Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Aminn canim.. ay saka gibi! Acilman varsa neden sezeryan doguma almadilar ki? Bence doktorun sabah olsun alalim falan dedi gece gelmek istemedi mi ne
Ay şaka gibi gerçekten belim kopuyor, çok ağrıyor. Hastanede tık yoktu. Nasıl sabah edicem bilmiyorum
Canimm saka gibi! Bence gelecek bugun yarin ayy cok heyecanliyim senin icin.. demekki acilmalarin artiyor hastane ortaminda duruyo demekki dedikleri dogru kasilmalar. Bekle de demek istemiyorum korkuyorum bir sey olur falan sen baktin dayanamicak gibisin bir daha git

Kiloyu söylemedi de bakalım bilmiyorum valla , sancım yine başladı şimdi
Alttan muane edilincede agri oluyo senin maşallah açıklık başlamış benim 3. Olmasına rağmen yoktu normal de çatı muanesinden hiç korkmam ama cok zorladı ebe baya kanama oldum muaneden sonra dedim bir iki güne gelir ozarlamaya yine yok gelen

Hayır pazartesi son nst günümdü o zaman gelmemi istediler ama ebe hanım doktor hanımla görüşmüş yarın için nst istedi tekrar çünkü bebek hareketleri nstde hiç yoktu kendim de hissetmedim
Hareketleri azsa neden bıraktılar ki? Zaten az hissediyorum demiştin bugun. Sen yine takip et kendini, her şey yolunda ilerleyecek hiç endişe etme.

Hayır pazartesi son nst günümdü o zaman gelmemi istediler ama ebe hanım doktor hanımla görüşmüş yarın için nst istedi tekrar çünkü bebek hareketleri nstde hiç yoktu kendim de hissetmedim
Canim korkma bazen karnin acsa veya sola saga yatmadiysan bebek hareketini algilamiyor nst. Kalp atisini duyuyosan problem yok bence. Bana sekerli serum verdiler laktatli bebek costu aklinda olsun yarin beki oyle bir sey isteyebilirsin

Gitsem de bir şey yapamıyorlar ki canım, açılma henüz çok az ve yeni başlamış. Beklemekten başka bir şey yok elden gelen

Bu sefer yaptığı çok daha sertti eldiveninde kanama da oldu ve ittirip bebeğin başıma dokunuyorum şuan filan dedi resmen bir tık ağrı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi.

hiç geçmiyor ki bi geldi mi uzun süre ağrı oluyor
Ay Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü versin. Doğa kuş inşallah geleceği zaman hızlıca gelir çok yormadan. Bir şeyler yemeye çalış, güç topla ne olur ne olmaz dinç olmak daha iyidir.
Hepimize hızlı, kolay doğumlar nasip olsun, sağlıkla kavuşalım.

Canım burda okumuştum sanırım aynı senin gibi birine 2 cm açıklığın var 10 gün içinde doğum gerçekleşir demiş doktor, 4-5 gün sonra doğum yapmış, dikkat et ona göre

Çok sağ ol inşallah canım inşallah hızlı ilerler de bir an önce gelir bel ağrısı fenaymış.

Bu sefer yaptığı çok daha sertti eldiveninde kanama da oldu ve ittirip bebeğin başıma dokunuyorum şuan filan dedi resmen bir tık ağrı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi.
Ayy bebek gelmiş ozaman benim okadar zorladı yine başına falan geliyor demedi senin yarın gelir gibi

Ayy bebek gelmiş ozaman benim okadar zorladı yine başına falan geliyor demedi senin yarın gelir gibi
Parmağıyla ittirdi bak parmağım kadar bir açıklık var 1 cm kadar filan dedi. Şuan bebişin başına dokunuyorum hissediyor musun dedi çok garipti bilmiyorum ki inşallah hızlı olur açılma zaten ilerde diyorlar gelsin artık

Çok sağ ol inşallah canım inşallah hızlı ilerler de bir an önce gelir bel ağrısı fenaymış.
İnşallah
Duş, egzersiz vesaire iyi gelecek bir şey var mı şu an sana, süreci hızlandırmak için herhangi bir şey yapabilecek durumda mısın?

Canım burda okumuştum sanırım aynı senin gibi birine 2 cm açıklığın var 10 gün içinde doğum gerçekleşir demiş doktor, 4-5 gün sonra doğum yapmış, dikkat et ona göre
Teşekkür ederim dikkat edicem
Açıklık için hiç önlem de almadı doktor çok rahat
Kafam o kadar karışık ki suan
Devlet hastanesi yatış dedi bende kendi doktoruma gittim hiç bilgi de vermedi önlem de almadı

Bizim haftamız güzel bende istiyorum çok irilesmeden gelsin inşallah benimde hızlı bı sekilde olurda

Öyle düşündüyse de diyecek lafım yok gerçekten ben 2 saatlik mesafeden merkeze gittim eşim yorgunluktan arabayı zor kullandı vallahi bi yandan diyorum boşuna gittik yarın için de nst istedi doktor sabahtan bi bakmışım gel doğuma der

İnşallah
Duş, egzersiz vesaire iyi gelecek bir şey var mı şu an sana, süreci hızlandırmak için herhangi bir şey yapabilecek durumda mısın?
Pilates topunda kıvırıyorum, ördek yürüyüşü biraz squat filan yapıyorum da artık yatağa girdim uyusam çok iyi gelecek

Hareketleri azsa neden bıraktılar ki? Zaten az hissediyorum demiştin bugun. Sen yine takip et kendini, her şey yolunda ilerleyecek hiç endişe etme.
Söyledim bende birsey anlamadım gerçekten aşırı rahat normalde bebeğin nabzı 140-150 arasında oluyordu bu sefer 120-122 arasında ve düz çizgi hiç hareket yoktu
Bilmiyorum pek birsey de demiyorum doktora ağrılarım oluyor dediğim zaman gülüyor bende bu duruma üzülüyorum acaba yaşım küçük olduğu için mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…