İnşallah bu ay olurum dua et bana ben de sana ediyorumBenim bana verilen kağıtta transfer tarihime 17 mart yazmışlar değişmez heralde diye düşünüyorum. Sanırım siz benden önce transfer olacaksınız
Ayyy şimdi gidiyorum kan vermeye kalbim duracak sankiGünaydın, 3 Mart kızçeleri bugün büyük gün. İnşallah o güzel haberi hep birlikte alırız. Haberlerinizi bekliyoruz
AminnnnGünaydın, 3 Mart kızçeleri bugün büyük gün. İnşallah o güzel haberi hep birlikte alırız. Haberlerinizi bekliyoruz
Bel ağrısı , regl ağrısı ve göğüs ağrısı vardı . Ama insan biraz da belirti arıyor bence , o kadar ilaç kullanıyoruz bunların hepsi ilaçlardan da olabiliyor . O yüzden belirti aramamak en doğrusu :)İlkinde hiç belirti oldu mu? Agrı vs.
Hayırlı sonuçlar olsun pozitifi görelim inşallahAyyy şimdi gidiyorum kan vermeye kalbim duracak sanki
Amınn 3 te çıkar mış sonuçHayırlı sonuçlar olsun pozitifi görelim inşallah
Nasıl gidiyor beklemek :)) bir hafta kaldı test gününeHayırlı sonuçlar olsun pozitifi görelim inşallah
Teşekkür ederim canım dualarım seninle. İnşallah oluruz bir aksilik çıkmazİnşallah bu ay olurum dua et bana ben de sana ediyorum
Çok heyecanlı,bekliyoruz güzel haberleriniziAyyy şimdi gidiyorum kan vermeye kalbim duracak sanki
Az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm ağlıyorumÇok heyecanlı,bekliyoruz güzel haberlerinizi
Kaçıncı gün bugün , testler yanıltabiliyor kan sonucunuzu beklemek daha iyi olurAz önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm ağlıyorum
Bu 2 gün izinliyim sonrasında işe başlayacağım , belirsizlik çok can sıkıcı gerçekten , insan düşünmeden edemiyor . Kendimi çok yormadan ufak tefek işlerimi yapıyorum evde , biraz uzanıyorum biraz film izliyorum biraz telefona bakıyorum öyleNasıl gidiyor beklemek :)) bir hafta kaldı test gününe
12.gün bugün canım hiç umudum yok şimdi eşime nasıl söyleyecem onun üzüntüsü de varKaçıncı gün bugün , testler yanıltabiliyor kan sonucunuzu beklemek daha iyi olur
Doktor bana 10 gün rapor verdi ama eğer tutmazsa ve yeniden yaptırsam bu kadar vermesini bir daha istemem. İdeal olanı 3-5 gün arası muhtemelen. Test gününe kadar evdeyim. “Biraz” fazla oldu. Yani sağolsun beni düşündüğü için elbette ama fazla olduğu çok belli :))Bu 2 gün izinliyim sonrasında işe başlayacağım , belirsizlik çok can sıkıcı gerçekten , insan düşünmeden edemiyor . Kendimi çok yormadan ufak tefek işlerimi yapıyorum evde , biraz uzanıyorum biraz film izliyorum biraz telefona bakıyorum öyle
Negatif geldi malesef çok, üzgünümHayırlı sonuçlar olsun pozitifi görelim inşallah
Canım çok ne dileğimi bilemiyorum. Rabbim bu mübarek günler hürmetine en kisa zamanda yüzünü güldürsün inşallahNegatif geldi malesef çok, üzgünüm
Aminnn, teşekkür ederimCanım çok ne dileğimi bilemiyorum. Rabbim bu mübarek günler hürmetine en kisa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Negatif geldi malesef çok, üzgünüm
Yani 3-4 gün istirahat sonrası işe dönebilirsin dedi ben de öyle yapacağım , evde durunca insan daha çok kafada kuruyor sanki , o yönden kötüDoktor bana 10 gün rapor verdi ama eğer tutmazsa ve yeniden yaptırsam bu kadar vermesini bir daha istemem. İdeal olanı 3-5 gün arası muhtemelen. Test gününe kadar evdeyim. “Biraz” fazla oldu. Yani sağolsun beni düşündüğü için elbette ama fazla olduğu çok belli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?