• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Hayır genelde 6 gün sürer bu ay öyle oldu sanırım grip olmuştum o ilaçlardan kaynaklandı
Ben tedaviye başladığımda griptim bir şey olmadı. Ha bu arada doktor bana en çok kanaman ne zaman oluyor 1. Gün . 2. Gün ve 3. Gün diye sormuştu. Ona göre çağırmıştı ve ordan bir sıvı aldı. Her doktorun tedavi yöntemi farklı tabi.

anladım canım benım bugun 2. gunum normalde 2 veya 3 gunum cok yogun geçer ama bu sefer öyle olmadı yarın dahada azalmıs olacak muhtemelen. bilemiyorum ki yarın bı gıdıcem bırde ben ıstanbuldayım doktor ankarada gıdıp bı muayene olucam yınede uygun gorurse baslarım artık .

İnşallah canım ya hepimiz 🙏🏻 ben şu anda estrofem sabah akşam coraspirin günde bir decovit pronotal gnde bir şeklinde. İlerleyen günlerde ilaç eklencek tabi. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Antalya'dayim bende.

İnşallah canım ya hepimiz 🙏🏻 ben şu anda estrofem sabah akşam coraspirin günde bir decovit pronotal gnde bir şeklinde. İlerleyen günlerde ilaç eklencek tabi. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Antalya'dayim bende.
Ben bugün gittim kan verdim ama değerlerim yüksek geldi başlayamayız dedi doktor moralim bozukdu

anladım canım benım bugun 2. gunum normalde 2 veya 3 gunum cok yogun geçer ama bu sefer öyle olmadı yarın dahada azalmıs olacak muhtemelen. bilemiyorum ki yarın bı gıdıcem bırde ben ıstanbuldayım doktor ankarada gıdıp bı muayene olucam yınede uygun gorurse baslarım artık .
Sizi adetin 4. Günü mu muayeneye çağırdı

hayır3. gunu yarın yogunluk oldugu gun dedı daha dogrusu ozellıkle yazdım bende yogunluk yok hıcte olmadı yanı bu sefer yarın gıdecegım yarın 3. gunum oluyor

İlaç verdi mi peki . Vardır bunda da hayır. Mesela biz de Aralık'ta başlayacaktık benim de yumurtam fazla büyük cikmisti. Ocağa ertelendi. Baya modum düştü. Sıkmayın canınızı 🙏🏻
Evet verdi canım cyclo ve lucrin diye bir iğne verdi. Amh çok düşük benim iyice hormonlarım bozulmaya başlamış demekki iyice düştü en son 0.03tü

Evet verdi canım cyclo ve lucrin diye bir iğne verdi. Amh çok düşük benim iyice hormonlarım bozulmaya başlamış demekki iyice düştü en son 0.03tü
BiZ de de sperm düşüklüğü var. Bir iki tane yumurtanız olsa bile şansınız var canım . Kaç yumurta gözüküyordu peki söyledi mi doktor

Vardir bunda da bir hayır. Bak ilaçlarda tedavi edilecek bir durummuş. Geç olsun güç olmasin. Bu ay olmaz sonraki ay olur. Amh evet düşükmüş ama moralini bozup daha da hormonlarini bozma moralini yüksek tut. Olmadı doktor hormanlarin düzelince havuz yöntemi yapar belki. Canını hiç sıkma

Vardir bunda da bir hayır. Bak ilaçlarda tedavi edilecek bir durummuş. Geç olsun güç olmasin. Bu ay olmaz sonraki ay olur. Amh evet düşükmüş ama moralini bozup daha da hormonlarini bozma moralini yüksek tut. Olmadı doktor hormanlarin düzelince havuz yöntemi yapar belki. Canını hiç sıkma
Desteğin için sağol canım Maddi olarak tükendik canım daha yumurta toplatamam malesef artık son sansım

Desteğin için sağol canım Maddi olarak tükendik canım daha yumurta toplatamam malesef artık son sansım
Olsun canim saglik olsun bu tedavinde iyi yumurtalarin olsun inşallah. Bir tane bile olsa ona can veriyorum Rabbim. Bu aralar senin icin çok önemli moral hem hormonlari etkiliyor hem hem yumurta kalitesini o yüzden yuksek motivasyonla sağlıklı beslenip yola devam 🥰🥰 ben inanıyorum iyi sonuçların haberini vereceksin burdan 😉😉

Back