2025 Mart transfer

Ya bu arada bugün 3. Günüm ama adetim her zamankinden farklı. Az geliyor. Endişeleniyorum. Normal mi acaba

Ya bu arada bugün 3. Günüm ama adetim her zamankinden farklı. Az geliyor. Endişeleniyorum. Normal mi acaba
Normaldir ben de Estrofem ve coraspini kullanıyorum benim kanamam neredeyse hiç yok şu an. İlaçlar etkiliyor Estrofem de aşırı akımtı yapıyor yumurta akı gibi

Normaldir ben de Estrofem ve coraspini kullanıyorum benim kanamam neredeyse hiç yok şu an. İlaçlar etkiliyor Estrofem de aşırı akımtı yapıyor yumurta akı gibi
Öyle mi bilmiyordum. Peki sizin opudan sonra 2. adetiniz mi birde kaçıncı gününüz

Bu 3.adetim rahim kalınlığım istenilen mm ye gelmediği için iptal oldu transferim. Bugün 4.günğm regl de. Cuma kontrolüm var inşallah kalınlaşmıştır

Bu 3.adetim rahim kalınlığım istenilen mm ye gelmediği için iptal oldu transferim. Bugün 4.günğm regl de. Cuma kontrolüm var inşallah kalınlaşmıştır
Ilacların etkisini ne dedi doktor. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah kalinlasma olmuştur bir kere daha transfer ertelenmez. Dualarım seninle

Mrb histereskopi ne için oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…