Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
İnşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım güzel günlerini görelim

Ilk nstde benimde öyle çıktı kalp atışım canım hatta hemşireler panikledi
Valla hiç paniklemediler sırt üstü yatırıp çekiyorlar ya ondan öyle çıkıyor bence sola yatırıp çekse düzgün çıkardı

Aynen bende tam tarih vermedi ama mayıs sonu dedi bir terslik olmazsa.
Hazırlıkları tamamladın mı ? Benim hiç birşey hazır değil yani herşeyi alındı beşiği kuruldu sadece yıkama ütüleme yerleştirme işleri var hepsi 3-4 gün içinde hallolur erkenden yapmıyım tozlanmasın diye bekliyorum

Bana da 30u görsek iyidir demişlerdi . Bak şimdi 37+2yim

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?

Benim de perşembe günü dikişi alacakmış acaba nasıl olacak o gün şimdiden heyecanlandım evet ya sabah da yürüyemiyordum dikiş batıyordu resmen 40 gün sonra eve geldim ev temizleniyor haftaya ya doğurursam diye hazırlık başladı

Öyle düşünme çok kolay doğuracaksın, oldu bitti olacak inşallah pozıtıf doğum hikayeni bizimle paylaşacaksın dikişlerini alsın rahatlayacaksın Benım öyle oldu
Benim oğlan tam ağızda bekliyordu o yatış yaptıklarında kaç haftadır rahim ağzı ölçülmüyor ama bugün doktor çok iyi dedi hunileşme gitti mi acaba diye düşündüm

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?
Benimde o şekilde ilerliyor, doktorum 14/9 u gecmemeli, kucuk 10 u geçmesin geçerse haberim olsun demişti. Bilgilendir doktorunu mutlaka

Haftaya değil sonraki hafta cuma 2 mayısa geliyo canım 38+4
Ayyyyyyy dıptıssss dıptıssss çok az kaldı çok az
Evettt resmen aydan düştük artık gün söylüyoruz hafta söylüyoruz bu son ay hem çok zor hem çok çabuk geçmedi mi ağrı sizi pik yaptı ama takvim de koşuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…