2025 Mart transfer

gulayy21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
8
2
1
31
Mart ayı ortalama 17 mart gibi transfer olacağım günler geçmek bilmiyor. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Benim pazartesi transferim olacak . Progesteran fitil , promester iğne,prograf, estofem , coraspirin , folik asit ve dekort kullanıyorum . Baya kullanıyorum anlayacağınız :)
Ben de bu ilaçları kullanacagim 20 şubattan sonra. Yalnız bende decort yok folik asit yerine de başka bir şey yazılmış sanirim

Bende buyuk ihtimalle mart başı gibi transfer olacağım folik asit ve d2 vitamini kullaniyryk
Takviye gıda yani kullandıklarıniz bende d vitamini omega3 Glutamin kullanıyorum
Evet neyse ki 1 buçuk ay kadar zaman oluyor da transferle opu arasında biraz vücudumuzda dinleniyor transfer zamani gene illa iğne falan olur

Selam benimkide galiba martda denk gelcek , bu reglin 21 cı gunde lucrın iynesı yapıb mart reglde başlıycam

Benimde 2. Transferim olacak 26 Aralık'ta 2 tanesi ,3 günlük 2 tanesi de 5 günlük embriyom oluştu 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazımdı geciktim hastayı olmayı bekliyorum normalde bu haftalarda transfer hazırlıklarına başlamam gerekiyordu Mart başına denk gelecek büyük ihtimalle transferim böyle giderse

Merhaba, benimde transferim mart sonu gibi olur inşallah, 2.reglimi bekliyorum

Hanimlar merhaba bende saat itibariyle dün opu oldum. Havuz yontemi ve Tsh yüksek çıktığı için doktorum bir ay dinlenme ve mart sonu gibi transfer dedi. Bana da kullanmam için ilaç listesi verdi ama mart adet başlangıcıyla başlayacağım ilaclara. Bende de günler geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…