- 11 Kasım 2015
- 538
- 756
- 103
Ben de reglimi bekliyorum geçen ay rahim tam istenilen kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi. Umarım hepimiz transfer aşamasına gelip pozitifi görürüz
Umarım inşallahBen de reglimi bekliyorum geçen ay rahim tam istenilen kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi. Umarım hepimiz transfer aşamasına gelip pozitifi görürüz
Herşey normalse acaba bağışıklıkla ilgili birşey mi var. Bu sefer peki bağışıklıkla ilgili bir tedavi uygulanacak mi ?Yani net bir sebep söylenmedi , doktorum da embriyolog da şaşırdı . Olumlu bir sonuç bekliyorlardı , hayal kırıklığı oldu benim için de .
Rahim kalınlığı vs uygundu ama tutunmadı
Bende anestezili yaptiricam. Doktorumla konuştum nesane sıkışıklığına dayanamazsam transfer aninda kendini kasmak istemiyorum dedim. Rahat bir süreç olsun dedim. Doktorumda tamam dedimAminnnn anestezili yaptırıcsm
Ben de Nisan basinda transfer olacağım da bunları neye göre veriyorlar herkes kullanmıyor galibaBenim pazartesi transferim olacak . Progesteran fitil , promester iğne,prograf, estofem , coraspirin , folik asit ve dekort kullanıyorum . Baya kullanıyorum anlayacağınız :)
Bu sefer bağışıklık baskılayıcı ilaç ekleyeceğiz dedi , sanırım ondan şüphelendiHerşey normalse acaba bağışıklıkla ilgili birşey mi var. Bu sefer peki bağışıklıkla ilgili bir tedavi uygulanacak mi ?
Merhaba adetiniz geldi miben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
Merhaba adet oldunuz mu ve bu süreçte doğum kontrol hapı kullandınız miben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
Adet tarihiniz nedir bende adet olmayı bekliyorumMart ayı ortalama 17 mart gibi transfer olacağım günler geçmek bilmiyor. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
biyopsi yapıldı parça gönderildi ordan çıktı enfeksiyon olduğuÇok şükür
Sizin olumsuz transferden sonra sebebi nasıl belli oldu acaba
Anladım , çok geçmiş olsunbiyopsi yapıldı parça gönderildi ordan çıktı enfeksiyon olduğu
Bu sefer bağışıklık baskılayıcı ilaç ekleyeceğiz dedi , sanırım ondan şüphelen
İlaç eklemesi çok iyi olmuş. Aklimizda şüphe kalmiyor en azindan. Bende transferden önce ve sonra bağışıklık için serum tedavisi alicam bakalim. Biz her yolu deneyelim de takdiri Allaha birakalim. O herşeyin en güzelini bilir. size de güzel sonuçlar dilerimBu sefer bağışıklık baskılayıcı ilaç ekleyeceğiz dedi , sanırım ondan şüphelendi
Kesinlikle , güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallahIlac
İlaç eklemesi çok iyi olmuş. Aklimizda şüphe kalmiyor en azindan. Bende transferden önce ve sonra bağışıklık için serum tedavisi alicam bakalim. Biz her yolu deneyelim de takdiri Allaha birakalim. O herşeyin en güzelini bilir. size de güzel sonuçlar dilerim
sağolun teşekkür ederimAnladım , çok geçmiş olsun
Merhaba adet oldum ve bugun doktora gittim transfer planliyorduk bu ay için. Ama kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bi dahaki adetime kaldi yani transferMerhaba adetiniz geldi mi
Merhaba adet oldunuz mu ve bu süreçte doğum kontrol hapı kullandınız mi
Merhaba bunları doktorunuz mu önerdi kendiniz mi kullanıyorsunuzTakviye gıda yani kullandıklarıniz bende d vitamini omega3 Glutamin kullanıyorum
Anestezili isteğe göre mi oluyor acaba bende çok korkuyorum aşılama taptırmıştım aşırı zor geçmişti o yüzden transferden de korkmaya başladım âdeti bekliyorum bendeAminnnn anestezili yaptırıcsm
Glutamin bağırsaklarim için omega3 u embriyologlarin önerisi (İdil Bozkurt) d vitamini eksikliğe yönelik doktorumda multiferplus önerdiMerhaba bunları doktorunuz mu önerdi kendiniz mi kullanıyorse
ben de adet olmayi bekliyorum. Tahminimce ay sonu ya da ay başı diye düşünüyorum aAdet tarihiniz nedir bende adet olmayı bekliyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için sağ sağlim kavuşalım yavrularımızaGlutamin bağırsaklarim için omega3 u embriyologlarin önerisi (İdil Bozkurt) d vitamini eksikliğe yönelik doktorumda multiferplus önerdi
Ben 2. Adetimde kullanmıştım ama tsh yüksek çıktı ertelendi bu ay kullanmadım korkuyorum ben de ara kanama oldu tam yumurtlama günlerinde adetim gelcek mi bilmiyorumMerhaba adet oldum ve bugun doktora gittim transfer planliyorduk bu ay için. Ama kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bi dahaki adetime kaldi yani transfersiz kullandınız mı doğum kontrol hapi
Evet isteğe göre, oluyorAnestezili isteğe göre mi oluyor acaba bende çok korkuyorum aşılama taptırmıştım aşırı zor geçmişti o yüzden transferden de korkmaya başladım âdeti bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?