2025 Mart transfer

Ben de reglimi bekliyorum geçen ay rahim tam istenilen kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi. Umarım hepimiz transfer aşamasına gelip pozitifi görürüz

Ben de reglimi bekliyorum geçen ay rahim tam istenilen kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi. Umarım hepimiz transfer aşamasına gelip pozitifi görürüz
Umarım inşallah

Yani net bir sebep söylenmedi , doktorum da embriyolog da şaşırdı . Olumlu bir sonuç bekliyorlardı , hayal kırıklığı oldu benim için de .
Rahim kalınlığı vs uygundu ama tutunmadı
Herşey normalse acaba bağışıklıkla ilgili birşey mi var. Bu sefer peki bağışıklıkla ilgili bir tedavi uygulanacak mi ?

ben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
Merhaba adetiniz geldi mi
ben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
Merhaba adet oldunuz mu ve bu süreçte doğum kontrol hapı kullandınız mi

Ilac
Bu sefer bağışıklık baskılayıcı ilaç ekleyeceğiz dedi , sanırım ondan şüphelen

Bu sefer bağışıklık baskılayıcı ilaç ekleyeceğiz dedi , sanırım ondan şüphelendi
İlaç eklemesi çok iyi olmuş. Aklimizda şüphe kalmiyor en azindan. Bende transferden önce ve sonra bağışıklık için serum tedavisi alicam bakalim. Biz her yolu deneyelim de takdiri Allaha birakalim. O herşeyin en güzelini bilir. size de güzel sonuçlar dilerim

Kesinlikle , güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Merhaba adetiniz geldi mi
Merhaba adet oldunuz mu ve bu süreçte doğum kontrol hapı kullandınız mi
Merhaba adet oldum ve bugun doktora gittim transfer planliyorduk bu ay için. Ama kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bi dahaki adetime kaldi yani transfer siz kullandınız mı doğum kontrol hapi

Merhaba adet oldum ve bugun doktora gittim transfer planliyorduk bu ay için. Ama kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bi dahaki adetime kaldi yani transfer siz kullandınız mı doğum kontrol hapi
Ben 2. Adetimde kullanmıştım ama tsh yüksek çıktı ertelendi bu ay kullanmadım korkuyorum ben de ara kanama oldu tam yumurtlama günlerinde adetim gelcek mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…