2025 Mart transfer

İstanbuldayım canım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hadi hayırlısı inşallah pozitif haberler alalım
İnşallah canım ya hepimiz ben şu anda estrofem sabah akşam coraspirin günde bir decovit pronotal gnde bir şeklinde. İlerleyen günlerde ilaç eklencek tabi. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Antalya'dayim bende.

Bu nasıl oluyor hiç duymamıştım da hakkınızda hayırlısı olsun
Biri 3.gun embriyosu onu yarin koyuyorlar digeri 6.gun mu 5.gun mu iste onu da cumartesi , herhalde donma gunleri ayni degil diye ilk birini koyup bekliyorlar tesekkurlerr hepimiz icin en guzeli en hayirliisi olsun

Kızlar merhaba
Ben bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağım ama bugün 1. Günüm cuma günü gideceğim başlamak için ama adetim çok çok az geliyor bugün 1 ped bile zor oldu cuma gününe kdr hiç kanama kalmayacak gibi yada çok az olacak başlamak için sıkıntı olur mu

Normalde az mı oluyor.

Normalde tüp bebek tedavisine 2. Yada 3. Günü başlanıyor en dogru hormon degerleri o zaman çıkıyor yani adet kanamasınin miktarina değil bu gunlerdeki değere bakilip başlanıyor

Yani miktarinin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Mesela ben 3 defa opu oldum yoğun adet görüyordum doktorum yoğunluğun değil kan tahlil degerlerimin önemli olduğunu söyledi. Tabiki sizde az gelmesinin tıbbi acidan bir problem yaratmiyorsa tedaviye hemen başlanır

Biri 3.gun embriyosu onu yarin koyuyorlar digeri 6.gun mu 5.gun mu iste onu da cumartesi , herhalde donma gunleri ayni degil diye ilk birini koyup bekliyorlar tesekkurlerr hepimiz icin en guzeli en hayirliisi olsun
Ay bu mübarek günlerde ikiz mi geliyor yoksa Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…