2025 Mart transfer

Amin çok tesekkür ederim adet olunca yeniden başlayacsz

7 mart transfer tarihim oksapar iğne b12
Ecoprin prednol estrofem hap progrstan iğne ve filit kullanıyorum birde devit3
şimdi bana doktor progestern hap vermiş. Ama bana bir kağıt verdiler ve kağıtta hazneden uygulayin yazıyor. Acaba vajinal yol mi demek istemiş.

Arkadaşlar negatif sonuç aldığımızda regl olduğumuzda yeniden transfer oluyor muyuz yoksa bu süreçte de bir siklus dinlendirmek daha mı doğru oluyor? Nasıl işliyor acaba?

Arkadaşlar negatif sonuç aldığımızda regl olduğumuzda yeniden transfer oluyor muyuz yoksa bu süreçte de bir siklus dinlendirmek daha mı doğru oluyor? Nasıl işliyor acaba?
Ben negatif sonrası 1 regl dönemi bekledim , sonraki adette de takviye bir ilaç kullanmıştım kist oluştu , 1 regl daha bekledim . İlk transferim 28 kasımdı , ikinci transferim 1 Mart oldu

Canım doktordan doktora değişiyor bazıları diger ay gel, bazilari da 1 2 ay dinlen diyor. tabiki kişinin kendi sağlık durumuna da bağlı. yanlış anlamadiysam kötü ihtimali de düşünüyorsun ama düşünme. transfer sonrasi hep pozitif oluyoruz ki sonucumuzda pozitif olsun dimi kötü ihtimalleri sonucumuz negatif olursa düşünürüz. Senin kafan bu aralar rahat olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…