Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben gebelikten öncede sıkıntı çekiyordum ilk zamanlar özellikle sonra azaldı biraz ama gebelikte çok kötü oldum hiç istemedim şimdi çatı muayenesi de çok kötü olunca doktor sende travma olmasın dedi normal beni çok korkutuyor yoksa fiziksel olarak normal olabilirdi ama hiç hazır değilim 🥲
Keşke güzel bir yerde tedavi olsaydın, bende ilk ilişkiden önce öyleydim inan balayında odaya gitmek istemezdim birşey olsun gitmiyim denemeyelim diye sonra yaptık hiç acı vs hissetmedim tamamen psikolojikmiş tabi gittiğim doktor sadece vajinismus üzerine işlem yapıyordu.. Düzgün bir doktora tedavi olsan sonrasında acı çekmezdin bence

Ayyy yarin iki kişi daha aramizdan kavuşuyor bebise 😇
Güzel haberler ile dönün insallah kızlar 🌸🥹
Amin canım inşallah güzel haberler vericez yarın 🤗
hsrttt hsrttt Wiraya Wiraya yarın doğumlarınız mükemmel geçecek dua ediyorum sizin için sağlıkla kucağınıza alın canım kızlar su gibi doğumlarınız olsun 🙏🫶♥️
Sağol canım inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel duaların için ♥️
Canım sağlıkla kucağına al bebişini hiç korkma herşey güzel olacak 🙏😊 Sondayı ben kendim doktora uyuşunca yapılsın dedim öyle de oldu sende söyle doktoruna bence
Canım söyledim yalvardım resmen de prosedür bu şekilde diyor sinir oldum ya her ameliyatta anestezi sonrası takılıyor da neden sezeryanda anestezi olmadan takılıyor onu anlamadım saçmalık gerçekten ya🥺
Sağlıkla kucağına al canım 🙏💐
Sağol canım amin inşallah 🌺🌺

Bende aynıyım canım hayatımda ilk defa ameliyat olacağım sonunda bebeğime kavuşmak olsa da çok gerginim. Allah bize yardım etsin inşallah. Bebek çıktıktan sonra paniklersen sakinleştirici yapılıyor dedi doktorum. Zaten bebeğin çıkması ilk 5 dakikaymış😊

tabıkı sakınleştırıcı yapıorlar normal kafayla olmuyor çok güzel bi duygu o anlara eşlik etmek ama panık atak gıbı durumlarınız varsa o anda bayıltıyorlar zaten

Uyanık oluyorsunuz ama görmüyorsunuz ki araya perde çekiyorlarmış zaten. Bir de çok kısa süre sürüyormuş. Doktorum da anlatırken bi an önce kapatmaya çalışırız sezaryende dedi. Sonra da bebeğinizi hemen kucağınıza veriyorlarmış normal doğumdaki gibi zaten.

Ameliyat oldum daha önce ondan değil aslında korkum. Beni uyanık olmak ürkütüyor, nabzım yükseliyor, çarpıntım oluyor 😂 20 lik dişimi çektirirken bile uyuşmadıysa diye panik olmuştum ki bu daha büyük bir şey. 😂
Yoksa uyanık olup ilk kavusma anını görmek mükemmel bir an bence de. 🥹
Ne olursa, nasil olursa olsun sağlıkla, kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🥰

Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum🙏🏼
Sağlıkla kavusun birbirinize inşallah 🥰 her şey çok güzel olsun. Minik mucizen geliyor 🥹🌸🤍

Tabiki orası öyle daha erken doğup girmeyen bebekler de var umarım bizim de öyle olur
Güzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlere
Ay evet çok sıkıldım 😂 kedim de peşimde sürekli hissediyor muhtemelen bir gariplik olduğunu kuyruğum gibi 😂😂
Kediler çok hisli ya arkadaşım geçen yaz 1 hafta tatile giderken kedisinii bana bıraktı hayvan 3 gün yemedi bikenarda bekledi korktu çok üzüldüm ozaman hayvana arkadaşım gelincede sanki ona tavır aldı zor aldı çantasına bende kızdım bir daha kedi kabul eden bı otele git hayvanı bırakma gerçekten hissediyorlar anliyolar herşey hayvan diyip geçmemek lazım 😊

Güzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlere

Kediler çok hisli ya arkadaşım geçen yaz 1 hafta tatile giderken kedisinii bana bıraktı hayvan 3 gün yemedi bikenarda bekledi korktu çok üzüldüm ozaman hayvana arkadaşım gelincede sanki ona tavır aldı zor aldı çantasına bende kızdım bir daha kedi kabul eden bı otele git hayvanı bırakma gerçekten hissediyorlar anliyolar herşey hayvan diyip geçmemek lazım 😊
Evet ya, ben gün içinde bazen yalnız bırakıyorum o zaman bile içim gidiyor . Nereye gidersem yanımda şimdi de o beni bırakmıyor 😂

Evet ya, ben gün içinde bazen yalnız bırakıyorum o zaman bile içim gidiyor . Nereye gidersem yanımda şimdi de o beni bırakmıyor 😂
Yaa gerçekten hisleri bağları çok güçlü canım kedicikler ♥️ Bizim ki puseti iyice kendisinin sanıyor. Geceleri içinde uyumaya başladı 🤣

Eklentiler

• 1000066627.webp
    1000066627.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah, akşam annem geliyor belki psikolojik olarak biraz rahatlarım 🥹
Ne güzel benim annemde gelecek kaynanamda gelmek istiyo ama kaynanamı istemiyorum belki bencillik diyceksiniz ama ilk bebeğimde psikolojimi çok bozdu strese girdim kızımı tek göğüs emzirdim ben öbürünü tutmadı bu sefer sol göğsümde süt cekildi daha gelmedi sürekli köylerinde bı kadın olduğunu göğsünün tteki küçük öbürü büyük kalmış herkes dalga geçmiş benimde öyle olacakmış her gelene anlattı sinirimden ağladım yaşımda 20 ikincisinde kar vardı gelemediler kafam çok rahat etti ikisinide emzirdim bu sefer 😬 şimdi yine herşeye karışacak eşime kimseye haber vermeyelim diyorum ama bilmiyorum buda ayrı bı stres meselesi

Amin canım inşallah güzel haberler vericez yarın 🤗

Sağol canım inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel duaların için ♥️

Canım söyledim yalvardım resmen de prosedür bu şekilde diyor sinir oldum ya her ameliyatta anestezi sonrası takılıyor da neden sezeryanda anestezi olmadan takılıyor onu anlamadım saçmalık gerçekten ya🥺

Sağol canım amin inşallah 🌺🌺
Eğer özelde sezeryan olacaksan mecbur dediğini yapacaklar canım, hemşirelere değil de doktoruna söylesen yaptırır belki, ama eğer öyle olmazsa da korkma sakin ol hemen yaparlar. Bebeğine kavuşmaya odaklan, benimki küvezde ona kavuşmayı bekliyorum çok heyecanlı 🥹

Back
X