- 30 Nisan 2023
- 401
- 142
- 23
- 31
Amin çok tesekkür ederim adet olunca yeniden başlayacszNeler hissettiğinize dair empati kurabiliyorum .
İlk transferde negatifti gördüğümde yıkılmıştım, eşim de aynı şekilde.. Ama bu yola girdikten sonra insan hayırlı olan böylesiymiş diyip bir şekilde yeniden ayağa kalkıyor , Rabbim güç versin
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım dualarım seninle. İnşallah oluruz bir aksilik çıkmaz
7 mart transfer tarihim oksapar iğne b12Mart ayı ortalama 17 mart gibi transfer olacağım günler geçmek bilmiyor. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Amin çok tesekkür ederim adet olunca yeniden başlay
Ayy hakkinizda hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır . üzülmeyin ne hissettiğinzi anlayabiliyorum. Benim de bir negatifim var çok değişik duygulardi. ÜzülmeyinAmin çok tesekkür ederim adet olunca yeniden başlayacsz
şimdi bana doktor progestern hap vermiş. Ama bana bir kağıt verdiler ve kağıtta hazneden uygulayin yazıyor. Acaba vajinal yol mi demek istemiş.7 mart transfer tarihim oksapar iğne b12
Ecoprin prednol estrofem hap progrstan iğne ve filit kullanıyorum birde devit3
Olabilir hap hem fitil hemde fitil olarak kullanıyoşimdi bana doktor progestern hap vermiş. Ama bana bir kağıt verdiler ve kağıtta hazneden uygulayin yazıyor. Acaba vajinal yol mi demek istemiş.
Ay nasıl kullanılıyor acaba ya tamamen ilacı ittiriyor musunuz hiç kullanmadımOlabilir hap hem fitil hemde fitil olarak kullanıyo
Yatarak uyguluyosun canım ellerini yıkayıp prmağınla ittiriyosunAy nasıl kullanılıyor acaba ya tamamen ilacı ittiriyor musunuz hiç kullanmadım
Canim hazne dediği vajina ittirebildigin kadar iceri ittir ben de kullaniyorumAy nasıl kullanılıyor acaba ya tamamen ilacı ittiriyor musunuz hiç kullanmadım
Uyguladıktan sonra da 20 dk yat dedi benim doktorum, hemen kalkmayınAy nasıl kullanılıyor acaba ya tamamen ilacı ittiriyor musunuz hiç kullanmadım
Ben taze transfer olmuştum olmayınca 1 ay ara vermişlerdi.Arkadaşlar negatif sonuç aldığımızda regl olduğumuzda yeniden transfer oluyor muyuz yoksa bu süreçte de bir siklus dinlendirmek daha mı doğru oluyor? Nasıl işliyor acaba?
Tedavi nerede oldunuz acabaNegatif geldi malesef çok, üzgünüm
SüperAmin çok tesekkür ederim adet olunca yeniden başlayacsz
Ben negatif sonrası 1 regl dönemi bekledim , sonraki adette de takviye bir ilaç kullanmıştım kist oluştu , 1 regl daha bekledim . İlk transferim 28 kasımdı , ikinci transferim 1 Mart olduArkadaşlar negatif sonuç aldığımızda regl olduğumuzda yeniden transfer oluyor muyuz yoksa bu süreçte de bir siklus dinlendirmek daha mı doğru oluyor? Nasıl işliyor acaba?
Canım doktordan doktora değişiyor bazıları diger ay gel, bazilari da 1 2 ay dinlen diyor. tabiki kişinin kendi sağlık durumuna da bağlı. yanlış anlamadiysam kötü ihtimali de düşünüyorsun ama düşünme. transfer sonrasi hep pozitif oluyoruz ki sonucumuzda pozitif olsun dimiArkadaşlar negatif sonuç aldığımızda regl olduğumuzda yeniden transfer oluyor muyuz yoksa bu süreçte de bir siklus dinlendirmek daha mı doğru oluyor? Nasıl işliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?