Coraspirin estrofem decavit protonal. Ben 11 marta kadar kontrol olmiycamAdet olmadığım için daha doktora gidemedim ne zaman transfer derler bilmiyorjm siz suan hangi ilaçları kullanıyor sunuz
Transfere hazirlik birsürü ilaç var zaten doğum kontrol ilacını ilk defa duydum ve kullanixamRahimi temizlesin yumurtlamayı engellesin diye biliyorum transfere hazırlık bir bakıma
Evet ya olsun diye ne veriyorlar tamam diyip iciyoruzBen de kullandım doğum kontrol hapı. Ne verdilerse içiyoruz
İnşallah rahmim kalınlaşırsa. Dualarınızda bana da yer verin lütfenAnladım hakkınzda hayırlısı olsun tahmini transfer Mart mi o zaman sizin
Dualarımız sizinleİnşallah rahmim kalınlaşırsa. Dualarınızda bana da yer verin lütfen
Çok teşekkür ederim benim de öyleDualarımız sizinle
Normaldir ben de Estrofem ve coraspini kullanıyorum benim kanamam neredeyse hiç yok şu an. İlaçlar etkiliyor Estrofem de aşırı akımtı yapıyor yumurta akı gibiYa bu arada bugün 3. Günüm ama adetim her zamankinden farklı. Az geliyor. Endişeleniyorum. Normal mi acaba
Öyle mi bilmiyordum. Peki sizin opudan sonra 2. adetiniz mi birde kaçıncı gününüzNormaldir ben de Estrofem ve coraspini kullanıyorum benim kanamam neredeyse hiç yok şu an. İlaçlar etkiliyor Estrofem de aşırı akımtı yapıyor yumurta akı gibi
Şimdiden hayırlı olsun bol bol pozitifi görün inşallahMerhaba arkadaşlar, 1 Mart transfer tarihim :)
Ilacların etkisini ne dedi doktor. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah kalinlasma olmuştur bir kere daha transfer ertelenmez. Dualarım seninleBu 3.adetim rahim kalınlığım istenilen mm ye gelmediği için iptal oldu transferim. Bugün 4.günğm regl de. Cuma kontrolüm var inşallah kalınlaşmıştır
Coraspirin estrofem decavit protonal. Ben 11 marta kadar kontrol olmiycam
Adet tarihin kaçtı canım bende çok şükür bugün oldumCoraspirin estrofem decavit protonal. Ben 11 marta kadar kontrol olmiycam
İnşallah pozitif görürsünüzMerhaba arkadaşlar, 1 Mart transfer tarihim :)
23 Şubat hakkimjzda hayırlısı. Şehir olarak neredesinizAdet tarihin kaçtı canım bende çok şükür bugün oldum
İnşallah kalınlaşmıştir. Umarım bu sefer olur hayirlisi olsunBu 3.adetim rahim kalınlığım istenilen mm ye gelmediği için iptal oldu transferim. Bugün 4.günğm regl de. Cuma kontrolüm var inşallah kalınlaşmıştır
İnşallah bu başlıkta hasretle bekleyen herkes görürŞimdiden hayırlı olsun bol bol pozitifi görün inşallah
İnşallah hepimizİnşallah pozitif görürsünüz
Mrb histereskopi ne için oldunuz acabaBenimde 2. Transferim olacak 26 Aralık'ta 2 tanesi ,3 günlük 2 tanesi de 5 günlük embriyom oluştu 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazımdı geciktim hastayı olmayı bekliyorum normalde bu haftalarda transfer hazırlıklarına başlamam gerekiyordu Mart başına denk gelecek büyük ihtimalle transferim böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?