İnşallah hepimiz görürüzİnşallah bu başlıkta hasretle bekleyen herkes görür
Gebeliğe engel bir durum var mı diye bakıldı ve rahime çizik atıldı embriyolarin tutunması için 3 Mart'ta transfer 5 günlük 2 embriyo transferi yapılacakMrb histereskopi ne için oldunuz acaba
İstanbuldayım canım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hadi hayırlısı inşallah pozitif haberler alalım23 Şubat hakkimjzda hayırlısı. Şehir olarak neredesiniz
Bu nasıl oluyor hiç duymamıştım da hakkınızda hayırlısı olsunMerhabaardisik transfer olucam biri 27si persembe biri de 1 mart cumartesi
İnşallah canım ya hepimizİstanbuldayım canım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hadi hayırlısı inşallah pozitif haberler alalım
Az kalmış sizinde. 2 embriyo ya da tek embriyo neye göre karar veriliyor acabaGebeliğe engel bir durum var mı diye bakıldı ve rahime çizik atıldı embriyolarin tutunması için 3 Mart'ta transfer 5 günlük 2 embriyo transferi yapılacak
Biri 3.gun embriyosu onu yarin koyuyorlar digeri 6.gun mu 5.gun mu iste onu da cumartesi , herhalde donma gunleri ayni degil diye ilk birini koyup bekliyorlarBu nasıl oluyor hiç duymamıştım da hakkınızda hayırlısı olsun
Ayy birde ikiside oluyormussBiri 3.gun embriyosu onu yarin koyuyorlar digeri 6.gun mu 5.gun mu iste onu da cumartesi , herhalde donma gunleri ayni degil diye ilk birini koyup bekliyorlartesekkurlerr hepimiz icin en guzeli en hayirliisi olsun
Valla artik kismetAyy birde ikiside oluyormuss
Normalde az mı oluyor.Kızlar merhaba
Ben bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağım ama bugün 1. Günüm cuma günü gideceğim başlamak için ama adetim çok çok az geliyor bugün 1 ped bile zor oldu cuma gününe kdr hiç kanama kalmayacak gibi yada çok az olacak başlamak için sıkıntı olur mu
Olsun da yeterki olsunValla artik kismetyani acikcasi bizim ikiz gibi bir beklentimiz yoktu ama doktor ihtimali arttiralim diyince kabullendik
Normalde tüp bebek tedavisine 2. Yada 3. Günü başlanıyor en dogru hormon degerleri o zaman çıkıyor yani adet kanamasınin miktarina değil bu gunlerdeki değere bakilip başlanıyorKızlar merhaba
Ben bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağım ama bugün 1. Günüm cuma günü gideceğim başlamak için ama adetim çok çok az geliyor bugün 1 ped bile zor oldu cuma gününe kdr hiç kanama kalmayacak gibi yada çok az olacak başlamak için sıkıntı olur mu
Yani miktarinin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Mesela ben 3 defa opu oldum yoğun adet görüyordum doktorum yoğunluğun değil kan tahlil degerlerimin önemli olduğunu söyledi. Tabiki sizde az gelmesinin tıbbi acidan bir problem yaratmiyorsa tedaviye hemen başlanırKızlar merhaba
Ay bu mübarek günlerde ikiz mi geliyor yoksaBiri 3.gun embriyosu onu yarin koyuyorlar digeri 6.gun mu 5.gun mu iste onu da cumartesi , herhalde donma gunleri ayni degil diye ilk birini koyup bekliyorlartesekkurlerr hepimiz icin en guzeli en hayirliisi olsun
Amiiinn insallahAy bu mübarek günlerde ikiz mi geliyor yoksaRabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?