içim gidiyordu. İnşallah bizimde olur bu günleri görürüm diyordum . Çok şükür rabbime nasi etti, inşallah kucağına alacağı günleri de görürüm

Öyle dedi bende sadece ağzını büzmüş sanıyordum. Dikişleri açınca dedi öyle sağlam olsun diyeymiş. Benım rahmın tümüyle açıktı çünkü belki ondan.

Senle ağrılarımız da aynı gidiyor bende şiddetli sağ kasık ağrısıyla uyandım uyandırdı yanı regl ağrısı gibi bıçak saplandı sanki . Sonra geçti

Şimdi lavaboya giderken zorlandım ya dikişi resmen klitoriste gibi hissettim yürüyemedim hala da yürürken battığını hissediyorum doğuruyorum sandım tabii bu kadar kolay olmaz da benimki
Öyle düşünme çok kolay doğuracaksın, oldu bitti olacak inşallah pozıtıf doğum hikayeni bizimle paylaşacaksın dikişlerini alsın rahatlayacaksın Benım öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…