- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.721
Bunlara ek süt sağma için pompa, emzik , biberon, kaşık biberon, müslin 3 örtü, çorap,eldiven,ağız mendili, 3 yeni doğan takım hepsinin içinde penye battaniyesi de var zaten. Aklıma gelenler bunlarKızlar bugün hastane cantasini hazırladım. Özellikle bebiş için olan kısmı. 3 takım koydum 1 penye 1 pazen 1 de örgü battaniye koydum, bez alt açma bezi alt temizleme pamuğu, biberon emzik. Yenidoğan ıslak mendil alicam, eklerim onu da. Başka bişeye gerek yoktu gibi hatırlıyorum ilkimden. Sizler farklı bişey koydunuz mu?
Canim sen tetikte ol, rahat et evde hizlanir belki diye yollamislardir belki. Ama ben de 2cm de eve yolluyolar ya da evde kalin diyolar diye biliyorum daha rahat hisset diye sen de. Sen kendi vucudunu dinle bir seyler ye ic. Bazen 2 gunu bulabiliyomus aktif halindeyse bile dogum ilk cocuk oldugu icinKızlar benim nstde sancı çıkmadı açıklık 2cm ve eve gönderdiler su gelmesi de yokmuş sızıntı olabilir bazen dediler
Hadi güzel haberlerle dön bizeMerhaba acile gittim açılmam başlamış 2.5cm olmuş muayene olmadan önce de 1 damla kan gelmişti doktoruma gidiyorum çağırdı yatış verdiler
Anladım canım . Çünkü bazen dikişler alınınca 24 saat ıcınde doğum oluyormuş bu serklajlılarda. O yüzden bekletti.Nst de hiç sancı çıkmadı canım. Pazartesi gunu anestezi için kan vericem, kan istedigine göre 1 2 gün sonrasına planlar diye düşünüyorum gidince bı soyliyim bakalım.
Amin canım inşallah
Canım 35+4 normalde ama doktora göre 36+5. Valla bana dikisleri hiç sezeryanda alacakmış gibi gelmedi ya sacma geldi ama , normalde kendi giricek doğuma ama sancin suyun vs gelirse acile git direk hemen dikişlerini alsınlar zaten beni ararlar doğum şeklini sorarlar dedi. Öyle deyince ben dedm heralde dikisleri muayene sırasında alacaklar. Bu da beni çok korkutuyor. Tek bir tane perinatolog var zaten o da devlet Hastanesi'nde, başka seçeneğim de yok plansiz şekilde doğum başlarsa nöbetçi doktor illa normal doğum olacak diye zorlarsa diye çok korkuyorum. Kendimi sezeryan diye hazırladım artık.
Nst de hiç sancı çıkmadı bir şikayetim de yok ama 37 dolunca alırım dedi pazartesi test vermeye gidince bı sorucam tekrar. .doğumdan 2 hafta önde anestezi için kan isticek halı yok heralde benim bildiğim yatış vermeden önce isteniyor kanlar.
Ay heyecan bastı benı de . Hangi uygulama buBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Bende de öyle 2 gündürKızlar benim de bağırsak hareketlerim çok arttı be bebiş içerde durmuyor asla cıldırmıs gibi bugün hayır olsun bugün 4. Filan çıkışım
Güzel haberlerini bekliyoruz canim benim hepimiz senin yanindayiz seninle beraber dogurucaz emin olBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Canım benim sezeryan doğum olacak iyice açılmayı mi bekleyecekler anlamadım ki ama nstde hiç hareket etmedi bebek zaten bugün çok hareketsizdi doktorunla görüşmüş ebe hanım yarın sabahtan nst istemis zaten pazartesi kontrolüm vardı demek ki ben korkmayayım diye brçsey demiyorlar yinede tetikte olucamCanim sen tetikte ol, rahat et evde hizlanir belki diye yollamislardir belki. Ama ben de 2cm de eve yolluyolar ya da evde kalin diyolar diye biliyorum daha rahat hisset diye sen de. Sen kendi vucudunu dinle bir seyler ye ic. Bazen 2 gunu bulabiliyomus aktif halindeyse bile dogum ilk cocuk oldugu icin
Hadi hayırlısı olsun, bizi haberdar et.
