2025 Mart transfer

Günaydın, 3 Mart kızçeleri bugün büyük gün. İnşallah o güzel haberi hep birlikte alırız. Haberlerinizi bekliyoruz

İlkinde hiç belirti oldu mu? Agrı vs.
Bel ağrısı , regl ağrısı ve göğüs ağrısı vardı . Ama insan biraz da belirti arıyor bence , o kadar ilaç kullanıyoruz bunların hepsi ilaçlardan da olabiliyor . O yüzden belirti aramamak en doğrusu :)

Nasıl gidiyor beklemek :)) bir hafta kaldı test gününe
Bu 2 gün izinliyim sonrasında işe başlayacağım , belirsizlik çok can sıkıcı gerçekten , insan düşünmeden edemiyor . Kendimi çok yormadan ufak tefek işlerimi yapıyorum evde , biraz uzanıyorum biraz film izliyorum biraz telefona bakıyorum öyle

Doktor bana 10 gün rapor verdi ama eğer tutmazsa ve yeniden yaptırsam bu kadar vermesini bir daha istemem. İdeal olanı 3-5 gün arası muhtemelen. Test gününe kadar evdeyim. “Biraz” fazla oldu. Yani sağolsun beni düşündüğü için elbette ama fazla olduğu çok belli :))

Negatif geldi malesef çok, üzgünüm
Neler hissettiğinize dair empati kurabiliyorum .
İlk transferde negatifti gördüğümde yıkılmıştım, eşim de aynı şekilde.. Ama bu yola girdikten sonra insan hayırlı olan böylesiymiş diyip bir şekilde yeniden ayağa kalkıyor , Rabbim güç versin

Yani 3-4 gün istirahat sonrası işe dönebilirsin dedi ben de öyle yapacağım , evde durunca insan daha çok kafada kuruyor sanki , o yönden kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…