Ayyy kızz ben heyecanlandım şimdii, hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ara ara bilgilendir bizi de yavrm
Hadi haberlerini bekliyoruz
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi haberdar et mutlaka
Sağlıkla gelsin miniğiniz
Kızlar hastaneye gidince sancı gitti. Nst de 2 kere 50-60 gördük sadece ki evde gelen onun 2 katı yoğunluğunda
Aynı benim gibi olmuşsun evde sancidan duramadim hastaneye gidince tık yokKızlar hastaneye gidince sancı gitti. Nst de 2 kere 50-60 gördük sadece ki evde gelen onun 2 katı yoğunluğunda1 cm açılmam var. Ebe muayene sırasında farketti sancımı 3 dk da bire düşerse gel dediler, iri bir bebek dedi kontrolde doktor.
Şimdi eve dönüyorum, suyumuz iyi , su gelişi yok. Su gelir ya da kanama çoğalırsa ve sancı 3 dk da bire düşerse gideceğim
Evet ya şaka gibiydi. Ebe ye de bu 50-60 gösteren sancıları ben hissetmiyorum bile evde beni kıvrandırdı sancılar bunları önemsemiyordum dedim . İri bir bebek biraz o da fazla baskı yapıyor olabilir dedi. Karın sertleşecek ve inmeyecek uzun süre o zaman geleceksin dedi. Hadi hayırlısı bakalım 1,5 hafta önde dedi bu doktor da nasıl çıkarcam bakalımAynı benim gibi olmuşsun evde sancidan duramadim hastaneye gidince tık yokneyse vakti var demekki açılmaya başlamış en azından inşallah kolaylıkla dogururuz
Genelde de öyle oluyor zaten evde hareket olmuyor hastaneye gidersin bebek coşarKızlar hastaneye gidince sancı gitti. Nst de 2 kere 50-60 gördük sadece ki evde gelen onun 2 katı yoğunluğunda1 cm açılmam var. Ebe muayene sırasında farketti sancımı 3 dk da bire düşerse gel dediler, iri bir bebek dedi kontrolde doktor.
Şimdi eve dönüyorum, suyumuz iyi , su gelişi yok. Su gelir ya da kanama çoğalırsa ve sancı 3 dk da bire düşerse gideceğim
Banada iri diyolar ondanmi bu kadar agrimiz oluyo acaba 3300 grmEvet ya şaka gibiydi. Ebe ye de bu 50-60 gösteren sancıları ben hissetmiyorum bile evde beni kıvrandırdı sancılar bunları önemsemiyordum dedim . İri bir bebek biraz o da fazla baskı yapıyor olabilir dedi. Karın sertleşecek ve inmeyecek uzun süre o zaman geleceksin dedi. Hadi hayırlısı bakalım 1,5 hafta önde dedi bu doktor da nasıl çıkarcam bakalım
İnşallah canım, evde bekliycez artık son ana kadar ben zaten diyordum daha doğurmuyorum diye ama bakalım bu açıklık muayenesi de tetikleyebilirmişGenelde de öyle oluyor zaten evde hareket olmuyor hastaneye gidersin bebek coşar
Evde sancı çekersin nstde sancı çıkmaz
Sağlıkla vaktinde gelsin minnoşun
Kiloyu söylemedi de bakalım bilmiyorum valla , sancım yine başladı şimdiBanada iri diyolar ondanmi bu kadar agrimiz oluyo acaba 3300 grm
Canım inşallah kolaylıkla ilerler sürecin, bebeğine sağlıkla kavuşursun. Sancılar arttığında mı gelmeni istediler?Kızlar benim nstde sancı çıkmadı açıklık 2cm ve eve gönderdiler su gelmesi de yokmuş sızıntı olabilir bazen dediler
Kiloyu söylemedi de bakalım bilmiyorum valla , sancım yine başladı şimdi
Kasılmalar uygulamanın adı İOS ta.Ay heyecan bastı benı de . Hangi uygulama bu
Hayır pazartesi son nst günümdü o zaman gelmemi istediler ama ebe hanım doktor hanımla görüşmüş yarın için nst istedi tekrar çünkü bebek hareketleri nstde hiç yoktu kendim de hissetmedimCanım inşallah kolaylıkla ilerler sürecin, bebeğine sağlıkla kavuşursun. Sancılar arttığında mı gelmeni istediler?
Ay çok heyecanlı, inşallah kolaylıkla sağlıkla gelir minik kuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?